Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda berhasrat untuk berjaya, jangan hanya memandang ke tangga tetapi belajarlah untuk menaiki tangga tersebut.
-- ummimq (Kaunselor)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 72
Ahli: 0
Jumlah: 72




  Yang Masuk Ke Sini
the_brOtherz: 19 jam, 29 minit yang lalu
jasadkudisini: 8 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 10 hari yang lalu
isa777_musa: 11 hari yang lalu
zam_rizal: 20 hari yang lalu
wanja: 30 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Hussaini


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
akuzakie Konsert Rabbani


Hussaini
[416 x 300 JPG]

Dihantar olehBrotherMon
TarikhSep 01 2003
Hits10247
Undian14
Rating7.35714

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Salam perkenalan dari Hussaini buat ukhwah.com! :)
Keterangan: Salam perkenalan dari Hussaini buat ukhwah.com! :)

Komen yang telah dihantar
khaulah alazwar
(2003-09-02)
Insya Allah teruskan perjuangan menyebarkan dakwah melalui nasyid..
Hanan
(2003-09-02)
tahniah buat husaini....
Hafiz Qiee
(2003-09-02)
salam..ukhwah fillah..dicampur teruskan perjuangan nasyid mu..:)
dieha
(2003-09-02)
oooooooo!kump. nasyid rupanya
SyAhEeDa
(2003-09-02)
aik.. apesal mke abg dhany t'pisah ke situ? aNywAyS.. GuD LucK 2 Hussaini
farisHaq
(2003-09-02)
salam perjuangan..... pastikan matlamat jelas :D
elfudhail
(2003-09-03)
masya Allah! subhanalah! azim-azim!! hehehe :-)
aina nasuha
(2003-09-03)
ahli kup. husaini nih dr mana yek?
khaulah alazwar
(2003-09-03)
aina_nasuha...Hussaini ni dari UIA PJ...Adik2..teruskan perjuangan dik...
nur indah
(2003-09-03)
erkk.. apesal muek dhany sesorang je kat situ?? kena buli ek?? hehehe.. salam perjuangan hussaini!! :)
yeopmi in-team
(2003-09-03)
tahniah atas penubuhan kumpulan nasyid baru nie
SaLaFiaN
(2003-09-03)
Cet...muka ku jauh terpencil...ni amik gambo tak ajak orang niii... :p
Kang
(2003-09-03)
Tahniah, tahniah!! siapa yang buat grafik ni memang ada bakat besar. Teruskan. Tahniah juga untuk Husaini!
sunan-faqih
(2003-09-03)
SubahanalLah, cantiknya grafik ni!!! Orgnya pun handsome jugak :-0
muslimahsejati
(2003-09-03)
tahniah buat kumpulan ini semoga berjaya menyebarkan dakwah....
kakyong
(2003-09-03)
Subhanallah...cantik! menarik! hebat!...
norayhunt
(2003-09-03)
semoga kumpulan ni berjaya menjadi penyebar dakwah dlm nasyid mereka
elfudhail
(2003-09-03)
grafik ni mesti sentuhan abe BrotherMon kita... hebat... :-)
aina nasuha
(2003-09-04)
terima kasih khaulah...baru ana tahu..teruskan perjuangan buat mereka
permaisuri hati
(2003-09-04)
Semoga impian antum tercapai dlm menyebarkan dakwah di bumi MCIIUM khususnya...teruskan perjuangan!
rynar abadi
(2003-09-04)
suka tengok gambar ni...sebab diaorang pakai baju kaler purple ;-)
nafisah redza
(2003-09-04)
mogaberjayadidunia dgn amal untukbawake akhirat
ida01
(2003-09-04)
hehe.jauhnyer muke abg dhany
brothersuf
(2003-09-04)
hmm...bakal terbit album juga la ni...good luck...
khaulah alazwar
(2003-09-04)
Tingginye harapan sahabat2 semua untk Hussaini..Adik2 Hussaini...teruskan usaha..kecil2 cili padi Insya Allah...
khaulah alazwar
(2003-09-04)
sama-sama aina_nasuha
littlemuslimah
(2003-09-04)
wow!pic yang ku tunggu-tunggu kini telah pun muncul... wah wah wah... hebat ni =)
littlemuslimah
(2003-09-04)
ni mesti kerja BrotherMon ni kan??? hm.. terskan perjuangan dengan hati yang ikhlas lillahi ta'ala =) HUSSAINI
SuFiE
(2003-09-04)
wah... tahniah ana ucapkan kpd antum semua.moga2 success slalu..
littlemuslimah
(2003-09-04)
erm.. betul tu ukhti SuFiE... semoga antum success selalu =)
nur islami
(2003-09-05)
ni bila nak keluarkan album...whatever good luck pd kump Hussaini....
alfaqierah
(2003-09-05)
tumpang jgk la..! tahniah buat adik-adik HUSSAINI :) teruskan perjuangan! mcm kenal sorang dua..:D
wida widi
(2003-09-05)
hala cantik grafik nih..tahniah ek buat dhany dan hussaini.teruskan perjuangan
nawwal
(2003-09-05)
assalamualaikum....alfun mabruk buat kump hussaini..jadikan nasyid sbg wasilah utk berdakwah..insya Allah...a'aa...mcm kenal la 2-3 org kat dlm pic tu
RaihanFan
(2003-09-05)
ikram, kok ada gambar danny sih ? ahli juga dia ya ? :)
littlemuslimah
(2003-09-06)
amboiii alfaqierah... HUSSAINI muda dari kita ka??? confious confious :-? =D
bintang
(2003-09-06)
Fullamak,hussaini tu!!!!
Impiana Solehah
(2003-09-06)
Kump. Husaini ni.. dr UIA pj ke?
irsya isyqi
(2003-09-07)
congratz buat hussaini...tahniah juga buat salafian....
darul numan81
(2003-09-08)
assalamualaikum..dhany gaduh ke dgn bdk2 hussaini tu??pulak tu muka masam jer..moga berjaya berdakwah sambil bernasyid..wassalam
SaLaFiaN
(2003-09-09)
Ish...mana ada gaduh...masa tu ana balik awal...muka masam ek ? Cuaca panas masa tu...
utusis
(2003-09-09)
bergambar tak ajak orang sekali...
mawardah solehah85
(2003-09-09)
Good Luck buat semua... Salam Gema Perjuangan dariku...
BrotherMon
(2003-09-10)
thanks semua.gambaq dhany terpisah sebab dia paling fofular..ana letak jauh skit..hehe :P
BrotherMon
(2003-09-10)
herm....sahabatku..aku sayang kalian semua....tq Kang,Akhi Elfudhail..dll
sumayyah fy
(2003-09-10)
Assalamualaikum....wbt,salam ukhwah buat antum semua.Wassalam.
alfaqierah
(2003-09-10)
l'muslimah> ana saje letak adik2 HUSSAINI..harap2 adik2 dpt terus maju!teruskn prjuangan.org2 kuat dlm HUSSAINI ramai.insyaALLAH,maju-semaju2nya.. :)
rawana
(2003-09-12)
ERM~ Hussaini? Team Nasyid mane ni? Tapi semua hensem2, bole la wat album nanti!
Rei
(2003-09-12)
Semoga penasyid yg buat album ni tak tersasar niat mrk dr tujuan berdakwah..bukan semata2 glamor/buat duit..
Hanan
(2003-09-13)
lepas ni dhany and brothermon tubuhkanlah kumpulan nasyid ukhwah.com :)
BrotherMon
(2003-09-14)
InsyaAllah....... :)
SuFiE
(2003-09-15)
o... itu la pasal gambar pengarah kita dok jauh,ingatkan merajuk...
Imam Baihaqi
(2003-09-16)
assalamualaikum,salam jihad dari ana
wani sopan
(2003-09-17)
tak penah tau pon kump nih..dah ader album ker?
maestroZ
(2003-09-18)
insya-Allah belum. hihihi
nurarisya
(2003-09-19)
hai salam perkenalan
BrotherMon
(2003-09-19)
InSya Allah...doa doa kan...
zamani
(2003-09-20)
assalammualaikumm....
QISTINA-ALEA
(2003-09-20)
ASSALAMUALAIKUM,,BUAT ADIK-ADIK SEMUA.SELAMAT BERNASYID..WALAUPUN AKAK STUDENT UIA,PJ TAPI MASIH TAK BERKESEMPATAN TENGOK PERSEMBAHAN KORANG SEMUA..
QISTINA-ALEA
(2003-09-20)
ASSALAMUALAIKUM..NASYID2 JUGAK STUDY JANGAN LUPA TAU:):):)
QISTINA-ALEA
(2003-09-20)
ASSALAMUALAIKUM..NAK TANYA SIKIT LAH KENAPA MUKA DHANY MACAM SALAFIAN CONFUSE LAHHH
QISTINA-ALEA
(2003-09-20)
ASSALAMUALAIKUM...GAMBAR KUMPULAN HAIRUL(UIA PJ) BILA NAK MASUK DALAM GALERI NI YER:):):)
SaLaFiaN
(2003-09-22)
:-) Dhany punya muka sama macam SaLaFiaN ye? Kembar kot... Kena ajak dulu Abg² High-Role join Komuniti Ukhwah...
SaLaFiaN
(2003-09-22)
Lupa nak jawab salam. Wa'alaikumussalam zamani & QISTINA-ALEA...
kastury ac
(2003-09-22)
somoga berjaya di dunia dan akhirat..insyallah
RAWANA
(2003-09-24)
eleh, SaLaFiaN tu Dhanny arr
RAWANA
(2003-09-24)
kembar konon
RAWANA
(2003-09-24)
blah arr Dhanny!
RAWANA
(2003-09-24)
hehehe jangan mare ;p
achik solehah
(2003-09-25)
assalamualaikum...salam ukhwahfillah dari ana....selamat berjuang fisabilillah buat hussaini..!!!
QISTINA-ALEA
(2003-09-25)
ASSSALAMUALAIKUM...SEKARANG BARU ANA TAHU DHANY TU SALAFIAN RUPANYA ...INGATKAN PELANDUK DUA SERUPA
BrotherMon
(2003-09-26)
ya ya ya !! salafian itu dhany...dan dhany itu...tutt... :) thanks semua !
SaLaFiaN
(2003-09-27)
Ceh...nak kena RAWANA ni...amboooi Brothermon...siaplah masuk Sem 2 nanti :p
bulan bintang
(2003-09-28)
assalamualaikum..tahniah buat korang semua ek! nnt kalau rajin datangla MMU wat persembahan..insyaAllah mesti pegi tgknye..salam ukhwah buat HUSSAIN
BrotherMon
(2003-09-28)
insyaAllah..ada rezeki sampai la kami semua kat sana.... :)
SaLaFiaN
(2003-09-28)
InsyaAllah...next Sem mmg ada jemputan show di MMU Cawangan Melaka...
BrotherMon
(2003-09-29)
cuma jemputan masuk studio je blom ada kan SaLaFiaN ? hehehe.. :P
RAWANA
(2003-09-29)
Eh? BrotherMon pun ahli Hussaini ke? Ingatkan Dhanny sorang je.. BrotherMon yang mane satu?
BrotherMon
(2003-09-30)
yang mana satu ? hah..memang satu pun..carila sendiri :) Rawana plak yg mana satu ?
littlemuslimah
(2003-10-01)
ewah ewah...! RAWANA... ahli kumpulan sendiri pon tak kenai noo... apalah.. lupa ka? hehehe :p
SaLaFiaN
(2003-10-02)
Ha! Yang dua orang lagi tu, bila nak mendaftar? Yang dah daftar, maestroZ, bintang, RAWANA dan semestinya...BrotherMon!!! :-P
sumayyah fy
(2003-10-02)
Teruskan perjuangan antum dalam menyampaikan dakwah islamiyah.Tahniah buat antum kumpulan Hussaini.Salam ukhwah.Assalamualaikum.....wbt
BrotherMon
(2003-10-02)
tq sumayyah_fy......wsalam :)
RAWANA
(2003-10-02)
littlemuslimah ni sape ek? mengantoikan diriku dengan selamber... huhu :p
evasukma
(2003-10-03)
lamer tak dengar hussaini...whatever pun good luck!
BrotherMon
(2003-10-05)
ta evasukma.....doakan kami .. :)
ma N
(2003-10-06)
ni kumpulan nasyid ke model baju? heheheh
BrotherMon
(2003-10-07)
haha...kojaq man! bernasyid sambil bermodel...huhu
nawwal
(2003-10-07)
assalamualaikum sahabat2 semua...nanti sibuk balik la antum semue bila bukak sem 2 nanti ye..
nowusee
(2003-10-10)
azmal, nie ana budak bilik hang nie nak ucapkan tahniah sebab husaini dah maju... n kalau boring nyanyi plak lagu jamal k!!
nurul syamila
(2003-10-10)
Assalamualaikum... macam penah tengok je nama group husaini ni. anyway, ape konsep husaini n????
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-10-11)
waduh.. salafian jauh terpinggir @ dipinggir?? hehehe.. kidding jer.. sjak bile adik ana bnasyid ni? hehe adik ana namanya Husaini.. adik ksayangan.:)
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-10-11)
erm.. RAWANA, BrotherMoon, tu yg mana.. tuksah secretlah.. bitau laa hampa yg mana?? :P
BrotherMon
(2003-10-12)
konsep ? ntah arrr....byk...hhehehe...bro mon ? cari sendiri...
ummu qistina
(2003-10-13)
assalamulaikum ..salam ukhwah fillah
sohibussamahah
(2003-10-14)
salam ukhwah di atas nama Allah ...salam mesra menghubungkan jiwa....hati pejuang pastinya bersatu...mencari mutiara di bumi pinjaman..
hetfield85
(2003-10-15)
askum,semoga Hussaini semakin berjaya pd masa hadapan..
ainnurwardah
(2003-10-15)
assalamualaikum,salam ukhwah buat hussaini..uiks..macam knal jer yg kanan skali tuh...brothermon kan??hehehe!!!n'way...good luck untuk hussaini!!!
littlemuslimah
(2003-10-15)
aiwah! ainnurwardah! apa pulaknya tak kenai??? kan tu kawan baik tu.. hehe pemain bonggo Asdaul fikr tu.. ingat dak ??? =)
littlemuslimah
(2003-10-15)
>>RAWANA!!! kantoi kantoi.. hehehe =D mmg nta tak kenai ana pon, tapi ana kenai nta.. almaklumlah.. artis katakan.. =) aiwah!!
nawwal
(2003-10-16)
banyak betul aiwah littlemuslimah...hehe...
RAWANA
(2003-10-17)
22 ni konsert terakhir kami bertujuh untuk SEM ni. Tiket-tiket dijual pada harga RM5 dan RM3. So, nak tengok last performance kitorang, datangle!
littlemuslimah
(2003-10-17)
iyo la tuuu.. bila tiket ni nak dijual kat depan STAD ???? nak beli cepat ni.. karang tak leh lak nak tgk HUSSAINI nih!! hehehe =P
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-10-18)
YEh YEh!! Tau dah brothermoon yg mana. kanan sekali ek.. Ikrami.. waduh.. t'igt kwn ana.. ekekek..
SaLaFiaN
(2003-10-20)
Last show 22hb ni. Lepas tu, berhenti bernasyid la ana. Isk...isk...isk...
faye
(2003-10-21)
korang nie nasyid kumpulan bawah naungan saper? tapi ana harap korang berjayalah yerk...semoga berjaya...Adios!!!
faye
(2003-10-21)
satu lagi..korang nie masih belajar lagi ke? muka nampak macam masih budak-budak...
maestroZ
(2003-10-21)
mmg laa hussaini tue blaja lg. diorg (hehehe)...kami study kat matrix uia pj.
bintang
(2003-10-23)
wahai teman yg ku kasihi,kini ku kan pergi....sekian lama bersama, mencari redha Illahi....
bintang
(2003-10-23)
faza islam
(2003-10-24)
assalamualaikum..ala.tension..ana dah kuar dr mciium..x dpt tgk hussaini nyanyi..isk..isk..isk..
BrotherMon
(2003-10-25)
apa ni dok buat sedih plak ?
BrotherMon
(2003-10-25)
tahniah hussaini sebab tlg promote inteam dgn suksesnya 22 okt haritu...hehe
BrotherMon
(2003-10-25)
Sedih ar..nih sem terakhir kami dlm "Hussaini"..............................................lepas ni tuka nama "Wassini" plak ok ? :P
akilah
(2003-10-25)
semoga kump hussaini terus maju..bila nak buat album?
elleda
(2003-10-25)
semoga kumpulan hussaini terus maju dalam industri nasyid.
mas ann
(2003-10-26)
salam ukhwah.com adik2 husaini semua.nak tny sket.pasai apa antum kata ni sem last ngan husaini.antum nak gi mana?pres g'rms xprnh ckp pun kat akak.??
mas ann
(2003-10-26)
em,kalau stakat tuqaq nama xpe.sem ni g'rimis byk lg pgrm tau.hrp antum dpt ikt serta semuanya.thankssssssssssssssssssssssssssssss
BrotherMon
(2003-10-26)
erm ....tunggu la kami dgn nama baru.....doakan kami semua !! :)
BrotherMon
(2003-10-26)
kpd yg berminat nak bg lirik utk dibuat lagu boleh terus send ke email ana.. :)
siti aishah
(2003-10-26)
ana tak reti buat lirik :) last performance hari tu aizat balik kelantan.. ayahnya bagaimana sekarang?
maestroZ
(2003-10-27)
mendadak akan ader sket perubahan berlaku pada ahli2 hussaini. aper dier? tunggu...
maestroZ
(2003-10-27)
eh salah tulih lak kat atas tu. pandai2 bace ngan susunan yg btol ek?
SaLaFiaN
(2003-10-28)
Waaaa...!
BrotherMon
(2003-10-29)
tunggu.....nantikan.......eheh :P
raudhahasanah
(2003-10-29)
mabruk alaikum... eh,lupa lak.. salam ukhwah..
littlemuslimah
(2003-10-29)
waa... tumpang sedih gak leh tak? hehe =D hmm... nanti bila ada jemputan utk show kat uiapj, mai la noo... sian kat kami yg nak dgr sora antum smua =)
siti aishah
(2003-10-29)
cewah.. ni kira nak buat seprise arr nie
natasyaalya
(2003-10-30)
assalamualaikum tahniah teruskan perjuangan anda.berjuanglah sebelum tewas..=)
RAWANA
(2003-10-31)
littlemuslimah -->"nanti bila ada jemputan utk show kat uiapj, mai la noo..."??? Kitorang memang student uia-pj la~
RAWANA
(2003-10-31)
Kepada teman-teman seperjuangan, teruskanlah apa yang telah kita sama-sama mulakan... Semoga lebih berjaya dan lebih sukses!
zirwatul najiha
(2003-11-04)
as'kum...nanti datangla buat show kat international islamic college....Selamat menjalani Ibadah Puasa!!
sahabat sejati
(2003-11-04)
salam ukhwah
littlemuslimah
(2003-11-06)
wahai sdr RAWANA: ana tau la antum ni uiapj. ana pon uiapj... nak kata jemputan tu kalau antum dah ke maincamp. bila mciium jemput, mai la...
littlemuslimah
(2003-11-06)
bila dah ke maincapm, jangan la dok lupa kat kami yg dok kat mciium ni pulak... nak dengaq sora ampa semua.. =D leh dak?
littlemuslimah
(2003-11-06)
salam ramadhan buat semua.... ramadhan bulan rahmat =)
BrotherMon
(2003-11-06)
ya ya..salam ramadhan !!! show terbaru di rumah anak2 yatim cheras 14 november petang dan malam..mai mai ! :P
ummuhabibah
(2003-11-08)
hhehe..posing kat depan masjid uia
bintang
(2003-11-08)
SELAMAT HARI RAYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
siti aishah
(2003-11-09)
cheras tu luas..bahagian mana tu?~ SELAMAT HARI RAYA
BrotherMon
(2003-11-10)
taktau la bahagian mana..rasanya bahagian depan kot..takkan nak show kat bahagian belakang ? sapa nak tengok ? :P
siti aishah
(2003-11-13)
siti aishah
(2003-11-13)
lor..kok ada orang buat show belakang pentas ek? maksud ana cheras indah ke, cheras perdana ke..cheras tu luas
littlemuslimah
(2003-11-14)
yang patinya di cheras... hmm malam ni ek HUSSAINI ke Cheras tu?? ana doakan segalanya berjalan dgn lancar dengan ketentuan Allah dan ...
littlemuslimah
(2003-11-14)
semoga segalanya yang antum lakukan diberkati Allah.. lakukanlah semuanya kerana Allah.. =)
siti aishah
(2003-11-14)
insya Allah, semoga berjalan seperti yang dirancangkan ;)
BrotherMon
(2003-11-15)
alhamdulillah..selesai sudah...best pi rumah anak yatim tu...rasa mcm artis plak bila ada adik2 yang mintak otograf..hehe :P
BrotherMon
(2003-11-15)
sebelum terlambat...saya mewakili Hussaini mengucapkan Selamat hari ghaya..maaf zahir batin..
siti aishah
(2003-11-15)
musykil ana dibuatnya.. ahli-ahli hussaini gi rumah anak-anak yatim tapi ada nampak rosman dan azmal di bazaar ramadhan?~ SELAMAT HARI RAYA JUGA :)
siti aishah
(2003-11-15)
oh ya, kak QISTINA_ALEA kirim salam, sibuk nak ke main camp dah~
QISTINA-ALEA
(2003-11-16)
ASSALAMUALAIKUM.SELAMAT HARI RAYA UNTUK ADEQ2 HUSSAINI AND ABANG2 HIGH-ROLE
RAWANA
(2003-11-18)
ape yang Rosman ngan Azmal buat kat Bazar??? Jual air ke??? huhuhu
siti aishah
(2003-11-19)
azmal ye la jual air tapi rosman... tak tau la?~ RAWANA pegi ke rumah anak-anak yatim di cheras?~
QISTINA-ALEA
(2003-11-20)
ASSALAMUALAIKUM,NAK UCAP SELAMAT HARI RAYA UNTUK SITI AISHAH DAN RAWANA
SaLaFiaN
(2003-11-20)
Ana pun tak pi rumah anak-anak yatim... :-)
maestroZ
(2003-11-22)
sebnanyer yg pg rumah anak2 yatim tuh HIGH-ROLE. cume brothermon ug join diorg. azmal sepatutnye join gak. eh, azmal x pg ker? so, salah info nih.
maestroZ
(2003-11-22)
bkn hussaini yg pg. hussaini mmg dah lame x muncul. hihihi :p
BrotherMon
(2003-11-26)
gabungan high role ngan hussaini ....heheeks..
RAWANA
(2003-12-02)
Gabungan...?
RAWANA
(2003-12-02)
Hussaini + HIGH-ROLE.... jadi ape? HASRUL? huhuhu jangan mare... wat lawak jer
siti aishah
(2003-12-04)
hussaini tak tersudi ke nak buat persembahan pada JK Aidilfitri nanti?~
siti aishah
(2003-12-05)
rindu benor nak nengok hussaini bernasyid~
izham
(2003-12-06)
bagusla bebudak husaini ni......kteorang doakan korang berjaya..kenapa 22 hbln ni performance korang yang terakhir?....semua dah nak pergi gombak ke?.
bintang
(2003-12-06)
e'eh,bagusnyer dak2 hussaini nih!comel2 semuanye ek...performance terakhir?bukanya diorang nak g gombak,tapi ada sesetengah ahli diorang dah bersara..
mencarisinar
(2003-12-08)
salam perkenalan dari sinar utk anda semua
BrotherMon
(2003-12-08)
ha'ah..dah bersara 3 org..tapi tak dpt duit pencen pun..nak buat show masa JK aidilfitri ? tgk la dulu...
siti aishah
(2003-12-10)
apa salahnya..memeriahkan lagi majlis, ye tak?~
SitiSabarini
(2003-12-13)
bertambah lagi nampaknya kump nasyid yee...
SitiSabarini
(2003-12-13)
hopefully niatnya hanya satu.... berdakwah kerana ALLAH...
mentari suram
(2003-12-16)
teringin nak berkenalan ngan abg2 ni..
shamsteen03
(2003-12-18)
assalamualaikum semue..
shamsteen03
(2003-12-18)
bleh tau husaini dah bergerak sejauh mane?maksud ana..ade kuarkn album tk?
shamsteen03
(2003-12-18)
ade nyanyi lagu sendiri ke?kalo btul2 serius,tak slh utk meriahkn industri nasyid kite..
shamsteen03
(2003-12-18)
orait la,asyik ana jer..nway ALL DA BEST BUAT ANTUM SEMUE!
RAWANA
(2003-12-18)
Sebenarnya Hussaini belum buat album lagi, tapi insya-Allah kalau ada rezeki, ada la kat kedai nanti :P
RAWANA
(2003-12-18)
Betul tak rakan2 Hussaini sekalian???
mawarMujahiddah
(2003-12-19)
assalamualaikum! congratz for husaini. semoga terus sukses sokmo. nasyid, nasyid gak..tapi study jangan lupa. adios
Pdaus
(2003-12-21)
assalamualaikum !kenapa U all pilih nama hussaini
maestroZ
(2003-12-21)
bukan pilih tapi diberi, sbb tu nama rasmi utk kump kat uia pj ni. insyaAllah taun depan tuka name :P
putrihidayah
(2003-12-24)
assalamualaikum,,salam ukhwah,ni ahli nasyid bru yek?bila nk datang kustem...
brothersuf
(2003-12-26)
bila nak buat album
siti aishah
(2003-12-28)
dengar cerita ada yg dah dilamar jadik recording artis?~
BrotherMon
(2004-01-01)
sebut pasal album...insyaAllah kalau kami semua diberi peluang..murah rezeki..mmg itulah impian kami semua...doakan kami !! :)
BrotherMon
(2004-01-01)
dengar cerita ada yg dilamar jadi artis ?.....lelaki ada org masuk melamar jugak ke ? errr... :P
siti aishah
(2004-01-03)
mm..ada je, kut.. wah, BrotherMon jadik rebutan malam konsert Manis yerk?
Pdaus
(2004-01-05)
APA MAKSUD HUSSAINI.? bagi komen sikit!
BrotherMon
(2004-01-07)
jadi rebutan ? errrr....tak baik berebut.... :P
littlemuslimah
(2004-01-07)
HUSSAINI ma'nahu HASSAN wa HUSSIN cucunda Rasulullah... betul tak anggota HUSSAINI ??? =)
nur sheefa
(2004-01-07)
tahniah.sayapun student uia pj tapi tak tau pula kump husaini.Good luck.
siti aishah
(2004-01-07)
skali 2kala jadik rebutan okay gak apa.. tak gitu BrotherMon?~ nur sheefa kenalah rerajin gi konsert g'rimis.. musti mereka ni ada. wajib.
bintang
(2004-01-09)
dengar kata konsert manis best!tahniah buat semua
Nur hanania
(2004-01-10)
Assalamualaikum... Pelanduk dua serupala Dhany nie... Dhany nie asal mana...? Satu pengajian ke kita nie...?
Faiz85
(2004-01-10)
go ! go! brother mon
sunan-faqih
(2004-01-11)
Macam kenal nama ni..kat mana yer? :-)
Faiz85
(2004-01-12)
nama sapa? brother`mon ka??
BrotherMon
(2004-01-14)
huhu...go go go beother`mon !!1
siti aishah
(2004-01-15)
>>go go? nak go gi mane?~
han
(2004-01-20)
x de kaset free ke?
littlemuslimah
(2004-01-25)
good luck to all of u in your final exam .... and selamat menyambut 'aidil adha =)
bintang
(2004-01-26)
waaaahhhhhhhhhhhhh!!!!!dah nak abih sem dah...sem depan dah takd hussaini lagi...waaaahhhhhhhh
bintang
(2004-01-26)
tak de gambar hussaini terbaru ke?????
RAWANA
(2004-01-28)
bising je la bintang nih... :p
RAWANA
(2004-01-28)
brother`mon, denga cite gi audition ari tu, camane? OK?
siti aishah
(2004-01-29)
cemerlang abis~ bintang & RAWANA nie dlu ahli hussaini gak kan:?
bintang
(2004-02-06)
aih,mana tau ni siti aishah?
bintang
(2004-02-06)
apa azam hari raya korban ahli-ahli Hussaini?
siti aishah
(2004-02-10)
teka2 je.. btul ek? btul la tu kut~
siti aishah
(2004-02-10)
RAWANA nie nama kump. nasyid kan?~
RAWANA
(2004-02-13)
huh? ye ke? tak tau pulak ade team name camtu :p
RAWANA
(2004-02-13)
Ishk.. kene bayar royalty nih... huhuhu
yana danilia
(2004-02-13)
dah kuar album ker...nape x penah dengar lagu pun....: -)
BrotherMon
(2004-02-15)
dah dah...tu semua khabar angin...nanti kalau ada info terbaru kitorang post sini..dont worry... :P
nawwal
(2004-02-17)
SALAM MA'AL HIJRAH buat semua ahli HUSSAINI...
Nasliyana-Wafa
(2004-02-18)
semoga success kpd husaini..betulkan niat dlm perjuangan..
BrotherMon
(2004-02-26)
salam maal hijrah jugak buat semua !!!! thanks nasliyana-Wafa... :)
nawwal
(2004-02-29)
Ikrami..nak tanya skit..nta ambik short sem tak?GRIMIS ada program time short sem nanti?
nawwal
(2004-02-29)
*TASHIH*..GRIMIS ada program tak time short sem nanti?maaf ye, tertinggal kalimah..hehe
ummuhabibah
(2004-03-06)
lawalah gamba ni,sy nak potokopi bleh tak?
bintang
(2004-03-08)
nak potokopi?tanya brother mon...
bintang
(2004-03-08)
Brother mon,bleh tak?
siti aishah
(2004-03-09)
anggota hussaini ada yg dah gi maincamp ke?~
Aind
(2004-03-11)
goodluck and chaiyo..chaiyo to this group.......
ainulyaqin
(2004-03-15)
assalamualaikum.. smoge anda sume berjaya dlm bidang yang anda ceburi. kem slm sikit kt aizat, azmal ngan ikrami tu. klaka la korang. so, gud lucks!
Iman Hayati
(2004-03-16)
A'kum...cam student UIA PJ je,saya pernah tengok pertunjukan di UIA PJ.Smoga Hussaini dapat melebarkan sayap dalam berdakwah.
brotherMon
(2004-03-17)
nak copy?amik la..hehe,short sem? ntah la ada ke tak prog...anyway...thanks to all ..4 ur sapot! w'salam ainulyaqin...iman,tq ! :)
brotherMon
(2004-03-17)
buat pengetahuan semua,kitorang baru je lepas show di UNITEN.malam aspirasi persatuan pengajian islam uniten.pada 17 MAC lalu.... :)
imtiyaz ijtihad
(2004-03-20)
bila buat kmpulan ni? tak tau pun?
fardina
(2004-04-07)
salam ukhwah....moga kalian success dlm bidang nasyid & pelajaran....
nawwal
(2004-04-08)
oo...baru lepas show je....MABRUK!!harapnya anta dan warga HUSSAINI yang lain still with us..G'RIMIS...OK??:-)
nurul83
(2004-04-14)
salam ukhwah...
BrotherMon
(2004-04-17)
apa itu grimis ? hehehehe.....insyaAllah nawwal...
azrina
(2004-04-17)
assalamualaikum, salam ukhwah ana hulurkan. ana doakan semoga kump. nasyid ini melangkah lebih jauh lagi ... AMIN
littlemuslimah
(2004-04-19)
tak jumpa lagi ke nama baru???? ^_^
BrotherMon
(2004-04-21)
dah ada dah.......uweeiii...tak sabaq nak naik pentas lagi...
farina
(2004-05-08)
kumpulan nasyid baru ker?
walllessmeem
(2004-05-16)
salam ukhuwwah.... aizat utang aku singgit bila nak bayar.... terima kasih kat ustazah faridah sbb melatih aizat mase kat skolah dulu... :)
insaniah
(2004-06-09)
a'kum tahniah di atas kebangkitan anda dla memperjuangkan industri nasyid gu luck and all the best to you
bintang
(2004-06-23)
to all bebudak hussaini....BE NICE ok!!!!!!!huhuhuhuhu
MAZRINAINA
(2004-06-24)
eleh kite dah belilah album nie bagi rakan yang belum beli lagi belilah best tau....belilah yang ORIginal ok
RAWANA
(2004-06-29)
album??? hrmm.... Brother`Mon~
iSlamIc
(2004-07-04)
assalamualaikum...salam ukhwah dr ana~!
ieyla 84
(2004-07-08)
salam perkenalan juga..camna nak memuju kearah ketenangan yg hakiki
ieyla 84
(2004-07-08)
salam perkenalan juga....semoga berjaya...wassalam
siti aishah
(2004-07-08)
bila lagi persembahan Hussaini 2nd year? sepi uiapj tanpa Hussaini sume..apa nama baru utk kump.?~
habibah ty
(2004-07-23)
baru ana tau salafian tu ahli kumpulan husaini..napa tak habaq,,bila nak buat show di UPSI...nak kenal hehehe
RAWANA
(2004-07-25)
Cepat datang sini!!!
munawarah
(2004-08-03)
askum...bro man,nape ada dikalangan budak x-husaini yang sangat 'teruk' perangainyer?
walllessmeem
(2004-08-25)
bile nak buat album?
islamicprince
(2004-08-31)
AKUM.. CONGRATULATION WITH UR NASYID GROUP... N TAHNIAH WON D IPTIM[1] n IPT[3] NASYID COMPETITION...................HAHAHAHAHAHA
aina rosyada
(2004-09-22)
ooo kump nasyid barulaa ni..ok teruskn perjuangan anda..tahniah.. bila nk buat album??nnt informlaa yer
mizie hafiz80
(2004-09-25)
woit...nie kumpulan boria ker...?Takder nampak macam kumpulan nasyid pun...sekarang nasyid dah tak pakai macam ngko orang dah...!tak payah datang UpSI
SaLaFiaN
(2004-09-28)
ana lupe nak log out~
cutiegurl dehearty
(2004-10-02)
sy student 1st year..erm,baru knal ngn group hussaini..n satu lg bnice.....mmg berbakat...teruskan usaha anda semue!!!('_')
qiaqistina
(2004-10-03)
qiaqistina
(2004-10-03)
teruskan perjuangan kalian,tegakkan alunan irama nasyid di segenap bumi Allah
SaLaFiaN
(2004-10-07)
amboi mizie_hafiz80...sedapnya berkata-kata...
RAWANA
(2004-10-07)
Hussaini baru? hrmm... ade persembahan invite ok~
nur lailatun
(2004-10-21)
salam..kumpulan baru ke ni?..pernah dgr pun?...ke utk bebudak UIA jek?..apapun salam ukhwah..teruskan perjuangan!..
nawwal
(2004-12-06)
ukhti nur_lailatun,kump Hussaini ni mmg bdk2 UIAPJ...tp depa ni dah tukar nama grup, lani dah femes as BeNice..kump Hussaini tetap ada, 1st yr punye=)
ibtisamiman
(2005-01-30)
akum...kump husaini.da terbit album ke?x tau menahu pun wujudnye kump ni...
nanalah
(2005-02-05)
kump. nasyid baru ker?
fashanasrah
(2005-02-12)
Assalamualaiku... Maal Hijrah..
mizie Hafiz80
(2005-03-27)
Tak de l..ana bergurau dgn ngko orang jer...kite org warga UPSI suke bende2 nasyid ni.ngko orang tak buat Album ker
nawwal
(2005-05-24)
meh la ana tlg jwb...depa ni takde album..
Eid
(2006-06-27)
nak tengok album
alongmina
(2006-10-17)
album apa?..nak beli
Nawarah
(2006-10-19)
Salam ukhwahfillah juga dr saya..album apa?
wan andmawaddah
(2007-05-12)
salam..ana kenal salah seorang ahli husaini ini...alhmdulilah..dah nak keluar album ye...
syemarly
(2009-10-10)
selepas 2 tahun.. tak dengar pun album keluar... silap hari bulan u all pun da beza arah..patutnye sekarang anda da grad kan..anyway Kalau niat masih utuh tu insyaAllah berterusan..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.084057 saat. Lajunya....