Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-08-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kalau Hidup Tidak Boleh Menyenangkan Orang, Jangan Menyusahkan Orang

-- Meow (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 87
Ahli: 0
Jumlah: 87




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 12 hari yang lalu
the_brOtherz: 40 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Convest


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Convest yeopmi in-team


JK Convest
[468 x 199 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhAug 26 2003
Hits10152
Undian11
Rating7

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kumpulan Dehearty...
Keterangan: Kumpulan Dehearty...

Komen yang telah dihantar
i shahdamaii
(2003-08-26)
kumpulan nasyid baru ke?Tak pernah dengar pun sebelum ni...dah ada album ke?Asal dari mana?Yang sorang tengah cakap tu cam Syam X-Inteam jer...ye ke??
Kang
(2003-08-26)
Pi lah tengok forum. Jejak Nasyid: Dehearty
Engku Salina
(2003-08-26)
a'a itu mmg syam ex-inteam... sekrg ni dia dah tubuhkan kump baru...
littlemuslimah
(2003-08-26)
ana macam nak nangis jer tak dapat nak tengok depa ni.. waa...! lambat sgt ana sampai ari tu.. :(
mujahidah 84
(2003-08-26)
selamat kembali..abg syam!!
Jaydie
(2003-08-26)
Eh eh... macam kenal jer sebelah Syam tu. kalau tak silap namanya Azrul. dulu kumpulan Sabda.
Maryam
(2003-08-26)
eh eh eh...bestnya.. :)
PreTTy HappY
(2003-08-26)
eh eh eh...Tahniah~!
khaulah alazwar
(2003-08-26)
best...mmg best...rugi sape tak pegi....
permaisuri hati
(2003-08-26)
suara kumpulan Dehearty memang mantap!!.. best!
aina nasuha
(2003-08-26)
OOo..nie ker ahli kump Dehearty..ana baru kenal..Good Luck!!
Hanan
(2003-08-26)
tahniah kepada kump dehearty
alfaqierah
(2003-08-26)
nak komen jugak la..jeles nengok yg lain dah komen..TAHNIAh atas kemunculan kump Dehearty :) semoga titik permulaan ni membuahkan hasil yg berganda.
darul numan81
(2003-08-26)
mmg syahdu lagu yg dinyayikan hari tu..rasa tak sabar nak tunggu album Dehearty dipasarkan..
Hafiz Qiee
(2003-08-26)
tak sabar tunggu album..abg sham ni..:)
nur indah
(2003-08-26)
alahaii, sedihnye x dpt tgk kump. deheraty perform... ramai kate best... ape pon, tahniah... :)
mawardah solehah85
(2003-08-27)
welcome back abg syam!!!
radzatul
(2003-08-27)
"come back" dr Syam..all d best!!
radzatul
(2003-08-27)
sayang tak dpt tgk persembahan mereka di JK Convest tu..
nawwal
(2003-08-27)
littlemuslimah......ana pun sama la...ni nak nangis ni...insya Allah, ada rezeki kita jumpa la diaorg ni....
littlemuslimah
(2003-08-27)
yer nawwal... ada rezeki kita jumpa la depa ni... =)
aidilshah
(2003-08-27)
ana dah ada autograf kump nie.. hehehe may be peminat pertama dapat autograf dedhearty kot..
aza
(2003-08-27)
album kumpulan ni dah keluar ke belum??
farisHaq
(2003-08-27)
hmm setelah lama x dgr suara sham, akhirnya terubat rindu peminat semua. terima kasih dehearty krn memenuhi jemputan kami :D
safa indah
(2003-08-28)
dulu syam kata kuar dari inteam coz nak tumpu study, la ni apsal buat kumpulan baru plak??? konfius22
Jaydie
(2003-08-28)
well done, Syam. Jangan diulangi lagi kesilapan lalu. okay.
anak setia
(2003-08-28)
goog luck
odie
(2003-08-28)
mantap ah abg sham....jugak!!
yeopmi in-team
(2003-08-28)
tahniah
aza
(2003-08-28)
aza pun pelik macam farisHaq...hari tu kata keluar sebab nak tumpu study..tapi kat forum jejak nasyid dehearty..kang kata abg syam kena 'kick'????
alang 1701
(2003-08-29)
laa..abg sham pun datang ke? nak buat camane..sampai lewat sangat ari tu..alhamdulillah lah sempat jugak berkenalan dgn ahli ukhwah yg lain..
farisHaq
(2003-08-30)
aza ni pelik mcm saya ke mcm safa indah?
nur marha
(2003-08-30)
assalamualaikum.... kumpulan dehearty? kumpulan baru ek?
nur marha
(2003-08-30)
welcome back abang hisyam...
muslimahsejati
(2003-08-30)
dah lama tak dengar berita abg syam..tup..tup...ada kumpulan baru...nie best nie
the brOtherz
(2003-09-02)
bestnya bestnya........4 org jer..tak nk tambah ahli ker...?
Jaydie
(2003-09-02)
4 org tu cukuplah tu, Vocalist utama, backup vocal, second voice dan third voice.
shah sobriyanie
(2003-09-02)
alhamdulillah, andai sekarang ramai yang gilakan lagu rock, kita akan perjuangkan seni Islam.
Impiana Solehah
(2003-09-03)
the_brOtherz ade niat nak joint ke? Tahniah utk DeHearty
the brOtherz
(2003-09-03)
hehem..2 untuk menonton aksi kumpulan dehearty ini dapatkan vcd jk convest 03..cepat2
sunan-faqih
(2003-09-03)
Tak sabar nak menunggu VCD JK Convest...dahlah sampai lambat hari tue...:-)
ismi safiza
(2003-09-05)
assalamualaikum..semoga usaha ini berlndaskan keimanan kepada Allah...gud luck
puteri islam
(2003-09-06)
Assalammualaikum..buat abg syam...GOOD LUCK...dan ana ucapkan tahniah...teruskanlah berjuang...wassalam..
maRhamaH
(2003-09-07)
ALLAHUAKBAR!...moga terus maju dehearty!
Rei
(2003-09-12)
Ana x baper knl ngan kump nasyid lelain..tp ana mmng pujila kump.Raihan..niat kump tu dan tujuan x lari dr lndsn agm
insan kerdil
(2003-09-14)
Oo... ni ke kump DeHearty tu.. First time tengok muka depa. Selamat berjuang!!
wani sopan
(2003-09-15)
bila nak mai buat show kat kedah plak? boleh tau, semua tuh ex uia ker?
sidaratul
(2003-09-19)
semoga terus maju jaya kehadapan :)
nadia is
(2003-09-22)
hmm...tak kenal lagi ngan yg lain2 tu...takde org nak kenalkan mrk ke?
FauzanHakim
(2003-09-24)
kenalkan, jgn tak kenalkan..kihkioh
shiekyn
(2003-09-27)
hai.......tahniah kepada kumpulan dehearty..terutamanya abg sham x inteam..ape sebenarnya yang membuatkan abg sham keluar dari kump.inteam.?
shiekyn
(2003-09-27)
tolonlah jelaskan kat saya ye...sebab ahli keluarga saya memang minat dengan penampilan abg sham semasa dengan kump. inteam..abg sham jelaskanlah..
Cikgu liey
(2003-10-02)
Untuk makluman, ada dikalangan ahlinya merupakan penghuni tetap Kolej Canselor, UPM..cuba teka siapa dia?
nuha cute
(2003-10-06)
sham inteam ker tu? lor dah ada kump nasyid baru ker? anyway...good luck. perjuangan mesti diteruskan
nuha cute
(2003-10-06)
boleh tanya sikit tak? kenapa..abg sham ni keluar dr inteam. kan ker best stay ngan inteam jer. Anyway,teruskan dakwah & perjuangan kita
rabiahazanul
(2003-10-11)
sham inteam tu kan???dehearty ni group baru ker???
Ahsikin
(2003-10-12)
Tahniah buat abg syam.Tapi bila album nak keluar????
Najiatul ajla
(2003-10-17)
nak tanyer naper abg syam tinggalkan inteam..
abu rozai
(2003-10-18)
nak menegakkan yang hak......
Kakyong
(2003-10-20)
Yang hujung baju biru kanan sekali tu...ahli kump. Nahwan Nur dulu ye?..baru tau bila tk cd JK Convest tu..patut la mcm penah dgr suara dlm MP3
Kakyong
(2003-10-20)
lagu2 Nahwan Nur--->M.A.N.I.S...yg lain x ingat la pulak...eheh..betul ke?
akilah
(2003-10-25)
tak buat album ker?
hasnorabalqis
(2003-10-31)
kenapa keluar inteam pastu buat kumpulan baru?
humairasyahidza
(2003-11-02)
no komen.. just nak wish gud luck.. esspecially 4 abg. syam..
sumayyah fy
(2003-11-04)
assalamualaikum.....wbt....selamat datang kumpulan Dehearty dalam menyerikan hiburan kesenian Islam...salam ukhwah buat antum semua..wassalam.
syauqey
(2003-11-15)
ana bekas peminat syam....
syirqey
(2003-11-15)
assalamualaikum... Good luck to Dehearty.. cuma leh tak kalau syam terangkan pasal keluar dari inteam sbb nak tumpu study.. ramai yg salah fhm tu..
Putra Aiman
(2003-11-30)
good luck!!!
aisya
(2003-12-12)
ohh..abg syam dah ada a new team rupanya...skrg dh graduate kan....semoga dehearty terus cemerlang...
saiful
(2003-12-28)
a'km....good luck
HeArtBroKenkiD
(2003-12-30)
patutla muka kiri sekali tu macam kenal saja,, selalu jumpa rupanya.. pape pun, Best Of All Wishes dari ana..
zammaz
(2003-12-31)
ada la masaalahnya tu..syam kuar in taem..sy pun ada dgr byk cerita tak elok..rasa mcm tak nak percaya jer..sham dulu sek.ar rahmah kan../
nuraiman khairunnissa
(2004-01-01)
eh, yg kat tepi tu bukan abg Hisyam x-inteam ker?
kakciknah
(2004-01-01)
salam ukhwah fillah...group baru ker????
huwaina
(2004-01-01)
selamat kembali abg syam.tahniah.
islam suci
(2004-01-02)
a'kum....dengar kata abg syam keluar dr in-team sebab nak tumpukan perhatian kpd pelajaran u memang betul...tapi,tak lama kemudian dia graduate...
islam suci
(2004-01-02)
so,hak dia la nak buat kump. baru ke nak join in-team smula ker....terpulang kepada dia la...apa salahnya kalau buat kump. nasyid baru....:)
islam suci
(2004-01-02)
anyway,tahniah kpd kump. dehearty.....:D
ishah841108
(2004-01-11)
tahniah...buat kump dehearty....semoga berjaya..
jep
(2004-01-18)
marilah kita bersama-sama menyenarakkan lagi industri nasyid tanah air... belilah yang original...
wafi 85
(2004-01-19)
em..bestnye..kesian saya..skang ni baru nak tahu...apa pun good luck and do ur best...semarakkan seni ISLAM diseantero sanubari....Insya Allah..
zaie
(2004-02-06)
eh..tak kenal pun..kump baru ke????
Nasliyana-Wafa
(2004-02-18)
aahla...rasa mcm kump baru...
nur khalisa80
(2004-02-28)
Selamat berjuang ..... Dehearty! Kisah yang lama; buruk jadikan taulan ... yang baik jadikan sempadan ....
marsya
(2004-02-28)
apa pendapat buat p'eembahan kat ktp upm ari tu.....
aizahajiahmad
(2004-02-28)
assalamualaikum..minatnye kt sham.lama x nmpk muka dia.hope dehearty success...
nailofar ain
(2004-03-12)
semoga success selalu
sapa ntah
(2004-03-17)
assalamulaikum...semoga berjaya seiring dgn in-team yer terutama syamlah..wassalam
batrisyia
(2004-03-21)
alhamdulillah...abg syam dah kembali.!
intifada
(2004-03-22)
wa...cam best jer, apsal tak jemput?
iman hayati
(2004-04-01)
Salam ukhwah, smoga Dehearty success slalu.Eh,itu Abg.Syam X-In-Team kan..slamt kembali..truskan perjuangan.
narnie
(2004-04-06)
pasrah segalanya
ifah
(2004-04-14)
tahniah buat abg sham dan rakan2nya..moga2 kelahiran album ini memeriahkan lagi idustri nasyid negara..amin....
izzah 21
(2004-04-16)
semoga najah dunia akhirat
nuha cute
(2004-04-20)
saya dah denagr lagu dehearty. best!!!! tahniah...tapi tak beli lagi album..heheh anyway...semoga success ya
nur muhammadi
(2004-05-20)
rase cam nak nangis je dengar lagu "Pasrah Segalanya".menghayatila katakan..anyway syukran jazilan kerana mewarnai dunia nasyid
eda
(2004-05-21)
welcome back abg syam...wa....sedihnye xdpt pegi..ramai kate mmg besh persembahan dehearty...lain kali inform kt eda..
yana81
(2004-06-22)
good luck!!!!!!!!!
khairoo84
(2004-07-11)
ari tu dengar criter... syam tu klua IN-TEAM nak concentrate kat dia punya study... U C now! dia dah tubuhkan team nasyid baru... I Wish Good Luck!
nashwah
(2004-08-09)
kumpulan ni memang BEST!!~~msg yang nak di sampaikan cukup mendalam..rugi tak beli kaset....TAHNIAH DEHEARTY.....
jannahsyurga
(2004-09-16)
Akum....semoga dehearty terus unggul bersama dakwah islam
qutb
(2004-12-01)
semoga dakwah Islam lebih berkembang dgn adanye pejuang dari kalangan kta sendiri...goodluck dehearty...
puteri kelate
(2004-12-04)
semoga dehearty teruskan usaha dlm memartabatkan nasyid dlm hati rakyat malaysia
amyra myra
(2004-12-15)
oh dehearty..kalin selalu dihati ini..moga ALLAH merahmati kalian selalu..
amnatul86
(2005-01-15)
semoga kum.dehearty lebih cemerlang dalam thn ni.
kakciknah
(2005-02-08)
moga berjaya.....dunia akhirat...
raudhatuljannah
(2005-02-25)
Alhamdulillah Abg Syam masih meneruskan perjuangannya untuk berdakwah. saya harap ianya tidak separuh jalan. Tetapkan niat dan terukan usaha!
triptofana
(2005-02-28)
abg wari jgn le malu sgt...good luck ....
zatie
(2005-10-01)
hurm.
zatie
(2005-10-01)
hurm.dehearty memang sangat best........
zatie
(2005-10-01)
second album diaorunk lagi best lagu2 dye........erm abang zul tu member kaunselor zatie kat sekolah........
qudwah
(2005-10-26)
semarakkan industri nasyid
Mujahidah inas
(2006-03-11)
assalamualiakum.. maaflah kat lambat buka laman ukhwah, busy dah semenjak ni, exam nak dekat, lagipun assigment dah banyak sangat, apapun kat minat sangat kumpulan dihearty ni.

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.087742 saat. Lajunya....