Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-08-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Matinya anak muda itu bukan kerana tergelincir kakinya, tetapi kerana tergelincir lidahnya.
-- Ilham Pujangga

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 92
Ahli: 0
Jumlah: 92




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 12 hari yang lalu
the_brOtherz: 40 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Convest


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Convest JK Convest


JK Convest
[469 x 253 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhAug 26 2003
Hits10501
Undian10
Rating7.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kumpulan 5...
Keterangan: Kumpulan 5...

Komen yang telah dihantar
suatumasa
(2003-08-26)
senyum....cak
are-rieza
(2003-08-26)
eh..yg baju merah 3 dr kiri tu...tengok sape ek...same je baju ngn budak tadi tu...
rynar abadi
(2003-08-26)
hai kawan2 dari kump 5!!! ingat saye lagi tak???
littlemuslimah
(2003-08-26)
tak dek ka sapa-sapa yang nak perkenalkan depa-depa yang ada dalam gambaq ni??? nak kenai laa depa semua.. hihhiihii :) ingat ana dak?
littlemuslimah
(2003-08-26)
ops! lupa laks... makacih sbb bagi gak hadiah tu kat kami walau pun kami tak jawab kuiz tu.. makacih makacih.. bertemu dengan antunna mmg best.. ! :)
Kang
(2003-08-26)
kenapa tak nampak gambar muslimahkecik dalam ni?
khaulah alazwar
(2003-08-26)
ada la kang..dia dekat hujung sane...
permaisuri hati
(2003-08-26)
oopppsss
aina nasuha
(2003-08-26)
ha..bila nak perkenal sahabat2 yg ada dlm pic nie
Engku Salina
(2003-08-26)
dari kiri kakyong, permaisuri_hati, ??? (sorry, tak ingat nama), AdAwiAh_1210, aeda, ???, littlemuslimah, mawaddah_solehah, & rynar_abadi...
kakyong
(2003-08-26)
yg baju merah 3 dr kiri tu Zulfa,..miss u all kump 5...lain kali jgn kalut2 lagi tau...
permaisuri hati
(2003-08-26)
kak yong..!!.. miss u too...:)...nak kata kalut tak jugak...tp over excited sbb kump kita dah leading...
alfaqierah
(2003-08-26)
wah-wah cantik molek semua berposing.tima kasih ye pd kumpulan 5..yg sudi bagi hadiah kat ana ngan littlemuslimah :)
khaulah alazwar
(2003-08-26)
oooo alfaqierah masuk group tu ye....eh nak tumpang sekaki..ana pun rindukan sahabat2 group ni..mawardah..jumpe selalu ye =)
Hafiz Qiee
(2003-08-26)
salam harmonis..dari hafiz:)
nur indah
(2003-08-26)
alahaiii, akak terkilan sesgt sbb x sempat nak beramah mesra ngan adik2 sume... ape pon, salam sayang dari akak... next jk mai le lagik... :))
mawardah solehah85
(2003-08-26)
miss u all
akuzakie
(2003-08-27)
Hmm... nie la dia team yg memberi cabaran pd team kitaoghang... salam ukhwah... nanti kita boleh fight lagi yerr
mujahidah 84
(2003-08-27)
kak.yong!!!! cutenyer die......
mujahidah 84
(2003-08-27)
permaisuri...tutup mulut tu,akak tahu gigi anti dah comel dah..hehe
littlemuslimah
(2003-08-27)
Kang... ana ada dalam gambar tu laa =) kat ujung sekali.. depan ana tu,yg tudung putih tu.. kawan ana SuFiE.. =)
kakyong
(2003-08-27)
Tu la..over excited..eheh..memula leading, pastu terus terlungkup, dpt last...adeh..frustnyer..
fatimah
(2003-08-28)
bestnye you all dpt pegi JK tu...akak jugak yg kesian sbb tak berkesempatan...sedihnya:(...skrg akak dh kenal dah sket2x ahli komuniti nie:)
alang 1701
(2003-08-29)
ai,sempat jugak yang datang lewat tu bergambar ceria...
adlan
(2003-08-29)
assalamualaikum...ermm ni rupenye ahli2 group 5 ye. aii k.yong dok sini rupenye...hehe ghenyih jgn x ghenyih kak!
littlemuslimah
(2003-08-29)
aik! alang_1701 macam kata kat ana je... tak pe laa. bila dah jumpa semua.. penat pon hilang.. hehehehe :)
AdAwiAh 1210
(2003-08-30)
sebelah adawiah tu Zulfa dan hujung tu Rabiatul...salam rindu utk semua...rindu kat kita tak?! hihi
Kang
(2003-08-31)
Rindu gak...
elfudhail
(2003-08-31)
kangen karo sopo kang? heheh... salam ukhwah buat semua yg ada dlm gambar tu. mawarni... maaf yer :-)
mawardah solehah85
(2003-08-31)
akhi fadzil...ana tak terasa pun....its alright
permaisuri hati
(2003-08-31)
isk kak sya nih....cam perli jerh.....mulut tuh dah memang automatik nak menampakkan gigi...:P
shah sobriyanie
(2003-09-02)
inilah yang dikatakan sehati sejiwa, seorang senyum semuanya akan senyum,kemanisan tersebar ke seluruh alam
are-rieza
(2003-09-03)
ler..tak abih2 gi citer arie tu...dah basi dah........
khaulah alazwar
(2003-09-03)
Sahabiah2ku yang ku kasihi Fillah.....insya Allah..ukhuwwah Fillah abadan abada....=)Terkenang sebuah memori lalu.....
are-rieza
(2003-09-03)
ehem...sori ye kekawan...terkasar bahase sket..saje jerk....
airzat
(2003-09-07)
manis2x senyuman muslimah kita ni......
mawardah solehah85
(2003-09-10)
sahabat2... yang kukasihi,,/. dah tgk cd jk convest.. kelakar la
shah sobriyanie
(2003-09-10)
shah tak nampak lagi la yang mana satu kak yani, yang mana satu hah?! rynar_abadi
rynar abadi
(2003-09-11)
shah, kak yani yg paki tudung purple,sebelah tudung hitam tu...:)
rynar abadi
(2003-09-11)
wani, kak yani pun dah tengok cd tu... tapi tak clear sangatlaa.. tak tahu laa kut kak yani tengok guna pc... kengkawan yg lain camner??
mawardah solehah85
(2003-09-16)
yg pakai tudung hitam tu.. ana
dinulhuda1422h
(2003-09-20)
ni program kat mana?boleh tahu...nampak menyeronok kan jer...
rynar abadi
(2003-09-21)
dinulhuda, ni program kat uia gombak-> JK CONVEST 03. sempena pesta konvo kat uia baru-baru ni...
kojem
(2003-09-23)
tahniah to UIA buat lagi live concert tapi biarlah ada variasi artis dan muzik. maaf hanya sekadar pandangan dr insan yang lemah
Imam Baihaqi
(2003-09-24)
assalamualaikum,,uhkti semua.semoga ilmu yang ada digunakan ke jalan yang diredai allah,insyaallah.((rindu Rasulullah))
sesejuksalju
(2003-10-09)
salam ukhwah semua....
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-10-11)
Waduh... teringin nak gi UIA lg, someone spesel kat sana laa.. ehehehhe.. :P
nur marha
(2003-10-12)
waduh.... manis-manis belaka muslimah semua ya....
Kakyong
(2003-10-13)
sesejuksalju>>salam ukhwah dr. kami jugak, Musaffir_Sayyaf>>spesel ye..pegi..jgn x pegi..:)
hazrey shinichi
(2003-10-21)
waduh.. comel betul botol air kat atas meja tu ye?
permata islam
(2003-10-24)
ooo...little muslimah ni ngaji kat uia kan??mcm penah nmpk je!tp yg lain tu ngaji kat mana??uia jugak ke???tmpt mkan tu kat ner???takkan kat U cafe??
adlan
(2003-10-27)
assalamualaikum. k.yong, pinjam name tag bole? :)
Kakyong
(2003-11-04)
permata_islam> ngaji kat uitm ada, usm ada, tempat makan+tempat JK=Econs Cafe UIAM Gombak
Kakyong
(2003-11-04)
name tag kakyong dah ilang la lan...nah amik seposen...tempah lain...:P
nazri
(2003-11-12)
Memuji Indahnya...ciptaan Allah.....!!
adlan
(2003-11-23)
Selamat Hari Raya Aidilfitri...:)
rynar abadi
(2003-12-02)
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI buat semua ahli GROUP 5...
Kakyong
(2003-12-13)
Selamat Hari Raya...jumpa lagi di Jejak Kasih Aidilfitri 2003...:-D
wasilatul furqan
(2003-12-14)
kak oda air gapo kak..?semer ader,roti canai,roti terbang, maveles!!
ameer
(2003-12-23)
Assalamualaikum wrh wbrkth ...comelnye muslimah2 salam ukhwah dari saya wasalam
ainulyaqin
(2004-01-06)
assalamualaikum.subhanallah comelnya antunna semua...
jiha
(2004-02-04)
aiiii...antunna semua ni dah order ke....kang sibuk posing..lupe nak makan..
Long
(2004-03-12)
semoga semuanyer nie... berjaya dalam perjalanan prjuangan hidup dalam mentelaah ilmu... untuk menjadi benteng n bekelan hidup.. :)
putera johor
(2004-03-13)
assalamualikum.....salam ukhwah
Azizie
(2004-04-25)
Assalamulaikum...Salam ukhwah untuk semua.
azimin
(2004-05-06)
ABg IMaM
(2004-05-12)
a'kum yg no 2 dari kiri tu senyuman bermakna fotogenik sungguh..muslimah harapan ummah :)
tumpang
(2004-06-01)
uihhh.. dalam ramai2 tu takkan xde yg single lg kot.. hehe... :)
Amiratul
(2004-06-02)
Assalamualaikum...,Ahlan Wasahlan Wamarhaban bikum
al wisadah qobihah
(2004-07-12)
kim salam kat wanita yg 3 dari kiri...hehehe
apai
(2004-07-26)
Semoga kalian dicucuri rahmat illahi..leh bertaaruf dgn maraaht 3 dr kiri.
cutiegurl dehearty
(2004-09-12)
erm.... cutenyer sis2 dlm gamba nie...... :P
itsjustme
(2004-09-22)
alhamdulilah indahnya ciptaan ILAHI...comel-comel belaka, salam ukhwah...
tirmidziy02
(2004-10-17)
bila sume ni nak berpunya....takkan xda calon lagi!!!
nurfaqihah
(2004-10-22)
salam ukhwah dari sy...srikandi2 kiter...
relajihad
(2004-11-14)
seindah hiasan adalah wanita solehah
ABg IMaM
(2004-12-20)
yg no 3 dari kiri tu boleh taaruf tak dgn kita?...:)
riyas
(2005-01-19)
hehehe...salam ukhwah fillah....
Addey
(2005-03-14)
boleh kenal tak yang depan sekali tu..depan die ada beg..nampak matanglah
AMY 5803
(2005-03-28)
are rieza ni takde keja lain ke nak kenakan orang jeee
abdulmahadi
(2005-05-02)
eddey2 ai kan dah ramai kenalan
mie fairudz
(2005-05-05)
assalamualaikum...salam ukhwah dari ana yg di belakang tudung hitam tuh...ana nak kenal boleh tak?
addey
(2005-05-10)
abdul mahadi..ni jahat ler...
SaLaFiaN
(2005-07-18)
Di sini bukan tempat mengorat daaa...
ratusyahadah uiam
(2005-07-22)
Kenapa lah muslimin2 kita ni ye...erm...
qarin 5
(2005-10-10)
aii..boleh ana tahu yang dudk sebelah kanan hujung sekali, siapa yerr.. :-)
khaulah alazwar
(2005-10-27)
Rindu sahabiah semua....salam mahabbah Fillah walau di kejauhan..
sattar
(2005-11-02)
salam ukhwah.....selamat hari raya
Atif Haziq
(2005-12-03)
ya sayyidati....
samudra
(2005-12-14)
oiii..pergi la balikk ..nak apo lagii..tadi kan dah bagi makann
Addey
(2005-12-20)
apa khabar u all? hehe
fariz
(2005-12-22)
ooo duduk saja ke?tak order apa-apa? ada apa kat main camp nun?
Imam Baihaqi
(2006-02-18)
senyum sokmo..kat mana nii
nabilpoyo
(2006-02-21)
nak join kumpulan 5 ni boleh tak...hihihi
sinkiro
(2006-08-24)
salam ukhwah
Addey
(2006-10-10)
assalamualaikum...imam baihaqi istiqamah juga ya dengan bahasanya..syukur..naah! itu yang baik...di mana-mana berada harusnya juga tak di lupakan budaya
hidayat tuan
(2007-01-09)
comel2 belake demo ini..
shuhaibah
(2007-01-13)
salam...semoga anti semua ddlm rhmtnya...sama-sama kita juga title muslimah...k
shuhaibah
(2007-01-13)
salam...semoga anti semua ddlm rhmtnya...sama-sama kita juga title muslimah...k
husni baik10
(2007-06-21)
semoga semua sihat dan dikurniakan banyak rezeki....boleh makan sekali...
ABg IMaM
(2007-09-19)
yang dalam gambar ni mana perginya sekarang?....:-)
RaudhatuL Muttaqin
(2007-10-04)
sibuk agaknya
marul
(2008-12-25)
kenapa tak ajak muslimah blkang tu bgmbr sekali???kasihan dia seorang-seorang..:) heh..
mualim66
(2010-05-04)
muslimat harapan malaysia....

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.080487 saat. Lajunya....