Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Usah merungut bila gelap; pasang lampu teranglah ia
-- Peribahasa Jawa

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 67
Ahli: 0
Jumlah: 67




  Yang Masuk Ke Sini
the_brOtherz: 19 jam, 36 minit yang lalu
jasadkudisini: 8 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 10 hari yang lalu
isa777_musa: 11 hari yang lalu
zam_rizal: 20 hari yang lalu
wanja: 30 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Convest


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Convest JK Convest


JK Convest
[454 x 235 jpg]

Dihantar olehEngku_Salina
TarikhAug 26 2003
Hits10830
Undian12
Rating8.66666

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
sebhgn muslimah yg hadir...
Keterangan: sebhgn muslimah yg hadir...

Komen yang telah dihantar
suatumasa
(2003-08-26)
lawo2nyerrr semua....:-)
are-rieza
(2003-08-26)
eh...muka aku pun ader ke....
akuzakie
(2003-08-26)
err... sape lak nie.. x kenal lerr..
nur tinta
(2003-08-26)
Assalamualaikum.. subhanallah.. cantiknya puteri2 islam ini.. alangkah ruginya tika itu tak dapat bersama.....!!
littlemuslimah
(2003-08-26)
hehehe.. salam pertemuan :).. ni macam kenai jaa semua ni.. salam kenai-kenai.. :D
littlemuslimah
(2003-08-26)
yang between kak Rumaishaaa dan kak are-rieza tu sapa? leh habaq dak? yang lain tu ana knai.. ukht kat tgh tu ana terlupa laa.. maaf yer..
rynar abadi
(2003-08-26)
assalamualaikum..actually, ni first jk yg saye pergi... sbb tu little muslimah tak kenal..ape pun salam ukhwah buat semua...
littlemuslimah
(2003-08-26)
oOo... ukht rynar_abadi rupanya yg tgh tu.. selamat knai.. pasni leh jumpa selalu :)
akuzakie
(2003-08-26)
introduce la sikit... nick2 awek's2 yg kat dlm nie.. ari tue masa sessi ta'aruf x dengar sgt..
Engku Salina
(2003-08-26)
berdiri dari kiri permaisuri_hati, impiana_solehah, are-rieza, rynar_abadi, rumaishaa & aeda... depan dari kiri syahiran, nur_indah & darul_numan81...
Kang
(2003-08-26)
Amboi Kaei... senyumanmu bermakna sekali... happy ke?
Kang
(2003-08-26)
Yang nyorok belakang Rumaishaaa tu sapa pulak?
mujahidah 84
(2003-08-26)
astahfirullah...akak nape paparkan foto ni..comotnye ana.
mujahidah 84
(2003-08-26)
geramnye.....akak!!!
kakyong
(2003-08-26)
comot apanya syahiran....comei dah tu...
darul numan81
(2003-08-26)
uikss...klau nak tahu..kak kaei terpaksa berhenti makan sbb nak "control ayu" masa tu..hehehe..betultak kak kaei?
alfaqierah
(2003-08-26)
jeng-jeng,nak tumpang lalu!! cantik semuanya..time ni kalau tak salah ana kak rumaishaaa ade tugasan..tp,die tinggalkan kat ana..die lari dr keje ye!!
khaulah alazwar
(2003-08-26)
kesian kak Rumaisha hari tu..kejap ke hulur..kejap ke hilir..kalah PM..mabruk akak..jasamu dikenang...
SyAhEeDa
(2003-08-26)
EyH...akak yg pake baju merah tu~yg duk tepi skali... bleyh buat jd kakak angkat??wahahaha :P
darul numan81
(2003-08-26)
amboi2 syaheada..kakak sendiri pun nak buat akak angkat ke?ana tak mau ker?hehehe.. permaisuri_hati,tak sangka ana dah kenal bonda anti sebelum ni
Hafiz Qiee
(2003-08-26)
payung sape kat atas meja tu..macam pernah nampak je ehhe.>:)
nur indah
(2003-08-26)
hemm, tgh dok makan pon, dan lagik bergambo... hehehe... alfaqierah, rumaishaa tinggalkan keje dia bior awak wat sesorang ek?? cian.... :))
Kang
(2003-08-27)
Laaaa Hafiz perhatian dia tertumpu kat payung pulak... bukan kat pengantin perempuan... upppssss...
Hafiz Qiee
(2003-08-27)
pengantin..mane yer..??
akuzakie
(2003-08-27)
yg mana satu tue? ishk...
mujahid 83
(2003-08-27)
sabar tu separuh daripada iman.....ustazah!!!!
farisHaq
(2003-08-27)
apsal impiana posing jauh sgt?
akuzakie
(2003-08-28)
impiana_solehah low profile... tp nak gak possing... hehehe
fatimah
(2003-08-28)
cantinyer mijahidah2x islam kita kan???...sejuk mata memandang:)
khaulah alazwar
(2003-08-28)
hai..apa ni..lain macam je ni????
kakyong
(2003-08-28)
jeng...jeng..jeng....:P
kakyong
(2003-08-28)
Muzik latar....hihihihi
aidilshah
(2003-08-29)
tak sangka yer quiz wins lose and draw alaa yg lukis2 tu ukhtie darul_numan81 yg melukis pandai jugak ente melukis kan.. hehhe :) tp kelam kabut skit.
RuMaishaaa
(2003-08-29)
em..riang gembira kamu semua yer..ALfaqierah..sesaje nak mendera..apa salahnye..kan..kan
wida widi
(2003-08-29)
nak buat muzik latar gak buat mujahidah_84..kwang..kwang..kwang
akuzakie
(2003-08-31)
kui...kui...kui...kui...
littlemuslimah
(2003-08-31)
nak gelak gak aih... mues kes kes... hehehhe... kui kui kui.... ikikiki... ahaks!... hahahha...=D
permaisuri hati
(2003-08-31)
kak alin....kecik sungguh dunia nih kan....pusing tang tuh jugak,...:)..aper pon,jemputlah dtg ke rumah nnt yer..!
kamal 82
(2003-08-31)
amboi muslimah biler dpt posing , posing betul2 plak tuh
darul numan81
(2003-09-01)
insyaAllah permaisuri_hati..,ana akan sampai jua ke umah anti. akhie aidilshah,ana x pandai melukis tp terpaksa tunjukkan bakat t'pendam hari tu..:))
SaLaFiaN
(2003-09-01)
Ustaz & Ustazah...hmm...musykil :) Yang atas meja tu, payung ke pencil case ?
stefaisle
(2003-09-02)
ehem...zahra posing maut tu..ahaks...lawa2nya akak2 n sahabat2 ana nih..
khaulah alazwar
(2003-09-02)
Betl tu SaLaFiaN...memang musykil....atas meja tu payung la dik...
shah sobriyanie
(2003-09-02)
ketenangan hanya akan dicapai didalam islam dan persaudaraan sejati, manis senyuman lahirkan ketenangan
are-rieza
(2003-09-03)
lerr....payung ngan pencil case pun x kenal ke pian?
Impiana Solehah
(2003-09-03)
Tapi sempat gak saye nak join mereka kan. farisHaq.
hasrol
(2003-09-04)
masya Allah lawanya puteri2 islam.. semoga anda menjadi wanita yang solehah....:P
TENGKUNIZAMUDDIN
(2003-09-05)
Jadilah sahabat sehebat abu bakar.........
Impiana Solehah
(2003-09-06)
akuzakie..sape yg nak lepaskan peluang possing, rugilah....
akuzakie
(2003-09-08)
: ) posing... jgn x posing hehehe
taqwa
(2003-09-08)
masyaallah....comelnyer mujahidah_84! cayalah sya...
mujahidah 84
(2003-09-09)
apa ni taqwa......nak kenakan ana yek..
ABg IMaM
(2003-09-10)
ooo...comel comel puteri2 harapan ummah nie...subhanallah :)
shah sobriyanie
(2003-09-10)
jangan kau impikan wanita sehebat fatimah az-zahra nadainya kau tidak sehebat ali abi talib
kHaLiFaH aLaM MaYa
(2003-09-20)
oooo...mcm pernah kulihat tp di mana yerk!!
dinulhuda1422h
(2003-09-20)
inilaa wanita solehah....semoga berbahagia dunia dan akhirat
aidilshah
(2003-09-22)
"dan sesungguhnya secantik-cantik perhiasan dunia adalah wanita solehah"
Kakyong
(2003-10-01)
Siapakah gerangannya itu?...ehem..ehem..
adlan
(2003-10-02)
amboi2..si d.numan81 ngan k.kaei, senyum kenyang le tu..hehe
nur indah
(2003-10-05)
senyum kenyang ke lan oii?? akak tgh lapo lagi tu, baru nak suap nasik, dah kena posing plak.. hehhe... :))
airzat
(2003-10-05)
kira nur indah nie kuat makan la...hihihi..patutlah tengok muka mcm frust je masa tangkap gambar..cepat makan nanti tanah wakaf siapa nak uruskan????
darul numan81
(2003-10-08)
uikss...ada ke mcm tu dikatakan senyum kenyang.. itu senyum gumbira ler sbb dpt jumpa kak kaei n muslimah2 yg lain..
akuzakie
(2003-10-10)
ye ke numan? ke sebab lain...? hehehe
Kakyong
(2003-10-13)
Senyum kenyang tu mcm mana erk??..agaknya bila senyum je.."blurb"..senyum lagi.."blurb"...:P
darul numan81
(2003-10-16)
amboi2 kakyong,mentang2 pic dia takde,laju je bagi komen. erm,apa maksud zakie tu?..
adlan
(2003-10-17)
k.yong, x jmpe lg le 'ikan spesel' tu.. :)
Kakyong
(2003-10-21)
adlan..kak nur_indah tu expert tangkap-menangkap ikan...tgk, sekor dah ada dlm pinggan kat depan dia tu...eheh..:P
adlan
(2003-10-21)
eheh..x tau la pulak kak kaei ada skill rahsia..pndai tngkp ikan ekk.
bro zul
(2003-10-23)
ana rasa mcm kenai jerrr semua akhowat yang ada kat atas tu..kenai tak sapa nie?????
sauf
(2003-10-26)
makanlah nasi lauk petai
adie
(2003-10-30)
aduh... sakitnya mata, bersilau dengan sinar keimanan yang terpancar... ecey!
Kakyong
(2003-11-04)
nasi lauk petai???...rasa2nya kat UK ada tak petai erk...?
rulz
(2003-11-08)
amboi cun-cun dan comel-comel ahli ukhwah ni yer
nur indah
(2003-11-09)
lan... akak pancing bukan dpt ikan tau.. dapat ayam terus.. hehehe.. :)
adlan
(2003-11-12)
k.yong, kalo kt sini ade petai msti mahal gile..:). k.kaei, bole aa terbitkn buku "rahsia memancing ayam" ekk..hehehe
Kakyong
(2003-11-18)
kaei...kita sedih la....nak ayam....
adlan
(2003-11-21)
kakyong, pandai buat ayam panggang x?
adlan
(2003-11-23)
Selamat Hari Raya Aidilfitri...:)
sue bella
(2003-12-03)
boleh tahan akak2 kiter posing...teruskn perjuangan anda...
nur indah
(2003-12-05)
sedih nape ni kakyong?? meh kite gi makan kfc ke, mac d ke nak??? suh lan blanje... hehehe... :))
aizamazia
(2003-12-09)
subhanallah.....comel2 jer akak-akak kat dalam gambar nie...orangnyer pun mesti baik2 kan?
putrihidayah
(2003-12-24)
salam ukhwah dan selamt ari rye
rizal04
(2004-01-01)
salam takruf dari saya. selamat tahun baru masihi 2004
uqu
(2004-01-10)
salam ukhwah dari uqu.....comel akak2 kita ni......assalamualaikum
budakbarubelajar
(2004-01-12)
a'kum....sy suke yg baju merah tu...manis je....kwn2 yg lain pun tak kurang manis gak...=)
al-kauthar
(2004-01-17)
subhanallah..senyuman yg mendamai dijiwa..tenang mata memandang..
al-kauthar
(2004-01-17)
sasenye cam kenal je yg pakai tudung biru tu..amik couse law kan kat uia? join AKHI tak?
tuyup
(2004-01-18)
akak2 ukhwah semuanya lawa2 dan comel belaka...
adlan
(2004-01-24)
assalamualaikum. lame dh x wat kaco kat sini..eheh. k.kaei ngn k.yong, nnti lan blanje LFC nak x? :)
redzuan 227
(2004-01-26)
assalamaualaikum...jernih nye muka u all semua...sejuk mata memandang..
KakYong
(2004-02-07)
apa lan?...LFC?..."Lan Fried Chicken" ke?..isk...sedap ke??...ihhihihi
nur indah
(2004-02-17)
wa'alaikumussalam lan... lfc pebende tu lan?? asalkan lan belanja, akak on je.. iye x kakyong?? hehehe..:))
KakYong
(2004-02-21)
ok..ok...belanja..jgn tak belanja....
adlan
(2004-02-24)
insyaALLAH org orait je..k.yong, nak jaket ukhwah free 1 lg bole x?
syanazrina
(2004-03-03)
klu x silap awk kan fatimah
farah caesura
(2004-03-04)
emmm no komen
Long
(2004-03-09)
kim salam ngan semua muslimah..kat gambo tu...terutama pakai speak kat belkang tu...
PutraAjmal
(2004-03-10)
yang paling comel..mesti kak engku kan? akak yang lain jangan marah..semua comel ciptaan ilahi..
lehhkidah04
(2004-03-18)
ishhhhhhhhhh cantik betulllllllllll..... kot2 boleh kenal ni.........
iman hayati
(2004-04-01)
Bestkan dapat ikut projek anjuran Ukhwah..tapi akak slalu xleh ikut,keje2.Tp smoga adik2 truskan program bbntuk cam ni.
pena sufi
(2004-04-04)
hahaha...lawaklah abang2 dan akak2 kat ukhwah.com...semuanya happy go lucky
pena sufi
(2004-04-04)
kalaulah ana dapat join semua aktiviti ukhwah...mesti dapat jumpa akak2 nie...walaupun jauh & tak kenal rupa...ana dapat rasa manisnya ukhwah itu
pena sufi
(2004-04-04)
betul tak ??
adlan
(2004-04-04)
betuii tu pena sufi..manis..semanis air neslo..eheh..gurau je.
khairurrijal79
(2004-04-07)
penyejuk di mata..penawar di hati...itulah anda!
hudud
(2004-04-18)
dah makam ke blum
ABg IMaM
(2004-05-12)
berseri sungguh muka Kaie nie....macam ade citer menarik ker?...mungkinkah jodoh menggamit-gamit datang?... :)
moin solihin
(2004-06-07)
Alhamdulilah...manis belake...dan akan rasa manisnya ukhwah itu dengan kemanisan iman lilla hi ta'ala
nur indah
(2004-06-08)
mane ade la ABg_IMaM.... memandai je... takde berserinya... dah flash tu memanco ke muke saye... nampakle bercahaya semacam... :-P
dakwah ilahi
(2004-06-13)
Askm..........kim slm ukhwah utk semua......jaga diri hiasi peribadi
sabree
(2004-06-18)
assalamualaikum...amboi cun-cun semua aeh...putih melepak pakai bedak
mohdhanis
(2004-07-21)
nie...atas niat apa?
lie za
(2004-07-24)
manis semanisnyer senyuman antum semua
condemned
(2004-08-03)
sayer nak kawin ngan awk ssumer
erwina
(2004-08-16)
aku stuju ngan mohd hanis
MeowHidayah
(2004-09-18)
Teringat kat satu lagu Man Bai tu... GERSANG... :D
hakuryu
(2004-10-19)
sape yg berdiri plg kiri gambar dan yg berdiri pakai spek sebalh dier tu cam kenal je kenal
afen
(2004-10-20)
manisnya putri2 islam ni...manis di mata, sejuk hati..lemak berkrim disukai ramai..tentunya susu everyday...gurau je
ibnukhaldun04
(2004-11-10)
masyaAllah... cunnye yg tu... :)
ABg IMaM
(2004-12-20)
cehhhh meow...teringat zaman muda2 kita dulu ker?...zaman tu bebudak nie kecik2 lagi....kita dah jadi rockers sekolah, dgn remos dan suar fit...heh :P
ABg IMaM
(2004-12-20)
oiii comdemned....kawin takat empat jer....mane boleh sume....cehhhh...:P
sya ryn
(2005-03-10)
kirim salam pi yang pakai spek mata berdiri tu..:-)
Imam baihaqi
(2005-03-14)
assalamualaikum...........no komen lah..
zailani
(2005-03-25)
pertandingan muslimat tercantik ker ni?
tolibazhari
(2005-03-29)
assalamualaikum...boleh sy nak berta'aruf dgn saudari berjubah merah tu?
NAZLY
(2005-04-05)
Salam Ikhlas Penuh Ukhwah UKM
Al-Mustaqqim
(2005-07-23)
Subhanallah..Sesungguhnya ciptaan Allah itu t`lalu indah untuk diperkatakan!
hajmaz
(2005-09-11)
semoga Allah kekalkan ikatan ukhwah antunna semua..Aminn
ilhammusafir
(2005-11-05)
tiada wadah yang sepadan diantara manusia ini kecuali ikhwah yang sempurna...al-hamdulilllah(mana satu saudari)
Atif Haziq
(2005-12-05)
ya sayyidati....
Faryzan Islamic
(2006-01-03)
yang pakai cermin mata dan yang berjubag merah tu siapa ek?macam pernah nampak...
fiRs
(2006-02-03)
marhaban ya nurul aini
al biruni
(2006-02-12)
alangkah indahnya ciptaan Allah..terpukau mata memandangnya..astaghfirullah al azim..maaf ye akak2 semua.tengok sekali rezeki..kali kedua, wallahu alam
abadikan 03
(2006-02-22)
betul juga albiruni..yang depan pakai spek mat tu comel gakkan...
safuan
(2006-03-08)
ni semua ni...dah berpunyer..ke...? kalau tak ada lagi..ada can la ni nak pergi merisik...
Ketotoi
(2006-05-29)
aramak pas tengok gambar ni jantung aku berdebar-debar, Kenapa ye?
pazz
(2006-06-04)
boleh kenal ke yang bertudung biru tu...?
Bi-klate
(2006-06-15)
Assalamualaikum..manisnya dia, pesanan walaupun dimana kita berada agama letaklah ditempat teratas.Masih menuntut lagi ke.. kat mana, kat KIAS ke.
Bi-klate
(2006-06-15)
Semoga ikatan persahabatan kalian berkekalan, ingat kemana kita pergi ingatlah ayah dan ibu.
hafiz86
(2006-06-28)
kat tempat saya musim hujan lah,boleh tak pinjamkan saya payung kat atas meja itu hehehehe
shibini
(2006-08-03)
moga tak salah niat...
sinkiro
(2006-08-24)
salam ukhwah
zam bota
(2006-09-29)
sejuk mate mandang...alhamdullillah ada lagi perempuan macam kamu semua nii...tabik spring kat kamu semua :)
Nuhadiana
(2006-12-17)
...boleh tahanla...
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
faiz87
(2007-02-09)
harap muslimah sejati ada dikalangan semua tu
firdaus 9
(2007-02-25)
macam kenal saja jenis meje tu? kat UIA eh? huhu :p
ABg IMaM
(2007-03-28)
boleh clearkan sesiapa di kalangan muslimat dalam gambar ni yang still single?...:-)
syazmi 8283
(2007-09-25)
nak kenal yang pakai cermin mata tu boleh ke...
shawal
(2008-03-11)
salam perkenalan dari syawal... belajar lah bersungguh-sungguh untuk mencapai kejayaan
fendy bachok
(2009-10-05)
comel -comel lotel "anak-anak" tok guru ini..~~~sejuk bumi ALLAH

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.090177 saat. Lajunya....