Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-08-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bulan tak jatuh ke riba, sebaliknya manusia menjatuhkan diri ke atas bulan
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 79
Ahli: 0
Jumlah: 79




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 12 hari yang lalu
the_brOtherz: 40 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Majlis Kelab Ogos


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Majlis Kelab Ogos Ms Nik


Majlis Kelab Ogos
[280 x 209 jpg]

Dihantar olehEngku_Salina
TarikhAug 18 2003
Hits8669
Undian4
Rating7.75

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kek coklat...
Keterangan: Kek coklat...

Komen yang telah dihantar
munawwar
(2003-08-18)
wah nampak sedap !!! alhamdulillah ana pun mkn jgk kek tu , lg 4 hari bestday ana , kak mawar ana nak bg present tp x jumpa2 , happy bestday yerk !
munawwar
(2003-08-18)
hehehehehhehe :)
suatumasa
(2003-08-18)
sedapnyerrr...siapa masak tu?chef fizah ker?
mawarputih
(2003-08-18)
munawwar... apsal x cakap nak bg present kat akak..? Ok... mlm nie gak akak serbu bilik anti.. tuntut hadiah. Hihihi.....
mawarputih
(2003-08-18)
Syukran Kak Sal sebab sponsor kek yang sedap nie. BarakaLlahufik...
khaulah alazwar
(2003-08-18)
syukran jazilan kak Sal...
Hafiz Qiee
(2003-08-18)
Best nye..kek die..
khalifah
(2003-08-18)
waaaa.......tak dapat nak rasa kek tu!!!!!!
Ms Nik
(2003-08-19)
erm sedapnye...tapi syg tak leh rasa....sdp tgk je !!!
khaulah alazwar
(2003-08-19)
tak pe Hafiz,akh khalifah and Ms_Nik..ana makan mewakili kalian....tapi sikit je..
nawwal
(2003-08-19)
akak khaulah memang terer bab2 makan ni Hafiz...
khalifah
(2003-08-20)
dulu makan dadih...sekarang nie makan kek plak la khaulah nie....mmg kuat makan! kuikuikui
waie amrain
(2003-08-20)
mmmmmmmmmm bestnya...... sedih jugak tahun nih tadak sapa celebrate birthday ana 19/08/1978 isk isk isk isk
Engku Salina
(2003-08-20)
laa... napa tak dtg hari tu??? boleh celebrate sama2...
nur indah
(2003-08-20)
hehehe, galmer gak kek coklat ni ek sal?? tapi kek ni memang best, cumenye akak dah kenyang sangat ari tu.. ciannye waie amrain.. sabo ek?? :))
rizal zam
(2003-08-20)
bestnyerrrr
rizal zam
(2003-08-20)
bestnyerrrr
indah hati84
(2003-08-20)
waaa....ruginyer x datang!!!
hajidah aiman
(2003-08-21)
ishh...sedapnya...nak pegi beli kek laa jugak..:)
FauzanHakim
(2003-08-21)
nak lah jugak..sedap ek
khaulah alazwar
(2003-08-22)
ishishish..ana selalu je kana sakat..kejap dadih..kejap kek...ape2 jelah...tak kisah
khalifah
(2003-08-22)
cian kat khaulah.......
Hafiz Qiee
(2003-08-24)
comelnye..bendera tu!!
khaulah alazwar
(2003-08-25)
nasib baik ada org kesian..tpbuat lagi.Hafiz..itu bendera akak....
SuFiE
(2003-08-28)
lapar la..oh rupa nya ana belum lunch lagi
nawwal
(2003-08-31)
kak khaulah....nawwal gurau je...jgn marah noo...
ladyberz
(2003-09-02)
mak...sedapnyer..dah ler sy penggemar kek coklat....uwaaa...
khaulah alazwar
(2003-09-02)
tak pe nawwal..akak dah faham dgn nt ni...
wira
(2003-09-27)
lain kali nak join bleh,saya pun lahir bulan ogos jgk,31ogos lagi...
doktor kampung
(2003-10-05)
agaknya apa dah jadi kat kek tu sekarang.. kuikuikui
nawwal
(2003-10-05)
dah berkecai kot doktor_kampung... ;)
alfaqierah
(2003-10-05)
wah-wah..apa dah jadi ngan kek tu? jadi replika kot :D
secerahsuria
(2003-10-06)
camner nak makan kek tue ..... tak potomg lagi
ukhwafillah
(2003-10-16)
ukwafillah kalau pasal kek ni.....mmg no 1..hantu kek....cakap je kek apa????ukhwafillah main bedal je.....
wasilatul furqan
(2003-12-14)
kek pisang suke?merdeka!
mentari suram
(2003-12-16)
laporlah pulak..bile tengok kek ni..lupolak aku pose
khaledalWaled
(2003-12-25)
doakn kejayaan ana PMR2004
Imam Baihaqi
(2004-02-07)
insyaallah,,,,insyaallah
cahya ilham
(2004-03-22)
loh....xpotong2 lg keke tuh....org dah lapau nih....
eda
(2004-05-21)
WAA...sedapnye.!!!ni yg lapor ni...alah dah terlambat...musti dah abis...sedihnye...xdepon yg nk bg eda..
mohdhanis
(2004-07-21)
la............
blueberryz
(2004-09-01)
lapo la...
diana alisyah
(2004-10-06)
hmm..nak skittt
maisarahlisa
(2005-01-27)
lahhh... terliur lah pulak!!!
salimahbreepbreep
(2005-08-18)
yummy...
zalai
(2005-10-15)
sedapnye
samudra
(2005-12-17)
kek ni ada tanda halal tak?
mudarrisah
(2006-10-08)
ada resepi budak?

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.079775 saat. Lajunya....