Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Usah merungut bila gelap; pasang lampu teranglah ia
-- Peribahasa Jawa

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 78
Ahli: 0
Jumlah: 78




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 60 hari yang lalu
the_brOtherz: 87 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> konvo


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
jk alkhadeem jk konvo08


konvo
[604 x 452 jpg]

Dihantar olehummusafiah
TarikhAug 28 2008
Hits4221
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
my big family-seronoknya diraikan
Keterangan: my big family-seronoknya diraikan

Komen yang telah dihantar
simpLe sHida
(2008-09-01)
wah... meriah happy family..mabruk ya ummu..;)
sadiqah
(2008-09-02)
tahniah ummu..rombongan tawau ka ni?..hehe
umar khalil
(2008-09-02)
meriah ,,,,Kenapa family ummu tak hendak lambung ummu??
mohamad
(2008-09-05)
salam....wah...meriah nya. eh... boleh buat satu pasukan bola sepak ini.. (~_^). eh... keluarga ummu nak lambung ummu ke akhi umar??.
sayatetapsaya
(2008-09-05)
mana keluarga pihak yang satu lagi...:kelip::sopan:
umar khalil
(2008-09-06)
ah ye...mana boleh lambung2 anak dara org,,,ya indai...hehh..manah gamal..
sadiqah
(2008-09-08)
amboi sts...soalan tuuuu..kita tunggu cik ummu jawab ya.
sayatetapsaya
(2008-09-08)
:sopan: tetau jeq kak yati ni..ke paku dulang paku pakis ni..:kelip:
sadiqah
(2008-09-09)
aiksss, sts...akak tak tahu apa pun..ada yang nak kena pulas telinga ni..hihi
Hanan
(2008-09-10)
seronoknya.. akak dulu keluarga saja beso tapi tak semua datang pun.. :(
sayatetapsaya
(2008-09-11)
ele kak yati, buat tatau pula dia..:jelir: tak sabar nak tunggu akak saya ni..:sopan:
umar khalil
(2008-09-11)
bila ekh nak buat jk ke tawau?walimah erk????
sadiqah
(2008-09-12)
erk..eh, ni cerita apa pula ni?..dah2, STS & Umar, jangan nak larikan topik ye...mari kita sesama ucapkan tahniah kat ummu..hihi
sayatetapsaya
(2008-09-12)
okies...tapi, tetap nak tunggu time orang tu...:roll:
ummusafiah
(2008-09-14)
aikk..ingatkan gambar ni tak boleh nak upload..huhu..ada rupanya..terima kasey..kak yati dan TT jangan bising2..biar pecah d perut jangan pecah d mulut :P ...
ummusafiah
(2008-09-14)
umar..insyaAllah..nanti kita buat JK walimah kak yati d tawau..hikhik..jangan risau..ampun kak
ummusafiah
(2008-09-14)
nila pamliku..dalam gambar tu ada dua org cousin yang memang duduk sini..yang lenlain tu dr tawau..d terbangkan khas..yang buda kecik kat depan tu datang dr UK...yuhuuu
Daeng Jati
(2008-09-14)
selamat berkonvo
Daeng Jati
(2008-09-14)
ala dari KL ke Tawau... jodoh bertemu juga
Daeng Jati
(2008-09-14)
nanti lepas kawin sambil2 keliling utara Perak tu, jangan dilupe Perak Tengah ni....
Daeng Jati
(2008-09-14)
hehehehehehe
owl UM
(2008-09-16)
Apa? Keliling mana?
sadiqah
(2008-09-19)
keliling ke bandar tawau, fik nak ikut ke?
umar khalil
(2008-09-19)
betul tu daeng,,ikan dilaut,,asam didarat,,dalam periuk,,buat masak asam pedas sodap juga tu,,hehehehe
syahidatul
(2008-09-20)
jom buat JK ke tawau jommmm
ummusafiah
(2008-09-20)
jom...jom..k.shye nak JK WALIMAH K.YAti :kelip: ampun kak..heh!
Daeng Jati
(2008-09-22)
ummu, meke kroje Baker Hughes tak beritahu teman pun.
Daeng Jati
(2008-09-22)
opis meke kat mana? Bangi ke? di hari itu teman ada nampak
ummusafiah
(2008-09-23)
uikk?sapa pulak yang bagitahu daeng ni..hmm Baker KL dekat stsyen ampang park
Daeng Jati
(2008-09-23)
hehehe, sesiapa yang kroje dalam oil and gas takkan pergi jauh, teman tau saja. hehehehe
owl UM
(2008-10-17)
Betul ke ramai-ramai nak giie Tawau niie?
zulman
(2008-10-21)
gembirakan mak ayah..bagus2
umar khalil
(2008-10-31)
betul lah owl...kita pergi tawau...pergi beli amplang,,
kapten06
(2009-02-01)
wah..ummu..tahniah..lah...
farah hanan
(2009-10-26)
macam familiar saja wajah wajah dalam gambar tu...

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081383 saat. Lajunya....