Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-10-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Saya tidak sanggup menghapuskan kegelapan tetapi saya sanggup meneranginya.
-- John Newton

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 26
Ahli: 0
Jumlah: 26




  Yang Masuk Ke Sini
wyd1014: 18 jam, 32 minit yang lalu
Daeng_Jati: 7 hari yang lalu
skater: 9 hari yang lalu
HIKAL: 29 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Walimah Along Safa


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
walimah raudhatul mardhiah JK Walimah Along Safa


JK Walimah Along Safa
[640 x 480 jpg]

Dihantar olehsimpLe_sHida
TarikhJul 02 2008
Hits4264
Undian1
Rating10

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
JK Walimah Along_Safa & Nor_Jannah
Keterangan: JK Walimah Along_Safa & Nor_Jannah

Komen yang telah dihantar
sayatetapsaya
(2008-07-04)
mabruk
ummusafiah
(2008-07-04)
uikk..baru lagi gambar ni..tahniah..tahniah..mabruk..lepas ni kita tunggu yang lain pula :P
Prof Muslim
(2008-07-08)
Selamat Pengantin Baru....Tahniah Safa
sadiqah
(2008-07-09)
Tahniah..sedapnya kek tu..
Hanan
(2008-07-09)
Tahniah along safa dan isteri.. moga bahagia sentiasa..
syahidatul
(2008-07-20)
memang betul-betul tema warna pepel ni...
khalifah
(2008-07-22)
prof,sadiqah,hanan....asyik tahniah kat org saja..... hehehe
sadiqah
(2008-07-23)
aik, ayak mr. khalifah lain macam saja ...
khalifah
(2008-07-24)
ayak mana pula ini yati...ayak tepung ke...hehehehe
sadiqah
(2008-07-24)
wrong spell ..ayat...
sayatetapsaya
(2008-07-30)
ayat salah ke...ayark.....
mohamad
(2008-08-08)
tahniah...tahniah....
marul
(2008-08-27)
ana nak ptong kek belah tepi tu jadi lah...:) mabruk...
Wawa 83
(2008-09-18)
Hm .. sedapnya kek tu .. :-) pasangan sama cantik, sama padan .. :-)
firdaus 9
(2008-10-08)
ana suka warna putih :) or warna biru :P
zulman
(2008-10-22)
mamat pengapit kat sebelah tu namapak selera tengok kek
Along Safa
(2009-01-01)
Baru perasan ada gambar ni bila nampak kat depan (random pic). Huhu segan lah...
Along Safa
(2009-01-01)
kami makan kek, tapi dapat makan kek dalam sesudu dua saja. Tu pun terpaksa makan control sebab untuk bgambar. lepas itu kek nya kemana tah.
halesolurun 84
(2009-01-16)
biasanya memang seperti itu lah.. pengantin control ayu.. tapi yang lenlain tu dah menunggu nak kek..
ikrimah
(2009-02-17)
ada acara persandingan tak ni..harap tak ye...Alhamdulillah
kapten06
(2009-04-16)
wah sedap nya kek itu..yum...yum..
alongmina
(2010-01-17)
subhanallah kek purple

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.077797 saat. Lajunya....