Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Sesiapa menempatkan dirinya di tempat yang menimbulkan persangkaan maka janganlah menyesal kalau orang menyangka buruk padanya
-- Umar Al-Khatab

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 60
Ahli: 0
Jumlah: 60




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 6 hari yang lalu
the_brOtherz: 34 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Penutup 2007


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
mencari tapak untuk buat program Majlis Perkahwinan Pengarah IT


JK Penutup 2007
[588 x 798 gif]

Dihantar olehsimple_shida
TarikhJan 04 2008
Hits3594
Undian1
Rating1

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kenangan JK Penutup 2007 bertempat di Masjid Putra, Nilai, N9 pada hari Sabtu, 29 Disember 2007. Sebahagian dari peserta dan AJK.
Keterangan: Kenangan JK Penutup 2007 bertempat di Masjid Putra, Nilai, N9 pada hari Sabtu, 29 Disember 2007. Sebahagian dari peserta dan AJK.

Komen yang telah dihantar
mohamad
(2008-01-05)
Assalamualaikum....wah.... JK penutup 2007. macam biasa lah...muslimat lagi ramai.
smile roses
(2008-01-06)
:)
muslimah83
(2008-01-06)
Mmm bestnya... :)
sadiqah
(2008-01-07)
wah..bestnya..tak sempat nak merasa kek cheese tu..huhu
firdaus 9
(2008-01-07)
eh2 azhar ada apa-apa ke tu huhu! :D
zulman
(2008-01-08)
bagus-bagus....InsyaAllah..
Iman Hayati
(2008-01-09)
bestnya dapat pergi..tahniah buat semua yang menjayakannya..ana dah tengok semua gambar sahabat yang pergi walaupun ana tak pergi..simple_shida bagi:-)
mohamad
(2008-01-12)
akhi fidaus_9 : apa yang ada apa-apa nya??. tak faham lah.?
ABg IMaM
(2008-01-13)
macam kenal saja ustaz yung pakai baju batik tu?....
mohamad
(2008-01-20)
alahai... siapa lah ye ustaz yang pakai baju batik tu??...huhuhu... (^_^)
sayatetapsaya
(2008-01-22)
tak dapat pergi huhu....
syahidatul
(2008-02-07)
saya pun sama tak kedapatan untuk pergi.. huhu
mohamad
(2008-02-19)
Best pergi.... hehe... (^_^). ana tak dapat pergi JK pembuka 2008....tapi...dapat pergi JK penutup 2007. kira balance lah..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.079832 saat. Lajunya....