Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 01-07-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
More care, less hate
-- Dari Filem Reading Room

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 58
Ahli: 0
Jumlah: 58




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 18 hari yang lalu
Daeng_Jati: 39 hari yang lalu
Kang: 43 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Konvo UM 2007


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Konvo UUM 2007 Salam Aidil Fitri 2007


JK Konvo UM 2007
[373 x 508 JPG]

Dihantar olehsimpLe_sHida
TarikhSep 24 2007
Hits4581
Undian1
Rating1

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
sahabat ukhwah.com di jk konvo UM
Keterangan: sahabat ukhwah.com di jk konvo UM

Komen yang telah dihantar
mohamad
(2007-10-07)
salam...itu dia...ukhti shy berbaju konvo... (^_^)
syahidatul
(2007-10-07)
lailahaillallah...........
mohamad
(2007-10-08)
jangan marah ye... (^_^)
syahidatul
(2007-10-09)
tak adalah... malu saja.. huhuh... ada gambar kat sini..
dueramiela
(2007-10-09)
cantiknye kak shye berjubah konvo 2....
dueramiela
(2007-10-09)
tak pakai jubah konvo 2 pun cantik juga..huhu...
syahidatul
(2007-10-09)
eshhhh cik due ini... :-D
sayatetapsaya
(2007-10-09)
ooh...baru lagi ni..tahniah lah...ada kawan-kawan dari ukhwah lagi...
sadiqah
(2007-10-16)
tahniah shai
syahidatul
(2007-10-24)
memang terharu pun sebab ramai teman2 ukhwah datang UM...
syahidatul
(2007-10-24)
thank you kak sadiqah
izzul islam
(2007-11-19)
tahniah
syahidatul
(2007-11-20)
huhu. terima kasih izzul..
Iman Hayati
(2007-11-22)
Best cik syai..ada org ukhwah sambut konvo..k.su dulu konvo sama dengan hari lahir..dapat hadiah konvo dan brdy:-)
syahidatul
(2007-11-25)
hehe ye ke kak iman? birthday kak iman bila?
syahidatul
(2007-11-25)
masa JK konvo UM ni, kak sadiqah dan yang lain-lain bagi saya teddy bear yang besar... =)
syahidatul
(2007-11-25)
aa,... tahun depan JK konvo UM untuk owl_UM pula lah kott hehe... insya Allah
mohamad
(2007-11-27)
ye...ye...tahun depan owl_UM pula...kita datang ramai-ramai ye... (^_^)
owl UM
(2007-12-17)
datang weeeiihh!! datang!!!!! saya belanja aiskrim!!!
owl UM
(2007-12-17)
lepas itu berkayak kat tasik UM!!! seorang seringgit!!! mehh aarr...
mohamad
(2007-12-24)
huhuhu....dapat aiskrim dan berkayak kat UM. best tu. mai lah..mai datang UM.
broshahir
(2008-01-01)
tahniah syahida...terlambat :P
syahidatul
(2008-01-09)
kanak-kanak riang nampaknya mohamad dan owl ni hehe...
syahidatul
(2008-01-09)
thanks broshahir... :-)
mohamad
(2008-01-24)
eerrrkk...alamak, ana dan akhi syafik dapat "title" kanak-kanak riang lah.... hhmm...
syahidatul
(2008-06-07)
tahun ni (2008), kita bakal menyambut ummusafiah nya konvo di UM =)
ummusafiah
(2008-09-20)
oo..rupanya ada promosi kat sini =)

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.090396 saat. Lajunya....