Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Layang-layang naik ke udara kerana menentang angin bukan kerana mengikut arah angin

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 73
Ahli: 0
Jumlah: 73




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 9 hari yang lalu
the_brOtherz: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> konvo UKM


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Follow up kem motovasi labu Follow Up Kem Ibadah


konvo UKM
[531 x 380 jpg]

Dihantar olehsyemarly
TarikhAug 23 2007
Hits3983
Undian2
Rating10

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Bersama rakan seperjuangan
Keterangan: Bersama rakan seperjuangan

Komen yang telah dihantar
sadiqah
(2007-08-23)
tahniah..
syemarly
(2007-08-23)
syukran jazilan...
simpLe sHida
(2007-08-23)
aiwah.. alfun mabruk..
syemarly
(2007-08-24)
ada yang anda kenali dengan makhluq2 di atas?maybe kawan-kawan lama kalian?let me introduce..acid,sham dan taufek-kuliah pahang, ikwan-maahad johor,nuar-SMKA muar...hehe
syahidatul
(2007-08-26)
erm, tak. hanya kenal syemarly saja... lawa ek jubah ukm... boleh tahan smart
syemarly
(2007-08-28)
...hehe..lawa ek..tapi kami rasa macam eklawar..huhu...serba hitam.. :) actly jubah kami depend on fakulti..setiap fak lain warnanya..dan kami...tertakdir untuk berwarna hitam.
RaudhatuL Muttaqin
(2007-08-28)
tahniah2... comel2 semua pakai jubah konvo... hihih
Annursyam
(2007-08-29)
tahniah...semua ni fakulti pengajian islam ye ek
mohamad
(2007-08-29)
salam...
mohamad
(2007-08-29)
salam...
mohamad
(2007-08-29)
tahniah...
mohamad
(2007-08-29)
yang mana satu akhi syemarly???. nak tau juga
syemarly
(2007-08-30)
thanks..aiwaa..mana tau kami ni dr FPI ek..?? yang mana 1 saya..?? bairlah rahsia..huhuhu... :)
Annursyam
(2007-08-30)
fpi, memang warna itam Kalau kat ukm...sepatutnya kena tukar lah, law itam, fpi hijau, kan ok tu...:-) Kalau tak salah syemarly tu emi
mohamad
(2007-08-30)
ni yang tak best ni.....rahsia2 pula....(^_^)
syemarly
(2007-08-31)
setuju juga dengan annursyam..hijau kan trademark islam..tapi hitam pun warna panji nabi dalam perang..dan to mohamad,jwapan sebenarnya dah ada depan mata..hehe... :)
mohamad
(2007-08-31)
eerrmm..dah ada depan mata?. sham ke?
syahidatul
(2007-09-24)
tak lah.. syemarly tu yang bernama emi....
cahaya hatiku
(2007-09-24)
alhamdulillah..dah selamat konvo..insya allah ana tahun depan...doakan ye...
syemarly
(2007-09-25)
aiseh..tak aci lah syahidatul beritahu.. :) dan ana doakan kalian juga cerah masa depan..takat konvo saja belum tentu berjaya sepenuhnya..kan???
Abahh
(2007-09-26)
Gunakan segala ilmu yang diperolihi dengan sewajar nya....
Prof Muslim
(2007-10-07)
tahniaaaaaaaah...symerly a.k.a emi
syemarly
(2008-09-28)
hmm..setahun da pict ni d load..tak banyak yang berubah..melainkan kami jadi student balik di KPLI..hehe..tahun depan konvo lagi..huhu..
syahadahtul nur
(2008-10-24)
besnye dapat konvo..
syemarly
(2008-11-04)
best ke?hmmm..biasa-biasa saja..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.080241 saat. Lajunya....