Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Semua orang boleh menjadi guru, tak semua guru boleh menjadi pendidik
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 77
Ahli: 0
Jumlah: 77




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 9 hari yang lalu
the_brOtherz: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> ifti hanan


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
hanishumaira Kem Ibadat dan Motivasi


ifti hanan
[529 x 399 JPG]

Dihantar olehifti_hanan
TarikhMar 25 2007
Hits3588
Undian1
Rating1

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
konvo 09092006
Keterangan: konvo 09092006

Komen yang telah dihantar
sadiqah
(2007-03-26)
tahniah...ni tengah duduk ke berdiri ni?
Kang
(2007-03-26)
ifti_hanan dah grad rupanya. Tahniah ye! Bila nak join semula aktiviti Ukhwah.com?
aL-azyM
(2007-03-27)
Tahniah akak2 sekalian..!!!
mohamad
(2007-03-27)
tahniah... bersembunyi di sebalik daun merah. :-)
firdaus 9
(2007-03-27)
ni nyorok2 ni... bukan berdiri dan bukan duduk... depa cari tempat yang best,tapi tak ada so bunga kat belakang gate tu nampak ok, so depa ambil kat situ...tu gambar tengah tahun senyum tu..
ABg IMaM
(2007-03-28)
barakallahu fikum... :) tahniah....yang mana satu ifti_hanan? :-)
awan biru85
(2007-03-31)
tahniah....
firdaus 9
(2007-04-02)
ifti_hanan jadi juru gambar huhu :P
MeowHidayah
(2007-04-07)
Salam perkucingan daripada ana... meeooww...
miyazarah83
(2007-04-07)
tahniah!!!!!
simpLe sHida
(2007-04-08)
ifti_hanan yang ditengah... * memang lama menyepi.. ana sms pun tak ada jawapan..?
elduri
(2007-04-16)
comel sungguh ciptaan allah....
azlan aris
(2007-04-17)
subhanallah... mana anda posing ini.. dah grade, kerja mana sekarang?
pulu
(2007-04-24)
Bening bener itu foto, good luck!
ABg IMaM
(2007-05-03)
hehe...:-)
izzul islam
(2007-05-23)
lawa topi konvo tu..
al-likasi
(2007-07-03)
caaaantiknyer...... bunga kat depan tu ye
indah humaira
(2007-09-11)
tahniah..tak sabar saya nak konvo...kepada sahbt2 ukhwah doakan saya insyALLAH saya grad tahun ni...
ifti hanan
(2007-09-23)
ok dik..tak sabar nak grade sbl grade..dah kerja..rindu sangat kampus..
ifti hanan
(2007-09-23)
lama menyepi..he..Sorry shida..gambar with best prend..(iena & akak)hanan di apit oleh 2 orang yang bakal bergelar mak budak dah..hu2...
ifti hanan
(2007-09-23)
dah setahun lebih kenangan tu..masing-masing dah ada life sendiri..ai firdaus..
syazmi 8283
(2007-09-25)
lah baru nak kenal dah nak jadi mak budak rupanya.
iftihakim
(2007-09-26)
kakak ana lah...hehe.....tahniah buat kak long tersayang
RaudhatuL Muttaqin
(2007-10-03)
comel gamba.kretip
nur eiman
(2007-11-05)
konvo kat mana tu?? uum ke??
ifti hanan
(2007-11-27)
yup..uum..sep 06..konvo ke -19
Addey
(2008-10-22)
ADIK BERADIK KAH? HIDUNG HAMPIR SAMA saja MEREKA BERTIGA
Abahh
(2008-10-24)
ifti hanan....sedap nama tu....apa maknenya....
jubahputih
(2008-11-27)
pandai lah pulak cari tempat untuk posing.....lawa apa....
ikrimah
(2009-02-07)
merahnya daun bunga tu yaa

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.079531 saat. Lajunya....