Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"The word impossible is not in my dictionary"
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 85
Ahli: 0
Jumlah: 85




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 9 hari yang lalu
the_brOtherz: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> hanishumaira


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
saussan saffanahmakan ifti hanan


hanishumaira
[281 x 373 jpg]

Dihantar olehhanishumaira
TarikhMar 15 2007
Hits3653
Undian4
Rating9.75

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
sahabat sejati dunia akhirat insyaAllah...ella dan along cayang...
Keterangan: sahabat sejati dunia akhirat insyaAllah...ella dan along cayang...

Komen yang telah dihantar
waniesyaz
(2007-03-17)
salam ukwah...
sadiqah
(2007-03-17)
salam..yang mana satu tuan empunya diri?
firdaus 9
(2007-03-18)
ana nak kenal yang sebelah kiri tu :)
mohamad
(2007-03-19)
salam ukhwah....
mizie hafiz80
(2007-03-20)
jangan malas gosok gigi...
aiz
(2007-03-23)
salam perkenalan dari aiz untuk hanishumaira
aL-azyM
(2007-03-27)
Firdaus...hehe..
fi shattir
(2007-03-30)
jangan memandang kecantikan wahai shbtku...:p
firdaus 9
(2007-04-02)
ana xpandang pada kecantikan, tapi pada kecomelan huhu :P
MeowHidayah
(2007-04-07)
Salam perkucingan daripada ana... meeooww... dah lama tak ujan ek...
NurNadia
(2007-04-10)
salam ukhwah untuk hanishumaira.:)
alSubhi
(2007-04-12)
salamzzz untuk semua org yang anta post... dan untuk org yang dok sebelah kiri..
azlan aris
(2007-04-17)
salam ukhwah... wahai si jejaka... pantang nampak comel terus nak kenal..
alSubhi
(2007-04-18)
salam lagi sekali.. boleh berkenalan dengan baju merah itu?:-)
firdaus 9
(2007-04-18)
ana nak kenal dua-dua, tapi berkenan yang kat sebelah kiri tu huhu! :P
Kurina
(2007-04-25)
uis..cantik nya..cantik nya baju itu..hehe
ABg IMaM
(2007-05-03)
boleh taaruf dengan gadis sebelah kiri tu?...:-)
eryza
(2007-05-29)
kiut betul 22 tu
IbnZha
(2007-06-01)
ana tak hendak taaruf dengan sesiapa pun
firdaus 9
(2007-06-04)
yang sebelah kiri tu name dia Nabila Hanis :) org Sabak Bernam :) lepas SPM nak sambung study di Mesir katenyer huhu! :P
ilhammusafir
(2007-06-07)
ni guna camera berapa mega pixels ni....tak jelas ...:D
firdaus 9
(2007-08-04)
nabila hanis katenyer dah sambung ke UIAPJ, ambil English huhu! :D
yobbulan
(2007-08-17)
indahnya ciptaan tuhan
damsyiq group
(2007-08-23)
belajarlah memfanakan diri guna kepentingan cinta kepada ilahi...
shaue319
(2007-08-24)
ya salam.... hiasan dunia tiada tandingan. Allah maha pencipta. segala ciptaannya adalah yang sempurna. bersyukurlah wahai sahabatku
muslimah83
(2007-09-07)
MANA SATU HANIS ini...
zico
(2007-09-20)
sala...macam kenal saja yang kat kiri tu...
zico
(2007-09-20)
macampenah nampak daku saudari baju merah kat friendster.....
pencintamu
(2007-10-02)
salam ukhwah.......
anis najihah
(2007-11-01)
macam pernah tengok...tapi kat mana ye?
secerahpawarna
(2008-01-13)
Subhanallah..comelnyer kedua-duanya....jika wanita pun kata comel ,apelagi muslimin yang ada ni....terbuka luas biji mata tu,hehe..
ridani
(2008-01-24)
subhanallah...indahnya ciptaan Allah.. salam ukhwah fillah... :)
HambaYgTakSempurna
(2008-03-16)
Pandangan mata selalu menipu, jadi gunakan lah pandangan dengan mata hati....
mujahid007
(2008-07-07)
salam ukhwah
Jahukhwah
(2008-07-14)
salam prknalan
aizu
(2008-08-01)
maka yang pakai baju merah tu macam pernah nampak lah...
jumjumatonne
(2008-08-03)
indahnya ciptaan tuhan....

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.080156 saat. Lajunya....