Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika tiada kereta kuda, naiklah kuda; jika tiada kuda, lebih baik berjalan kaki

-- Peribahasa Tionghua

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 72
Ahli: 0
Jumlah: 72




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 9 hari yang lalu
the_brOtherz: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> sadiqah


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Firdaus saussan saffanahmakan


sadiqah
[429 x 883 jpg]

Dihantar olehsadiqah
TarikhMar 02 2007
Hits3956
Undian2
Rating1.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
dengan adik sepupu..
Keterangan: dengan adik sepupu..

Komen yang telah dihantar
firdaus 9
(2007-03-06)
erm macam muka kak Mariam dr UPM yang ana kenal saja (gambar sebelah kiri tu)
sadiqah
(2007-03-07)
ye ke? bukanlah, dia study kat UPSI..
firdaus 9
(2007-03-08)
boleh ana kenal dengan kakak yang sebelah kiri tu heh! :P
mohamad
(2007-03-09)
salam ukhwah.... ni masa antara pukul 7-8 malam ke?... macam gelap saja
sadiqah
(2007-03-10)
salam..kalau tak silap dalam pukul 7 lebih..masa 2 dah nak balik, singgah ambil gbr kjp..lagi pun nak hujan masa tu, tu yang gelap tu
waniesyaz
(2007-03-12)
salam..akak yang grad tu sweetnyer...macam chineese look lah...nice sangat ;)
mihar123
(2007-03-12)
macam kenal saja tempat bergambar tu.....salam ukhwah
Iman Hayati
(2007-03-14)
Tahniah untuk spupu sadiqah..bakal cikgu tu, comeynya.
sadiqah
(2007-03-14)
alhamdulillah kak su, dah start mengajar pun. lama juga dia menunggu posting.
aiz
(2007-03-23)
salam ukhwah.....
mohamad
(2007-03-27)
hhmm...besar betul bunga tu?.... (^_^)
Daeng Jati
(2007-04-03)
comel kak sadiqah
sadiqah
(2007-04-06)
bunga nak mengembang, memang besar..
tamanlabuindah
(2007-04-06)
assalamualaikum...sepupu akk tu namanya kamsiah ke?org sabah ye?
MeowHidayah
(2007-04-07)
Salam perkucingan daripada ana... meeooww...
sadiqah
(2007-04-09)
bukan kamsiah tapi kasmah..kenapa, kenal ke?
sadiqah
(2007-04-09)
bukan kamsiah tapi kasmah..kenapa, kenal ke?
izzul islam
(2007-04-13)
kem salam
mohamad
(2007-04-13)
salam.... hehehe izzul islam, kirim salam kat siapa?? (^_^)
azlan aris
(2007-04-17)
salam ukhwah.. comel bunga dan lampu kat belakang tu : ).. ni dah solat magrib belum ni??
azlan aris
(2007-04-17)
salam ukhwah.. comel bunga dan lampu kat belakang tu : ).. ni dah solat magrib belum ni??
sadiqah
(2007-04-18)
alhamdulillah..sempat solat walaupun agak lewat..
angkabut
(2007-04-19)
comel kedua-duanya..:)....jadilah pendidik yang berhati mulia
mohamad
(2007-04-22)
(^_^) (',)
atie82
(2007-07-28)
Best Konvo..posing kat putrajaya pulak tu..
firdaus 9
(2007-08-04)
sebelah kiri lagi comel :P :D
nurkamar
(2007-08-28)
betul cakap firdaus9, memang macam yam, tapi yam org sarawak :). pun jadi cikgu sekarang dah :)
RaudhatuL Muttaqin
(2007-10-03)
2-2 comey
kakisamun
(2007-11-09)
.. cantik bunga.. cantik jugak lampu itu.. fuhh cahayanya.. wow..
kakisamun
(2007-11-09)
.. cantik juga mortar board itu..
sadiqah
(2007-11-13)
erm..teknologi makin canggih..
syahidatul
(2007-11-25)
ooo grad dari U mana?
pulu
(2007-11-27)
Bagus fotonya yaa... ada lampu indah, baju indah, bunga indah dan senyum-senyum yang indah pula, so... walau mahu jelang malam, tapi... cerah!
samudra
(2007-12-09)
wahhhh konvo dia sampai malam lah ye atau dia syok begambar sampai larut malam ?
sadiqah
(2007-12-11)
grad dari UPSI..bukan syok bergambar sampai malam, sesi konvo adik ni waktu start petang..tu pasal sampai kemalam..
waniesyaz
(2008-01-01)
gtal2 jugak lelaki muslimin ye.ingatkan tak gatei..heheh...pntang nampak gal comei sikit...muslimin..pandai2 lah juga mata dan nafsu ek
ummusafiah
(2008-01-14)
kak, macam kenal jak sepupu kakak ni..HmM,
mizie hafiz80
(2008-04-22)
Nama dia Kasmah Baharon.. Saya kenal sangat dia ini... kat UPSI dia ambil Pendidikan Matematik.. Asal Sabah... Dia dah kahwin pun...
aizu
(2008-08-01)
wah da graduate pun... tahniah2..;
Addey
(2008-09-18)
hati-hati
Wawa 83
(2008-09-21)
oH .. Ni rupa-rupanya kak sadiqah kita ye :-) Sejuk mata memandang .. kalau ada sakit jantung ni, insya ALLAH tenag saja hati jadinya .. :-)
umar khalil
(2009-01-07)
kak yati...margrib2 tak baik dok luar,,,hehehehe
shimaku
(2009-01-10)
assalamualaikum....:) kak yati....makin anggun dan berseri ye...wah mantap..Tahniah kat kak Kasmah juga...long time no c u all..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.089807 saat. Lajunya....