Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
More care, less hate
-- Dari Filem Reading Room

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 54
Ahli: 0
Jumlah: 54




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 5 hari yang lalu
the_brOtherz: 32 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> kat ofis


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
zubaidah Firdaus


kat ofis
[397 x 332 jpg]

Dihantar olehsya_ryn
TarikhFeb 17 2007
Hits3499
Undian2
Rating5.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Salam ukhwah
Keterangan: Salam ukhwah

Komen yang telah dihantar
RaudhatuL Muttaqin
(2007-02-21)
comey nya leptop ;)
sadiqah
(2007-02-21)
tu tengah buat kerja ke atau saja posing nak tangkap gambar..hehehe..
mohamad
(2007-02-21)
salam ukhwah... sempat posing eekk... (^_^)
zubaidah
(2007-02-21)
a ah lah...cantik laptop...berapa beli?
firdaus 9
(2007-02-25)
ni pakai Apple nya iBook ke?
sya ryn
(2007-03-03)
notebook saja...
MeowHidayah
(2007-04-07)
Salam perkucingan daripada ana... meeooww...
Prof Muslim
(2007-05-02)
aai....banding laptop dengan tuan, kira ramai berkenan tengok leptop ...ye? isk...kasihan tuannya...
nur wardiana2406
(2007-05-17)
salam ukhwah
atie82
(2007-07-28)
Busy pun sempat lagi ambil gambar ye..
RaudhatuL Muttaqin
(2007-09-06)
kiutnye leptop.. mari tukar sini mari... :)
pencintamu
(2007-10-02)
salam ukhwah........
mas ayu
(2007-12-06)
kurusnyer.... hehehe....
sya ryn
(2007-12-10)
kurus sebab tak ada org jaga lagi...hehe
Daeng Jati
(2008-03-28)
cikgu saya ryn
aizu
(2008-08-01)
banyak kertas atas meja... sibuk ke?? ;)
sya ryn
(2008-10-18)
hehe..kertas tu tentang akaun jabatan2, kena diperiksa juga..tu pasal berlambak..pening woh..hehe
syahadahtul nur
(2008-10-24)
assalamualaikum sya_ryn
Addey
(2008-11-11)
ni syarin yang mengakkan ke UMNOan ni ya?
sya ryn
(2009-10-20)
salam addey...Kenapa kau,,tak puas hati ka?
sakinah283
(2010-02-09)
hai,,,,sekarang dah ada org jaga ke......hehe
sya ryn
(2010-02-19)
haha..tak tahu lagi ada ke tak? nak jaga ke???hehee
farihan
(2010-06-08)
rjinnyer kerja,happy sokmo,naik pangkat ke?
asha gurl
(2010-12-04)
renungan yang penuh makna

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.0813 saat. Lajunya....