Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dengan siapa anda bergaul, itulah ganmbaran masa depan anda
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 76
Ahli: 0
Jumlah: 76




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 6 hari yang lalu
the_brOtherz: 34 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> simple shida


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
mohamad simple shida


simple shida
[640 x 480 JPG]

Dihantar olehsimpLe_sHida
TarikhFeb 09 2007
Hits3581
Undian5
Rating8.2

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
`jk maal hijrah`
jk pembuka tirai 2007, di kolej lagenda, mantin n9
Keterangan: `jk maal hijrah` jk pembuka tirai 2007, di kolej lagenda, mantin n9

Komen yang telah dihantar
simpLe sHida
(2007-02-09)
alfun mabruk...pada team pelaksana butl...("_)
aL-azyM
(2007-02-10)
terima kasih kepada yang telah datang..
sadiqah
(2007-02-12)
alhamdulillah..nasib baik ada rumaisha, kalau tak..hehehe.
Iman Hayati
(2007-02-14)
Salam dari kolej lagenda untuk semua yang group PMI kolej yang bertungkus-lumus menjayakan program ni.
mohamad
(2007-02-15)
salam... wah... ceria semuanya.
mohamad
(2007-02-15)
al-Azym nampak bergaya dengan baju melayu putih. maklumlah...jadi MC pada majlis tu. :)
muslimah83
(2007-02-15)
next year saya join....hehehhe insayaAllah...
sadiqah
(2007-02-16)
join..jangan tak join..
NaZa FirmaN
(2007-02-17)
yang part hujung selalu penuh gaya yang trsendiri
mohamad
(2007-02-21)
biar ana perkenalkan yang lelaki
mohamad
(2007-02-21)
dari kiri: muzamil99, safwan88,al-Azym,shah86,mohamad, hafiz,sukiman,Harlique,Fazlan..
khazinatul asrar47
(2007-03-06)
wah...seronoknya...memang tema biru ke di hari itu?:)
aL-azyM
(2007-03-10)
Eh,tak ada lah.. terpakai sama pula..hehe..
Kang
(2007-03-26)
eh.. tarikh di kamera kena betulkan tu
mohamad
(2007-03-30)
eh...baru perasan lah. hhihih...silap pula.
khazinatul asrar47
(2007-04-16)
tema biru ke ni...ramai biru saja..:)
azlan aris
(2007-04-17)
cantikkkk semenya.. biarlah dalaman pun cantikk.. hijrah minda, hijrah akal baru lah lagiii cantikkkk.
mohamad
(2007-04-18)
tema bukan biru. kebetulan saja ni.
mohamad
(2007-04-18)
insyaALLAH...hijrah luar dan dalam. ALLAHUAKBAR
dueramiela
(2007-05-30)
eh tema memang biru lah...yang muslimat da cakap da...cuma afiqah xikut..hehe..tapi memang da cakap tema biru..ada salah faham ini...huhu
mohamad
(2007-05-31)
oh...ye ke... tak tahu pula
redgirl
(2007-06-28)
biru..erm..payah lah begini...kalau ada yang suruh tema biru...baju merah banyak lah..he2..(^_^)
muhamad azrul86
(2007-08-30)
TEMA BIRU? BARISAN NASIONAL KE ini? HUHUHU
muhamad azrul86
(2007-08-30)
ANA KENAL SEMUA YANG ADA DALAM PIC ini..sebab ANA DARI KOLEJ LEGENDA DULU..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.078649 saat. Lajunya....