Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Fungsi jangkaan bukanlah meramalkan masa depan, sebaliknya jangkaan mencipta masa depan itu sendiri
-- W W Wagar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 32
Ahli: 0
Jumlah: 32




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 6 hari yang lalu
the_brOtherz: 34 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> tudung kelabu


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
akir ni indra...


tudung kelabu
[376 x 410 JPG]

Dihantar olehtudung_kelabu
TarikhApr 20 2006
Hits4284
Undian2
Rating10

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
on the way nak pergi hantar akak kat rumah mertua.. rehat2 kan diri kat masjid shah alam..bersama anak buah( esya..baru bangun tidur,macam mencuka..) dan adik angkat(muhammad..sama tebam dengan tudung kelabu..heheh)...hehehe
Keterangan: on the way nak pergi hantar akak kat rumah mertua.. rehat2 kan diri kat masjid shah alam..bersama anak buah( esya..baru bangun tidur,macam mencuka..) dan adik angkat(muhammad..sama tebam dengan tudung kelabu..heheh)...hehehe

Komen yang telah dihantar
smile roses
(2006-04-21)
Assalammualaikum wr wb.. salam ukhwah dari ana, alahai comelnye ^_^
MeowHidayah
(2006-05-19)
Salam perkucingan daripada ana... meeoowww...
fizah 862000
(2006-05-19)
ukhwah fiLLah..=)
ridwan daie
(2006-05-23)
eee....comeynye esya
faraiqah
(2006-05-26)
cute!
khazinatul asrar47
(2006-06-06)
comeynye esya.....wuhuu~
ismi safiza
(2006-07-14)
semuanya comel..ciptaan Allah, tiada celanya
ibnuriz faridz
(2006-08-19)
anak2 yang cute itu sapa punya...awak asal comel sangat
tudung kelabu
(2006-08-21)
anak2 yang cute tu orang lain yang punya....esya tu akak saya yang punya,muhammad tu hj roslin yang punya,tudung kelabu tu pak ismail yang punya..hehehe
Addey
(2006-10-29)
kanak-kanak adalah kekasih Nabi SAW
Iman Hayati
(2006-11-01)
Alahai, comeynye..tudung kelabu nampaknyer sama tembam dengan adik angkat, comernye..mesti best tu pegang pipi..cute
tudung kelabu
(2006-11-02)
hahaha diriku memang tembam dan sebulat timung susu....muhammad sekarang makin tembam...:di
jauhtapi dekat
(2006-11-06)
comey anak kecik tu hehe
tudung kelabu
(2006-11-16)
uhuhu anak kecik saja ke yang comell???budak besar tak comell ek???:D:D
tudung kelabu
(2006-11-16)
uhuhu anak kecik saja ke yang comell???budak besar tak comell ek???:D:D
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
pai
(2007-03-03)
hehe pipi anda sama saja...hehe
saussan saffanah
(2007-03-16)
siyusli cute
asmahulhusna
(2007-05-29)
comelnya...tiga2 pun comel..(",)
fatiah
(2007-06-20)
betullah...mereka cakap...3-3 pun comel...
ayass
(2008-03-26)
geram tengok pipi pipi pipi pipi pipi pipi itu..:P..ahaks..comel
Wawa 83
(2008-09-18)
3 ekspresi wajah yang berbeza tapi mantain semuanya cute...!! :-)

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.080324 saat. Lajunya....