Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tidak ada yang perlu kita takuti, kecuali ketakutan itu sendiri.
-- Franklin di. Roosevelt

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 54
Ahli: 0
Jumlah: 54




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 6 hari yang lalu
the_brOtherz: 34 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Sukan Olimpik


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
khairuzzamanrehlah Qayyum


Sukan Olimpik
[300 x 225 jpg]

Dihantar olehgreat_teacher
TarikhFeb 17 2006
Hits3722
Undian6
Rating8.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
semasa menyertai sukan dalam acara menyumpit
Keterangan: semasa menyertai sukan dalam acara menyumpit

Komen yang telah dihantar
khalifah 85
(2006-02-23)
assalamualaikum... salam ukhwah dari saya..mesti seronok kan dapat merasa menyumpit...nak join boleh
great teacher
(2006-02-23)
waalaikumussalam...boleh saja nak join..tapi ambik lesen menyumpit dpd persatuan sumpit-menyumpit malaysia dulu la...lepas itu baru boleh menyumpit..hehe =P
abadikan 03
(2006-02-28)
ada iras2 macam orang kat pendalaman kat kampung ana tulah...kalau dia nak pergi memburu, dia guna inilah...pakaian dia pun serupa
maruz
(2006-03-07)
salam alaik...hehe, ada gaya penyumpit profesional la..
doktor kampung
(2006-04-04)
amboi... kena ke yang di target tu?
samudra
(2006-04-08)
tok batin sedang buat demo
fahim
(2006-04-19)
Yang tinggi kat belakan tu, ingatkan apa tadi. Salam semua.
fahim
(2006-04-19)
Yang tinggi kat belakang tu, ingatkan apa tadi. Salam semua.
great teacher
(2006-04-20)
ana target cicak, tapi tersumpit kambing tok batin! mengamuk tok batin sehari... =)
lehgeo
(2006-05-21)
assalamualaikum ..macam kenal budak ini....tapi dimana ye...ala budak uSM
rajanazri
(2006-06-07)
ni orang asli nak sumpit
great teacher
(2006-07-22)
huhu...indegeneous...
hangkas
(2006-08-28)
erm..ada gaya
jauhtapi dekat
(2006-11-09)
sumpit bang jangan tak sumpit
Fad
(2006-11-14)
peerrgghh...ada gaya tok batin maa..
fairudz
(2006-12-12)
reti ke nyumpit tu...huhu
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
pai
(2007-03-03)
menyumpit ye bang....
teruterubozzu
(2007-05-12)
yup kita sokong fad gaya tok batin gituh hee
Zet
(2007-07-25)
salam ukhwah.. hehe target cicak ke atau biawak
kakisamun
(2007-08-17)
.. susah sebenarnya menyumpit ini.. respek aku pada org asli selepas aku sumpit tak kena2..
NurinaQistina
(2008-07-11)
kena sasaran ke tidak tu?
wildan85
(2009-11-20)
kat kg mana tu?
madyie
(2009-12-27)
tiup bang, jangan sedut ye

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.080685 saat. Lajunya....