Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
" Ilmu yang hakiki itu ialah yang memberi keyakinan bahawa maksiat itu racun yang membunuh dan bahawa akhirat itu lebih utama daripada kehidupan dunia."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 69
Ahli: 0
Jumlah: 69




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 6 hari yang lalu
the_brOtherz: 34 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Faryzan


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JKBukaPuasa faina


Faryzan
[324 x 243 JPG]

Dihantar olehFaryzan_Islamic
TarikhNov 21 2005
Hits3703
Undian2
Rating5.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
My Team Nasyeed..
Keterangan: My Team Nasyeed..

Komen yang telah dihantar
Uwais
(2005-11-22)
assalamualaikum
Uwais
(2005-11-22)
ni kat mana ni
Faryzan Islamic
(2005-11-22)
di mana-mana...dalam kampus ana..tengah ada jamuan hari raya besar-besaran
Uwais
(2005-11-24)
emmm kampus tu banyak tapi di mana yaaaa
Faryzan Islamic
(2005-11-24)
Malaysian Institute of Aviation Technology...tapi nasyid kat sini kurang mendapat sambutan..biasalah, budak2 teknikal, jarang minat dalam bab2 ni
ABg IMaM
(2005-11-24)
tak apa faryzan...buktikan nasyid pun WORLD!!!!!!
Faryzan Islamic
(2005-11-25)
Nasyid WORLD? sedap juga nama ni.hehe
NaZa FirmaN
(2005-11-29)
:)
kim
(2005-11-29)
emm...institut ni kat mana ek..tak pernah dengar pun..
Faryzan Islamic
(2005-11-30)
tak famous pun.
SayaKamu
(2005-12-01)
kat sepang..tak jauh dari sEpang F1 circuit agaknya
ilham thahurah
(2005-12-01)
tapi faryzanWORLD !!!!!! lagi sedap hehehe....
Faryzan Islamic
(2005-12-01)
memang pun..tak jauh dengan sepang F1..
hanishumaira
(2005-12-08)
tumpang lalu... nak autograf boleh...
m aisya
(2005-12-12)
takpayah budak teknikal faryzan..budak lain pun susah sikit nak terima nasyid
lieza05
(2005-12-16)
tahniah lah pada saudara2 semua moga2 boleh jadi macam [email protected] INSYAALLAH
simpLe sHida
(2005-12-27)
bakal menggugat.. nasyid tanahair..hihi.. insyaALLAH.. salam perjuangan.. ;)
NaZa FirmaN
(2005-12-29)
bolehlah terima tempahan show lepas ni ye...:)
hyekal
(2006-04-10)
saya seorang percussionist.. tapi tak hebat pun.. harap ada dari miat yag dapat bantu pertingkatkan mutu saya..
fahim
(2006-04-15)
Selamat hari raya juga.. Maaf zahir batin
akwa
(2006-08-20)
teruskan bernasyid!!!!
khairi05
(2006-09-01)
naksyid apa barang.... ROCK beb
hanan nur
(2007-01-24)
ala,silap tempat lah khairi05. rock bukan kat sini lah.
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
naja muslimah
(2007-03-16)
tak nampak muka lah...
qibtiyah
(2007-05-06)
erm...
Wafiyah
(2007-10-19)
kumpulan nasyid baru ke ni????
srikandi khaulah
(2007-12-22)
nasyid? moga ianya datang dari hati agar masuk meresapi hati yang menadah deria dengar
ummimq
(2008-02-20)
Salam iman dan ukhwah dari ummimq. Sekarang dah kerja ke?
broshahir
(2008-03-16)
MIAT ke...satu tempat dengan tempat adik saya belajar dulu...erm..mesti sekarang ni dah kerja dengan MAS atau AirAsia..
Wawa 83
(2008-09-16)
siapa yang berkerja dan brminat dengan industri kapal terbang ni, MIAT adalah nama yang tidak asing laagi, kan Faryzan??
PerMataHiJau
(2008-10-11)
Faryzan Islamic-siapa kata budak teknikal tak minat nasyid kat UTeM Melaka...lau nasyid ramai saja yang pagi tengok..;-)

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.082313 saat. Lajunya....