Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita seringkali melihat bagaimana jemaah-jemaah haji mengikuti kursus-kursus yang diadakan sebagai persiapan untuk menempuhi suasana haji yang sebenar, begitu juga dengan pelajar-pelajar yang akan menempuhi peperiksaan, dilatih dengan pelbagai tuisyen dan kelas tambahan untuk menempuhi peperiksaan, maka kehidupan akhirat dan peperiksaan di padang mahsyar lebih patut lagi diadakan kursus persediaan dan kelas tuisyennya yang tersendiri..Persediannya ialah iman serta amalan soleh dan kelas tuisyennya ialah majlis-majlis ilmu.
-- Tuan Guru Nik Aziz (Menteri Besar Kelantan)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 50
Ahli: 0
Jumlah: 50




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 5 hari yang lalu
the_brOtherz: 32 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> MohdHanafi


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
ayuAnnisa-ana anjang


MohdHanafi
[408 x 328 jpg]

Dihantar olehMohdHanafi
TarikhOct 02 2005
Hits3952
Undian1
Rating1

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kenangan JK terang 2005 di Muzium Losong.
Keterangan: Kenangan JK terang 2005 di Muzium Losong.

Komen yang telah dihantar
Firdaus Azimi
(2005-10-04)
na na na ganu kita......mesti best ye..hanapi ni yang mana ni..
Prof Muslim
(2005-10-08)
Best lah...bila Zimi nak mari weii.....?
Firdaus Azimi
(2005-10-12)
hehhe..best ke..INSYA ALLAH nanti kami sampai la prof...prof sedia nasi dagang ikan tongkol ye..
RuMaishaaa
(2005-10-12)
erm..dah lama dah jk ni..memori..memori...
Prof Muslim
(2005-10-12)
Kami ? Siapa datang bersama tu ? Lain macam saja bunyi ek ?
Prof Muslim
(2005-10-12)
Betul Mar Kenagan tu...tapi kenapa lambat kelauar gambar ini ?
Firdaus Azimi
(2005-10-15)
hehe..takkan datang seorang agaknya..mesti la datang dengan cik kiah..dia kan ketua rombongan..hehhe.
MohdHanafi
(2005-11-14)
Hanafi.....dua dari kiri.
Faryzan Islamic
(2005-11-29)
JK terang?memang terang pun..siapa suruh duk bawah matahari yang terik tu.hehe
Faryzan Islamic
(2005-11-29)
siapa yang lukis banner tu..lawa la..
princess ixora
(2005-11-30)
assalamualaikum....
princess ixora
(2005-11-30)
assalamualaikum....
princess ixora
(2005-11-30)
siapa ek lukis banner tu... nak tau jugak.... tak kan faryzan tak tau agaknya??? hehe
Faryzan Islamic
(2005-12-01)
siapa ye...cuba tanya kak rumaishaa
Faryzan Islamic
(2005-12-01)
waalaikumssalam...kena jawab salam kalau orang bagi salam
Addey
(2006-03-17)
Nak buat demo kenaikkan harga minyak ke?
zahrawi achik
(2006-05-25)
bestnya tengok gambar ni..tapi kenapa lelaki kat belakang? :)
Saifuddin
(2006-06-02)
GADIS BERTUDUNG MERAH MUDA lawa,comel
Addey
(2006-06-11)
Saifuddin ni??? kang marah hanan baru tau...kalau nak puji..puji akak dia dulu..hehe hanan lagi lawa...haha
nnn
(2006-06-18)
asssalamualaikum...cutenya yanaa...
Faryzan Islamic
(2006-07-13)
perempuan dah jadi queen control lah...sebab tu lelaki kat belakang..hehe
Faryzan Islamic
(2006-07-13)
perempuan dah jadi queen control lah...sebab tu lelaki kat belakang..hehe
ad-din
(2006-10-08)
ai..dekat ganu ek..
tero 1809
(2006-11-14)
seronok nya
nurhoney
(2006-12-24)
Suka tengok gambar ni...rasa rinu pula kat edlin,k.rumaishaa dan semua lah. idah dah tukar nickname.
pulu
(2007-02-20)
hijau nian pepohonan dibelakang itu!
mohamad
(2007-03-25)
salam ukhwah..
mohamad
(2007-04-16)
eh...ada penyu lah. penyu dia terlekat kat baner tu. sian penyu tu, (^_^)
cahaya airterjun
(2007-06-20)
salam ukhwah../
madyie
(2007-11-10)
nok pergi gok
kayikana
(2009-11-28)
boleh tahang blake...orang kita...hehehe

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.079868 saat. Lajunya....