Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Help Ever, Hurt Never
-- Tulisan di belakang lori

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 66
Ahli: 0
Jumlah: 66




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 5 hari yang lalu
the_brOtherz: 32 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Dehearty


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Dehearty aKujErr


JK Dehearty
[404 x 584 jpg]

Dihantar olehRindu_Rahayu
TarikhMay 04 2005
Hits9706
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Acara memotong Kek hari lahir Aprilian!
Keterangan: Acara memotong Kek hari lahir Aprilian!

Komen yang telah dihantar
Rindu Rahayu
(2005-05-04)
Emmm...Hanan...sedapla cake tu...rugi sapa tak p...kan kan?
Rindu Rahayu
(2005-05-04)
emm biar Rindu kenalkan sorang2 dr kiri...hehe Rindu la tu...pastu Hanan...pastu ifti_hanan...pastu lagi simple_shida...yg last tu hehe...lupala
Rindu Rahayu
(2005-05-04)
yg bawah tu lak...hehe kami la birthday girl...simple_shida and Rindu_Rahayu...shida...sedapnya cake tu...
Rindu Rahayu
(2005-05-04)
gamba last tu...sapa lagi khalifah ngan Prof...cbuk ja nak jadi birthday girl gak...hehe...
Kang
(2005-05-04)
Rindu... yang jejaka dua orang tu mencapap ke?Hahahah
uwaisalqarni
(2005-05-04)
ooo..yg ini khalifah...malam tu salam je..tak taaruf pun sama gak ngan prof..insyaAllah lain kali kita sembang panjang lagi ye..
Rindu Rahayu
(2005-05-04)
Hehe...tu la Kang...khalifah ngan prof cbuk ja nak potong cake tu sama...pantang nampak cake...prof siap suh amik tu gambo dia potong cake...hehe...
MeowHidayah
(2005-05-04)
ermmm.. prof ngan khalifah still warisi tradisi ke? hehe... flashback kat rumah anak yatim..
istisafa
(2005-05-04)
khalifah dan prof memang nk amik gambar ngan kek.. berebut - rebut nak amik gambar.. isy isy isy..
istisafa
(2005-05-04)
kalau april, April Genius.. September apa ya, hanan??
Rindu Rahayu
(2005-05-04)
Kak Su ni dr ari tu lagi duk Sweet September...
kasih kekasih
(2005-05-04)
sedapnya kek...rugi betui la tak pi...:(
istisafa
(2005-05-04)
memang sedap.. lagipun hanan yang pilih, tentula sedap..
istisafa
(2005-05-04)
lain kali pilihla kek kaler purple ke ungu ke biji kundang ke..
istisafa
(2005-05-04)
berhati - hati adik - adik semua..
Rindu Rahayu
(2005-05-04)
mengelupoq dia no Kang...hehe...tul tu Kak Su...kena hati2...
Hanan
(2005-05-04)
Rindu habis tak makan semua kek tuh.. teringat2 pula..hehe..
Hanan
(2005-05-04)
apsal gmbar Hanan cam dak2 jek..
Rindu Rahayu
(2005-05-04)
Alhamdulillah cake abis dimakan...hehe...a ahla asal gambo Hanan cam bebudak?tu arr kurus kecik sgt...nak kata tak makan tapi kuat makan cik Hanan ni
simpLe sHida
(2005-05-04)
sodapnyer..kek tuh... nyum..nyum.. * m'gelupur+gersang....hehehe..t'igt ayat kang..
istisafa
(2005-05-04)
hanan bukan cam dak2.. kanak - kanak ribena.. hari jadi yang ke 2+3=5 tahun
Hanan
(2005-05-04)
tepat sekali kak su.. baru 5 tahun.. hehe..
dakwah ilahi
(2005-05-04)
dlm aper jua pgram.sebgai seorang muslimat kita pandai jaga diri
dakwah ilahi
(2005-05-04)
potok kek jer kah....erm mna doaNya...dan apa azam baru??
ifti hanan
(2005-05-05)
makan kek....rugi korang tak join sekali..
ifti hanan
(2005-05-05)
insyaALLAH...dakwah_ilahi...
Prof Muslim
(2005-05-05)
Khalifah...depa dok kutuk nie..weh...Hehehehe Kami suka potong kek tapi tak suka makan kek...
Hanan
(2005-05-06)
tengok gambar ni terasa nak makan kek lagi..
Kang
(2005-05-06)
Hahahah... kata MeowHidayah ada kebenarannya. Khalifah dan Prof mewarisi tradisi
Rindu Rahayu
(2005-05-06)
yolah tu Prof tak suka makan kek...ada satu lg gambaq kat Rindu...gambaq Prof ngan Khalifah tgh mkn kek smp x sedaq org amik gambaq...hehe...
Hanan
(2005-05-06)
Prof dan Khalifah tak dapat dipisahkan.. hehe
riyas
(2005-05-06)
ruginye x dapat rasa kek tu..kempunan den...
Rindu Rahayu
(2005-05-06)
tu lah abang Riyas...sapa suh tak mai...dahla malam tu mai lambat...konsert dah abih baru nak mai...
FaRyZaN islamic
(2005-05-06)
bestnyer kek tu, sayang tak dapat rasa..rugi betul datang lambat
riyas
(2005-05-06)
tu...nak buat mcm ne... kena bawa mak g umah kawin.... sedih je x join..
mia sara
(2005-05-06)
kek lawa..muslimat kat sini pun lawa..
Kang
(2005-05-07)
Prof dengan khalifah mencapap... hahaha
NaZa FirmaN
(2005-05-07)
haaah kang...itulah keje dema brdua sepanjang aktiviti brjalan ;)
aKujErr
(2005-05-07)
fuu best tu..meh la sini sket..huhu
NaZa FirmaN
(2005-05-08)
kalu aKujErr nak rasa kek mcm tu,lain kali meh ler join JK
FaRyZaN IsLaMiC
(2005-05-09)
nak rasa,bleh tak?
ahmad azhar
(2005-05-11)
mesti dah habis
ABg IMaM
(2005-05-12)
arrrgghhhhhhh.....kepunan ana nak makan kek Aprilians tu...ana ada majlis maulid rasul kek jelebu...kena baca doa...arrrgghhhhh....:(((
istisafa
(2005-05-14)
kempunan ke, nanti suruhla hanan tempahkan kek..
syed
(2005-05-15)
kek boleh dbuat sendri kan...dahlah yg tak dptpi jangan bersedih hati.
islamic
(2005-05-24)
boley tau x sape name akak yg pakai baju (merah) gmbr atas...mcm kenal..tp xsure btol ke x die...bley sape2 tlg btau???;P
nur islami
(2005-05-26)
comel kek!!!
NaZa FirmaN
(2005-05-27)
bukannya comel kek...tp nyum...nyum..nyum..sodap nyer kek :)
istisafa
(2005-05-27)
sedap sehingga menjilat jari dan kuku..
khairah
(2005-07-17)
sedapnye kek
khairah
(2005-07-17)
dah lam tak makan
Eyo
(2005-07-24)
hmmm lepas ni boleh lah sambut birthdy ye......
mukmin sejati
(2005-07-27)
Assalamualaikum....salam perkenalan
habibhas
(2005-09-19)
Pulut kuning lebih baik...
pai
(2005-11-27)
kenapa ek kek tu bentuk bulat dan petak???
nabia
(2005-12-28)
eh! cute la kakak yang baju hitam tu!!!! hehhe
hafiz86
(2006-07-05)
lawanya kek tu ye
mohamad
(2007-01-19)
ooo...kak shida lahir bulan april.... nanti boleh wish.... sedap kek tu...
zaza insani
(2007-01-21)
Amboi k.shida...potong kek tak ajak orang ye....rindu lah kat akak...
redgirl
(2007-05-11)
kek...(^_^)
harumkasturi
(2007-11-20)
WOW SYOKNYA. TERKENANG MILAH PADA TEMAN2 SEKULIAH....BILALA NAK SAMBUT seperti itu LAE

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081146 saat. Lajunya....