Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-08-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Matinya anak muda itu bukan kerana tergelincir kakinya, tetapi kerana tergelincir lidahnya.
-- Ilham Pujangga

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 81
Ahli: 0
Jumlah: 81




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 12 hari yang lalu
the_brOtherz: 40 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> NaZa FirmaN


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
vanadium oksida syed


NaZa FirmaN
[335 x 271 jpg]

Dihantar olehNaZa_FirmaN
TarikhApr 14 2005
Hits8488
Undian7
Rating4.57143

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Sewaktu majlis pernikahan pakcik ana.. Nak tau sebelah tu sapa??Itulah dia zaujah pakcik ana.. comelnye.
Keterangan: Sewaktu majlis pernikahan pakcik ana.. Nak tau sebelah tu sapa??Itulah dia zaujah pakcik ana.. comelnye.

Komen yang telah dihantar
vanadium oksida
(2005-04-15)
ah..biler pulak kawin nie..oooo..tak ajak yer makan nasi minyak...takpe
Firdaus Azimi
(2005-04-16)
heheh...kat ukhwah ada belasan ribu ahli..turun semua kang..tak ke naya..abis beras tiga belas relung..
ABg IMaM
(2005-04-17)
ABg_IMaM
NaZa FirmaN
(2005-04-17)
hiiihi...sbnrnya ni waktu majlis prnikahan aunti analah..
Firdaus Azimi
(2005-04-18)
ooooooooo....nikah je yea...hehe..kiranya ada can gak la nak mamam nasi minyak gak ni ya..kenduri besarnya bila ni awk..
NaZa FirmaN
(2005-04-18)
laa Firdaus Azimi nak mai kenduri ke..depa dah selamat brkenduri pd disember 03 yg lalu...:)
NaZa FirmaN
(2005-04-18)
n...mereka baru dpt cahaya mata pertama pd 12 april lps..comel sungguh..geram pd baby tu..cutelah
vanadium Oksida
(2005-04-19)
oo..lah
ABg IMaM
(2005-04-19)
hehe:)
NaZa FirmaN
(2005-04-19)
nape ketawa2 ni ABg IMaM...???
Prof Muslim
(2005-04-21)
hehe...too
Hanan
(2005-04-21)
Ingatkan Naza yang kawen.. amek berkat ek.. hehe
khalifah
(2005-04-21)
LEPAS NI,PRG SEBELAH PULAK
khalifah
(2005-04-21)
LPS NI,ORG SEBELAH PULAK...SILAP MAAA
NaZa FirmaN
(2005-04-21)
amek berkat banyak2 dulu..ehheeh..nsnti lehlah brseri-seri
Prof Muslim
(2005-04-22)
Eleh khalifah berapa byk berkat...puas nunggu nasik minyak..lain Umi baru kot..dok cari berkat..hehehe
Prof Muslim
(2005-04-22)
Kompang...hah..kompang.....Jk Kompang...ewah...
Hanan
(2005-04-22)
prof pun bila nak wat JK Kompang.. hehhe
NaZa FirmaN
(2005-04-23)
a'ah...ni tgh duk nunggu...nak makan nasi minyak khalifah...bila tu JK Kompang akn brbunyi..:)
Firdaus Azimi
(2005-04-23)
la dah lepas ke...uiks dah dapat anak..alhamdulillah..hehe..tapi takpe no..naza punya pun okie apa..bila yek..
Firdaus Azimi
(2005-04-23)
hikhikhik..prof bila prof...ana buat rombongan cik kiah nanti pi serang ganu..
Prof Muslim
(2005-04-23)
Sudah berapa kali dibilang selagi semua ukhwah tak kahwin susah Prof nak khawin kih...kih...
Prof Muslim
(2005-04-23)
Rombongan Cik Kiah...oo.. cantik Prof buat kubu pertahanan Org Perak dtg Terengganu... nak masuk jawab pantun dulu...ewah...
MeowHidayah
(2005-04-25)
alamatnya jadi antelusia le prof ek... hehe
songkok aji02
(2005-04-26)
ermmmm...
Prof Muslim
(2005-04-27)
hehehe..... saja nak test tu ? Cik Meow......jgn la pulak Prof bagi pantun anta asyik mengiau..jer...hehehe
Vanadium Oksida
(2005-04-28)
emm...cun punya mak cik...anak sape..?
Firdaus Azimi
(2005-04-30)
pantun org ganu lain prof...takut tak paham lak teman..pantun meow lagi parah..bahasa kucing da..
aKujErr
(2005-05-06)
naZa nya biler nk kawen tu..huhu..
NaZa FirmaN
(2005-05-08)
nak tunggu sampai bulan jatuh ke riba,baru bleh kawain ;)
darth alakazam
(2005-05-17)
kawin tu best ke?
NaZa FirmaN
(2005-07-12)
best ke tidak kawin ni,kenalah tanya pada orng yang dah kawin dulu...;)
ilal haQ
(2005-07-16)
best ke tak best, itu bukan persoalan tapi sunnah Rasul..& Allah mgtahui kehendak hambaNya
nuraqmar
(2005-10-03)
Besnya kahwin...terbuka semua pintu kebaikan dan keberkatan
jaa
(2005-10-12)
semoga naza juga cepat mendapat teman hidup !!!!
kalimahsuci
(2005-11-28)
comeiiiiiii
orchidesa
(2005-12-28)
ambil berkat, doakan saya cepat kawin...
Faryzan Islamic
(2006-01-01)
siapa yang kahwin ni?kak umi ke?hehe
farah hanan
(2006-02-20)
fuyyooo...!!!comelnyer....semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.....
Addey
(2006-03-17)
Sebelah pengantin tu macam tak kolej jaiputra saja? hehe
Addey
(2006-03-19)
fuh..dahsyat ek pengantin tu (baju saja)
arinie
(2006-04-03)
Kenapa tak ajak saya makan nasi minyak sekali?
NaZa FirmaN
(2006-06-17)
Kalau time cuti sekolah mula saja..time tulah rasa lapor nak makan nasi minyak...hehehe
Bi-klate
(2006-06-22)
selmat pngntin baru...orang sebelah tu bila pula..jangan lmbat nanti jadi andartu siapa yang susah..hehehe..
Ketotoi
(2006-06-27)
orang sebelah tu dah berpunya, jangan kacoo
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
ayass
(2008-03-26)
make up tu....hurm..kahwin kan setahun sekali..
Wawa 83
(2008-08-15)
Tahniah kepada Pengantin.. Wawa suka lah tengok org kahwin, cantik..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.085347 saat. Lajunya....