Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika tak dapat menjadi paus gagah di lautan, jadilah keli lincah di sungai

-- Dari Buku Revolusi Mental

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 52
Ahli: 0
Jumlah: 52




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 6 hari yang lalu
the_brOtherz: 33 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> simple shida


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
mujahid atisolehah


simple shida
[397 x 192 jpg]

Dihantar olehsimple_shida
TarikhDec 27 2004
Hits4130
Undian1
Rating8

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
bergambar di ibu negara UKHWAH.COM (KL-Sentral) sebelum ke jk ramadhan..
Keterangan: bergambar di ibu negara UKHWAH.COM (KL-Sentral) sebelum ke jk ramadhan..

Komen yang telah dihantar
nur indah
(2004-12-29)
wah.. shida anto gambo sblm gi jk ramadhan kat rumah anak2 yatim ek?? teringat plak kenangan kat situ.. p/s: rindu kat kaksu!!! ;-)
Hanan
(2004-12-29)
Kaei ngan Kaksu main tarik2lak.. hehhe
MeowHidayah
(2004-12-29)
apa yg depa rebut kan tu??
nur indah
(2004-12-30)
tarik kaksu sbb dia nak lari2... x nak amik gambo.. mane bleh, x aci... hehehe.. jgn mare kaksu, gurau aje... ;-p
Hanan
(2004-12-31)
hehe.. dulu gamba jk aidilfitri thn lepas kaei gaduh ngan safa, gamba ni ngan kak sulak.. hhhahha
simple shida
(2004-12-31)
sukenye kak sue.. pegang kuat2 kak ei...
istisafa
(2005-01-01)
alamak.. tak patut.. depa paksa kita amik gambar.. malu eh..
istisafa
(2005-01-01)
ku rindu padamu jua, kaei.. dan juga lain - lain.. memang seronok masa tu ek..
Hanan
(2005-01-01)
a'ah, suasana time tu memang lain sket, ada keharmonian dan kemesraan walaupun ramai yg baru first time mai..
pena sufi
(2005-01-03)
semuanya ceria
humairak
(2005-01-06)
bestnye..
nur indah
(2005-01-08)
hehehe... time kasih kaksu... rindu kat kite ek... hehe.. ;-p mmg seronok skali skala dpt jumpe kan?? keceriaan ade di mana2 dgn izin dr Allah... ;-)
wida widi
(2005-01-12)
uihh bile neh..hee tingginye cik hati tu ek..amboi2 sukenye dia..main tarik2 plak ye
istisafa
(2005-01-12)
ehehe.. memangla wida.. akak ngan kaei ada - ada aje
nur indah
(2005-01-22)
wieda jgn jeles... tu la, slalu xnak join kitorg... wieda x dpt main tarik2 ngan kite ek kaksu?? hehe... ;-D
zayanah
(2005-02-11)
mcm kenal je mslimat yang pakai baju warna biru kain pelekat.pelajar puo ye.teringin jugak nak join program.bleh tau ape motif program tu dibuat
INSPIRASI HATI
(2005-02-12)
assalamualaikum....cam ner zayanah leh tahu ana student puo ni....
altamira
(2005-02-22)
join venture buat kat uitm kedah plak
addey
(2005-05-04)
cantiknyer bunga kat belakang tu...hua..hua..hua..
mslina
(2005-10-16)
4 orang saja ke bodyguard..hehe..
aripuddin
(2006-10-14)
hehe bagus, nanti banyakn lagi aktvt
mohamad
(2007-01-23)
berseri-seri semuanya....
mzaidi
(2007-01-30)
feel free?please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
ABg IMaM
(2007-04-29)
Kang dalam gambar ni lainlah...handsome lagi...:-)
uswatun mawaddah
(2007-08-01)
kak muhayati ada tak? tak macam lah..yang kat sebelah kiri tepi tu ek?
pencintamu
(2007-10-02)
salam.........
ikrimah
(2009-02-02)
muslimat,muslimat,penawar hati...

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.088061 saat. Lajunya....