Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"The word impossible is not in my dictionary"
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 81
Ahli: 0
Jumlah: 81




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 6 hari yang lalu
the_brOtherz: 34 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Aidilfitri 1425H


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Aidilfitri 1425H JK Aidilfitri 1425H


JK Aidilfitri 1425H
[316 x 225 jpeg]

Dihantar olehibnuyahya
TarikhDec 12 2004
Hits3635
Undian1
Rating10

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
JK Aidilfitri 1425H: Sesi Taaruf dan Pembentangan kumpulan Ketupat
Keterangan: JK Aidilfitri 1425H: Sesi Taaruf dan Pembentangan kumpulan Ketupat

Komen yang telah dihantar
khairoo84
(2004-12-14)
eh, orang lain sibuk buat pembentangan, Kak Kaei ngan jiran dia tu posing plak ye.....
raudhahasanah
(2004-12-14)
eh teka boleh? dua dari kanan, yang tudung coklat tu mcm INSPIRASI_HATI je. betul tak?
suhaimi sr
(2004-12-14)
Betul la tuh......inspirasi_hati. The tallest among others......hehe.....wife ana yg kata.....
kakyong
(2004-12-14)
kaei dh expert buat ketupat dah....ye kaei?...ehehehe
Hanan
(2004-12-14)
Insp. Hati memang tinggi, tak nampak cam adik je.
nur indah
(2004-12-14)
posing ko kata kat akak khairool?? akak dah bosan asyik kena present kat depan aje sebenanye tu.... kuliah camtu jk pon camtu gak... ehehehe...
nur indah
(2004-12-14)
mane ade expertnye kakyong wehhh... same mcm thn lepas le... juara dari belakang... ekekke... ;-p
suhaimi sr
(2004-12-15)
Hanan tulis...Insp. Hati...seakan Inspektor Hati. Ada cita2 nak jadi pegawai polis ke Nurul...???
INSPIRASI HATI
(2004-12-15)
ader-ader jer akhi suhaimi ni ......bukan Inspektor.....tapi INSPIRASI....kak hanan guna short form...
khairoo84
(2004-12-15)
saya tengok, sejak dari JK Ramadhan lagi bro. suhaimi dan INSPIRASI_HATI macam ada apa-apa jerk?
pena sufi
(2004-12-18)
nakalnye...gosip betul ke....atau....main2???hehehe
nur indah
(2004-12-18)
khairool hati2 skit weh... kecik ati 'org umah' suhaimi nnt kalu dia baca... tak baik gosip2 ni... ;-)
ABg IMaM
(2004-12-20)
fesyen-fesyen yg kreatif lagi inovatif :)
INSPIRASI HATI
(2004-12-20)
Ya Allah.....tul kata kak nur_indah tu....tak der aper-aper...semua secara kebetulan jer..harap tak der yang salah faham lak yer....
khalifah
(2004-12-20)
berapa sukatan beras nak masukkan dalam sarung ketupat?????kuikuikui
nur indah
(2004-12-21)
haha... khalifah pekenakan kumpulan ketupat ek?? ye la, mentang2 terer anyam ketupat.. ceh... ;-p
suhaimi sr
(2004-12-21)
MasyaAllah, seminggu ana tak masuk ukhwah mcm2 gosip yg ana terima. Betul kata nur_indah & INSPIRASI_HATI tuh, tak de apa2 lah.
suhaimi sr
(2004-12-21)
Ala just friend2 ajer....in fact JK Ramadhan & JK Aidilfitri ari tu pun ana mana ada ckp dgn INSPIRASI_HATI. SEGANLAH!!
fariz
(2004-12-27)
('',)
cahayacinta
(2005-05-14)
assalamualaikum,INSPIRASI ade ramainye pengosip2 takpelah sabarlah ye...
cahayacinta
(2005-05-14)
Semoga Inspirasi dapat menjalini hari2 yang mendatang dengan penuh kesabaran,and Good Luck for your Final Exam

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.08139 saat. Lajunya....