Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Manusia akan mati sekali sahaja, tetapi orang yang berhutang akan mati berkali-kali
-- Peribahasa India

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 64
Ahli: 0
Jumlah: 64




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 5 hari yang lalu
the_brOtherz: 32 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Buka Puasa KL-Sentral


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Khairoo84 Buka Puasa KL-Sentral


Buka Puasa KL-Sentral
[410 x 220 jpg]

Dihantar olehHanan
TarikhNov 09 2004
Hits10701
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kenangan majlis buka puasa 2004 di ibu negara Ukhwah.com (KL-Sentral)
Keterangan: Kenangan majlis buka puasa 2004 di ibu negara Ukhwah.com (KL-Sentral)

Komen yang telah dihantar
kaze
(2004-11-09)
uii kak aie.. renungan cam maya karin la.. PHSM hehehe
Kang
(2004-11-09)
Hehehe... Kaze weh... nanti ngamuk Kaei karang...
khairoo84
(2004-11-09)
ha..ah! jangan terkejut bila Kak Kaei jadi Ponti**** dalam filem Ponti**** Menjerit di KL Sentral.
istisafa
(2004-11-09)
pulangkan cinta hatiku.. hiiiiiiiii... kaei mengilai...
Hanan
(2004-11-09)
siannya kaei.. kekke
riyas
(2004-11-09)
tengok ada kaki ke xde tu...ikh..ikh..
nur indah
(2004-11-09)
uishh.. hangpa penaya ke teman haa... salah tu kaksu... bukan pulangkan... kuarkan gamboku dari galeri ni!!! ;-p kaze ngan khairool mmg nak kena ni!!!
kaze
(2004-11-09)
xpe Kang, sb time posting tgh chat ngan dia hehe.. dah bgtau awal² nak posting hehe.. //langkah bjaga2 he
MeowHidayah
(2004-11-09)
hehe.. mcm2 adaaaa...
khairoo84
(2004-11-10)
alamak seramnya.... dgn kak kaei.. hi..hi..
suhaimi sr
(2004-11-10)
Huh...siapa yg tenung Khalifah tuh....jgn lama2 bahya...
suhaimi sr
(2004-11-10)
kaei.....renungan maut nampak....bulan posa nie tak baik marah2 ek....
nurul cahaya
(2004-11-10)
kekeke...comelnyer..mcm shin chan
MeowHidayah
(2004-11-10)
hukaloh... sin chan peginye... hehe
khalifah
(2004-11-10)
kesian mak cik baju merah nie....
nur indah
(2004-11-11)
wah yonnn... pandai la hang... shin chan?? nak kena dak ni... aduhaiiii... ni tensen ni... balik2 teman gak kena sakat... tensen... tensen... :-((
kaze
(2004-11-13)
hehe sekali macam sin chan.. hehe //kak aie jgn mara ek he.. maaf zahir batin
nur indah
(2004-11-16)
uish... tak marah kaze oii.. geram je... hehehe... :-)
SyAhEeDa
(2004-11-17)
waahh.. sronok nmpk.. ramai sngt ke org??.. cam x cukup meja je :D
afiza ahmad
(2004-11-17)
pandang-pandang jeling-jeling..salam kerinduan buat kak Kaei..:)
kakyong
(2004-11-18)
nape pipi kaei tembam haa??...
kasihmu-amanahku
(2004-11-20)
ishh...bkn tembam la kakyong. itu special effect jer tu, tul x kak kaei?
Prof Muslim
(2004-11-22)
hehehe ...apa kes ?
kaze
(2004-11-23)
kes ape hehe
kasihmu-amanahku
(2004-11-23)
tutup kes
Firdaus Azimi
(2004-11-24)
sarkes.hehe..leh janji ada kes..ahaks..
Firdaus Azimi
(2004-11-24)
kaei cam..nak ambil order je..ada tokoh jadi tukang ambil order terbaik abad ini.jgn mara yek.
nur indah
(2004-11-28)
awat si firdaus ni dok pekena teman aje? sabo aje le. salam kerinduan gak wat fiza n kakyong nun jauh di ipoh. tembam ek kite kakyong?? ye la kot ;-p
Firdaus Azimi
(2004-11-29)
hehhe...kata org perak..tembam tu tanda nak kawin..heheh..
uqu
(2004-11-30)
macam tengok cite momok:-)... setuju ngan Firdaus
khaulah alazwar
(2004-12-01)
kak kaei ke tu?
RuMaishaaa
(2004-12-03)
kenapa khaulah tanya camtu lak yer?
MeowHidayah
(2004-12-03)
sbb dia nampak lain drpd biasa kot... hehe
nur indah
(2004-12-05)
weh... ape ni... memandai la firdaus!!! mengada hang no!!! akak le tu khaulah weh... xkan x kenai dah kot... ;-p
Firdaus Azimi
(2004-12-08)
hehehe...org kalo nak kawin org lain tak berapa nak kenai..maklum la seri pengantin..ahaks..
kakyong
(2004-12-10)
pipiku tembam bukannya.....kurang makan....:D
SiddiQin
(2004-12-11)
swwiiiittt boomm kebaaa booommm!!
Firdaus Azimi
(2004-12-14)
pipi ku tembam bukannya kurang makan..tapi semua kerana terlebih makan kenduri..hehe..
nur indah
(2004-12-18)
tak abih2 dak Firdaus ni... kelako plak teman.. mcm2 adaaa... ;-p
le man
(2004-12-20)
boleh tahan lahhh
mujahadatunnafsi
(2005-01-09)
err..muslimat dok semeja ngan muslimin ke...gagal MT ukhwah kalau mcm ni
assakinah
(2005-01-12)
nak join.... makan2.... sedap tue...
mujahadatunnafsi
(2005-01-25)
Tak syarie...boleh timbul fitnah....jangan buat lagi
dakwah ilahi
(2005-04-05)
tak timbul ker ikthilat....dok semacam jer
uhud147
(2005-04-23)
a'ah la...dok sebelah2 lagi tu.. :)
kinan
(2005-04-24)
heran kan tak terasa segan kee makan campur??
manis
(2005-04-25)
kenapa bercampur ........?
Qalam Akhdar
(2005-07-12)
emmmm , ??? !!
ieyla 84
(2005-12-10)
ish...kenapa perempuan dengan laki2 boleh dok semeje? sebelah lagi..?
jutawanmuslimah
(2006-04-16)
tak tau...
nina nur
(2006-08-23)
mujahadatunnafsi : ~memang gagal kottttttttt..........~
jauhtapi dekat
(2006-11-16)
insaf
elduri
(2007-04-08)
assalamualaikum,pandangan mata selalu menipu..pandangan hati itu yang hakiki
nafisah
(2007-10-29)
tak sopan
secerahpawarna
(2008-02-09)
tak sesuai..asingkan lah tempat tu,tak kira lah apa jawatan kalian dalam ukhwah.com,matlamat tak menghalalkan cara...dekat sangat nampak duduk tu,hmm..maaf,lain kali hati-hati ye....
wahidatulfarahah
(2008-02-12)
betul-betul.. kat sini selalu cakap batas-batas pgaulan tapi bila tengok gambar aktiviti2..banyak jugak cmpur2 ek.. yang admin kena tgk2 sikit gambar yang post kat sini..
paku
(2008-10-29)
tu isteri dia agaknya...hehehe

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081068 saat. Lajunya....