Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
JANGAN sesekali memulakan jika tidak bersedia untuk menyudahkan

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 65
Ahli: 0
Jumlah: 65




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 5 hari yang lalu
the_brOtherz: 32 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> muslimat ukhwah.com


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
nur indah Hanan hanis78 wida widi Hanisah Khairoo84


muslimat ukhwah.com
[343 x 275 JPG]

Dihantar olehnur_indah
TarikhNov 07 2004
Hits10439
Undian7
Rating5.71429

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Lepas Buka puasa: pakat2 bpakai baju kaler hitam ke si Hanan, Hanisah dan wida_widi ni???
Keterangan: Lepas Buka puasa: pakat2 bpakai baju kaler hitam ke si Hanan, Hanisah dan wida_widi ni???

Komen yang telah dihantar
MeowHidayah
(2004-11-08)
gelap+terang+gelap+terang+gelap = ??
khairoo84
(2004-11-08)
gelap+terang+gelap+terang+gelap = gelapteranggelapteranggelap
istisafa
(2004-11-08)
tak kisahla baju gelap, yang pasti semuanya hati terang.. hehehe..
pai
(2004-11-09)
gelap + terang + gelap + terang + gelap = taik cicak!!
pai
(2004-11-09)
gelap + terang + gelap + terang + gelap = lampu krete rosak...
pai
(2004-11-09)
gelap + terang + gelap + terang + gelap = kucing tompok... meow... wukaka...
pai
(2004-11-09)
jgn mara.. gurau jer... slamat beraya dgn baju raya....
nur indah
(2004-11-09)
betul tu kaksu... mudah2an ye.... :-D
kaze
(2004-11-09)
:-)
khairoo84
(2004-11-09)
nasib baik hati semua terang. kalau hati kaler purple?
istisafa
(2004-11-09)
akak la hati purple.. ;p
Hanan
(2004-11-09)
hati purple.. nak lawan hati ijau ke..:P
riyas
(2004-11-09)
hidup purple.....",
nur indah
(2004-11-09)
x cukup korum rasanya bergambo bila kaksu takde la... rindu ngan kelucuan kaksu... ;-p hidup purple!!! YESSS!!!
shafawi78
(2004-11-09)
apsal wida tunduk kepala tu....takut tak muat frame gambar ke?..:).. salam aidilfitri..maaf rohani & jasmani
kaze
(2004-11-09)
hati purple? bahaya tu.. klu kat US purple ni mlambangkan 'lain' he
MeowHidayah
(2004-11-09)
ermm... minat deep purple ke?
istisafa
(2004-11-10)
hanan - greenheart, kak su & kaei- purpleheart.. kita tengok sapa yang menang yea, hanan..
relajihad
(2004-11-14)
minat bendera hijau putih
Firdaus Azimi
(2004-11-15)
hehhe..kita pun minat hijau putih...tapi deep purple pun layan gak..highwaystar..
nur indah
(2004-11-16)
purpleheart ek kaksu??? boley la kottt.... :-)
kasihmu-amanahku
(2004-11-20)
org coklat, kuning, biru, hijau ataupun purple...kita kan bersaudara hehehe
kasihmu-amanahku
(2004-11-20)
itulah yg dikatakan....warna kehidupan
wida widi
(2004-11-22)
kaksue jgn lupe vda pun purple heart ek..hahahah
ukhuwwahfillah
(2004-11-22)
A,KUM.akak ana nak berkenalan boleh tak
istisafa
(2004-11-23)
oh ya ka.. bolehla wat team ya.. purple team..
alhidayah
(2004-11-23)
cun nyer...
MeowHidayah
(2004-11-23)
hehe.. cun lagi meow... tak caye? klik kat ana punye profile tu.. nengok kat jurnal... baik punyeeerrr keeesssss...
MeowHidayah
(2004-11-23)
Gambo Meow
Firdaus Azimi
(2004-11-24)
hehhe..tapi kan..meow yg hijau ngan purple tu kan..lagi cun la..hehe..apa kessss..
MeowHidayah
(2004-11-24)
tu laaa... barang maaanyaak baik punyaaaa... keessss... hehe
ABg IMaM
(2004-11-25)
they....are the right combination..... :)
farzan
(2004-11-25)
alhamduliilah.smua mnutup aurat
Firdaus Azimi
(2004-11-26)
hikhikhi..kes kes kes...berapa byk kes da....apa kes..
MeowHidayah
(2004-11-26)
Prof la ni... byk kes... hehe
kasihmu-amanahku
(2004-11-26)
uih...anak2 sapa la ni? hehehe
Firdaus Azimi
(2004-11-29)
mmmmm..sejuk mata mak ngandungkan ...
uqu
(2004-11-30)
tersenyum riang gitu... kanak-kanak Rebina gitu
pena sufi
(2004-12-08)
ala...ana nak jumpa kak hanan...
hafizzainal
(2004-12-24)
sape nama ye
hafizzainal
(2004-12-24)
alhamdulillah semua menutup aurat seperti yang digariskan oleh syarak
ummuhabibah
(2005-02-03)
comeeeey semuaaaa.
saiful Islam
(2005-02-17)
SubhanaLlah.. comey2 smuanyer ye.. Jernih.. puteh.. Jgn tgk lame2 ikhwan!! :)
nuraiman khairunnissa
(2005-02-25)
minat sungguh si riyas ngn purple..;)
dakwah ilahi
(2005-04-05)
kim slm ukhwah...bina lah diri ngan iman...jga sholat n jgn asyik begambar jer...
ABg IMaM
(2005-04-19)
:)
mumtazulajlaa
(2005-05-11)
boleh sy kenal duk tgh2 tu...
aKujErr
(2005-05-22)
nak kenal semua leh ke.. tumpang masuk ye..hehe.. salam ukhwah dr ambo
Amrizal
(2005-08-27)
suka dengan pemakaian hanan..:)
Setanggi syurga
(2005-09-03)
cantik sungguh.....islam itu indah!!!!!!!!!!!!!
Imam Baihaqi
(2005-09-25)
wah,,wah,wah,,,nak join sekali blehh,,
Imam Baihaqi
(2005-09-25)
wah,,wah,wah,,,nak join sekali blehh,,
qarin 5
(2005-09-29)
emm..sopannya permakaian awak semua niee.. bagusnya..yang pakai kaca mata tu siapa nama..boleh kenall..:-)
bocah anom
(2005-10-10)
:-)
abdyilahi
(2005-11-10)
ala beli kain sama, lepas tu bagi sama rate...tu sama warna saja hitam tu
HUSSAIN
(2006-01-23)
padai depa susun no.....
teman setia
(2006-02-13)
Bismillahirahmanirahim...Assalamualaikum...wanita hiasan dunia,seidah hiasan adalah wanita solehah
nabilpoyo
(2006-02-28)
kumpulan five
ibn Taib
(2006-08-13)
hiasilah diri keindahan nilai-nilai Islam,jangan kita menghias diri kerana dunia.
nizall
(2006-11-06)
cantiknya
putri syiffa
(2007-01-27)
salam ukhwahfillah
Al-Qarni
(2007-05-22)
sapala idaman hati ini...payahnye nak pilih
mujahid007
(2007-08-29)
sebaik-baik WANITA adalah WANITA YANG DITARBIAH
mujahid007
(2007-08-29)
ana doakan mudahan istiqomah dalam apa jua aspek yang kita lakukan dalam jalan menuju ALLAH..
mujahid007
(2007-08-29)
sejuk mata memandang
ABg IMaM
(2007-10-03)
Good Day Sunshine :-)
RaudhatuL Muttaqin
(2007-10-04)
comel
ct umairah
(2007-10-04)
cantiknya..sejuk mata memandang
aku adalah aku
(2007-11-02)
ya lahwiiiiiiiiiiiiiiii...
firdaus 9
(2008-01-07)
comel nya hanisah :)
petrodas
(2008-02-03)
wanita solehah!!!
paku
(2008-03-02)
model busana muslimah ke ni? hehehe
Princess-Shida
(2008-03-15)
Salam. pai,pai lawaklak anda ni. Cantik sungguh

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081437 saat. Lajunya....