Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bukanlah kerja yang membunuh manusia, sebaliknya rasa risau, bimbang, khuatir.
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 72
Ahli: 0
Jumlah: 72




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 5 hari yang lalu
the_brOtherz: 32 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> nurulain


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
sahabat ingatan Buka Puasa KL Sentral


nurulain
[359 x 237 jpg]

Dihantar olehnurulain
TarikhNov 06 2004
Hits10314
Undian2
Rating9

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Konvokesyen UPM Sidang 1, 7-9 Feb 2004
Keterangan: Konvokesyen UPM Sidang 1, 7-9 Feb 2004

Komen yang telah dihantar
MeowHidayah
(2004-11-08)
area yg penah kulihat... hehe...
pai
(2004-11-08)
hm... mcm x penah lihat jer tempat ni... kat padang pasir ker..? rumput tu mati ke.. keringjer..
attulab
(2004-11-12)
semoga dapat smpikan ilmu kpd sume jgn slhkan sesuatu phk sj.INGAT!kerja dakwah adalah kerja yg brgrk!jupe sseorang dan brckp mngenai islam
sesejuksalju
(2004-11-22)
sape yg konvo ni?ex upm gak..salam ukhuwah...
alhidayah
(2004-11-23)
merahnyer...
madiganu
(2004-11-28)
dulu hijau.. sekarang merah doh....
MeowHidayah
(2004-11-30)
tak kisah merah.. janji rumput tu ijau.. ngan daun pokok pinang kat belakang tu pun ijau..
relajihad
(2004-12-04)
x sabaq nak konvo... lambat toi!!
azlan zaman
(2004-12-11)
syabas...!!!!
sucinajwa
(2004-12-27)
tahniah...berjaya dalam peperangan(belajar).....
wardahdesa
(2005-02-05)
tahniah..selamat berjuang....perjalanan kita masih jauh jika di pnjgkn umur....
amyra myra
(2005-02-10)
lawa jubah..memang warna merah ke UPM? ke by course? dulu upm warna hijau kan? kalau UKM..kiteorg warna jubah by course..so mmg warna-warnilah DECTAR
nurulain
(2005-02-15)
dulu mmg semua warna hijau, sekarang semua warna maroon, yg membezakan setiap fakulti ialah hook, contoh mcm dalam gambar tu, hook warna ungu kundang
nurulain
(2005-02-15)
hook warna ungu kundang utk graduan fakulti perubatan n sains kesihatan, graduan master pun jubah warna marron gak, suma bezanya kat lengan ada 2 line
nurulain
(2005-02-15)
degree ada 1 line je kat lengan, itu yg membezakan degree n master n setiap fakulti
vanadium oksida
(2005-02-18)
wooooo..konvo kat mane nie..?
nisya zahra
(2005-02-20)
sronoknya dah grad
nurulain
(2005-02-27)
graduan UPM
amyra myra
(2005-03-02)
ic..ukm..jubah pink utk sains kesihatan..dan maroon utk perubatan...kiteorg bukan hook yg berubah...jubah terus berubah warna..:)..
haura akhas
(2005-03-29)
insyaAllah...saya pun nanti pakai cam tu gak. fakulti mana ni?
ratusyahadah uiam
(2005-03-29)
erm..lambatnyer grad nisya_zahra yer..xper2, nnti kiter pun akan convo gak..:)
nurulain
(2005-05-15)
fakulti perubatan dan sains kesihatan
mubasyirah
(2005-05-18)
salam ukhwahfillah dari ana
mubasyirah
(2005-05-18)
salam ukhwahfillah dari ana
khairah
(2005-05-22)
merahnye baju... jangan marah .. apa apa pun, tahniah
lidya haryati
(2005-07-14)
tahniah
haisyahidah
(2005-09-09)
comelh
farafisya
(2005-09-21)
wah...bestnya...tak sabar rasanya nak habis blajo
im fillah
(2005-10-14)
assalamualaikum...
im fillah
(2005-10-14)
erm,best nya dah graduate...tak sabar nak wait time ana pula...doa2 ek..
ibn wanza
(2005-10-31)
salam ukhuwah...
asiahmurni
(2005-11-02)
best nya dah konvo...tahniah!
Farishah
(2005-11-28)
saya pun dah tak sabar nak grad ni...lambat nya...:)
Given2fly
(2005-12-04)
tahniah bete !! walaupun ana tak kenal
samudra
(2005-12-17)
abangg..akakkk..cepatlahh begambo tu..nanti dikejor kerbau...uh uh merah sungguh
Addey
(2005-12-20)
siapa pegang rambut kat belakang tu?
kedamaian
(2005-12-21)
BILTAUFIK WANNAJAH........ FI DHAROINI....
nurulain
(2005-12-22)
mursyidi..now he is Safety & Health Executive at Nestle Rembau
Faryzan Islamic
(2006-01-01)
Congratulation to you all.
ayang2roses
(2006-01-05)
rindu ku pada UPM masih tersemat..... :)
zuha
(2006-02-12)
tahniah...bestnya.....tak sabar pulak nak grad
pu3 umairah
(2006-04-18)
tahniah....usaha anda slama ni deberkati Allah....
alawiyah
(2006-06-05)
tahniah...
Wawa 83
(2006-07-23)
Tahniah kepada yang berjaya...
nina nur
(2006-08-23)
rindunye kat upm..sekarang study kat tempat lain pula..
faridah
(2006-08-26)
Add sikit- info jubah UKM= ungu 4 fac sains, hitam 4 fac pen.islam, hijau 4 fac sains sosial dan.....DECTAR memang sentiasa warna warni setiap kali konvo...
wedelia
(2006-11-06)
hehe.tak sabar nak grad.lepas ni giliran ana pulak..
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
anis87
(2007-03-20)
tahniah...moga berjaya d dunia dan akhirat..
damsyiq group
(2007-08-23)
hiasilah dirimu dengan cahaya iman & bukannya dengan kilauan dunia...
nurulain
(2007-09-07)
thank you..kepada semua..doakan kejayaan saya di benua aussie pula ya...
pulu
(2007-09-21)
silau sekali bajunya, merah menyala diterik sinar matahari
fatihahainun
(2008-10-28)
..macam kenal pic ini..kalau nak tau perempuan yang hjung sebelah kiri tu kakk saya..hehehe

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.083808 saat. Lajunya....