Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 30-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Kebahagiaan yang sebenar lagi utama terletak pada kemenangan dalam memerangi hawa nafsu dan menahan kehendak-kehendak yang berlebih-lebihan."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 66
Ahli: 0
Jumlah: 66




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 9 hari yang lalu
the_brOtherz: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Ramadhan 1425H


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Ramadhan 1425H JK Ramadhan 1425H


JK Ramadhan 1425H
[371 x 247 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhOct 26 2004
Hits3877
Undian1
Rating5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
JK Ramadhan 1425H: Sesi berkasih sayang.

Gambar adalah ehsan Kaze & ibnuyahya
Keterangan: JK Ramadhan 1425H: Sesi berkasih sayang. Gambar adalah ehsan Kaze & ibnuyahya

Komen yang telah dihantar
Hanan
(2004-10-26)
kaze dan anak2nya... hehe
khairoo84
(2004-10-26)
untung diorang nih! belum-belum lagi dah dapat borak-borak dgn Devosi.
riyas
(2004-10-26)
haila ayahnye kaze.... duit raya xde ke?hehe
kaze
(2004-10-27)
anak? he maknya pun tak da lagi he
wardatul imans
(2004-10-28)
ok lah tu kaze...prmulaan ngn anak2 dulu..pas2 carilah maknye pulak....lawak je...
INSPIRASI HATI
(2004-10-28)
adik-adik kumpulan kaze kebanyakannya kecil-kecil jer orangnyer..... masa sesi bergambar setiap kumpulan nampak macam ngan anak jer....hihi..gurau je
zeennieyrah
(2004-10-29)
betol tuh INSPIRASI_HATI...cam anak2..ibunye mane???ekekek..just kidding..
kaze
(2004-10-29)
tuu... naa.. hehe
nur indah
(2004-10-30)
kaze masa begambo ngan adik2 group dia mc m anak n bapak.. hehehe.. jgn mare kaze... ;-p
kaze
(2004-10-31)
ehh tak marah.. sukeeeee sgt he.. //anak-anak sekelian maka dgrlah ini.. tiada yg lbh bmkna pada diri manusia itu melainkn keredhaan Allah terhadapnya
istisafa
(2004-11-02)
baik ayah.. (hihihihi....)
nur indah
(2004-11-02)
bertuah 'anak2' dapat 'ayah' mcm ni ek kaksu?? ;-)
istisafa
(2004-11-03)
a'a.. dapat ayah instant..
INSPIRASI HATI
(2004-11-03)
amboi kak su......
nur indah
(2004-11-03)
ayah instant... mcm jenama2 instant yg lain ke? hehe... mengamuk kaze ni.. ampun maaf kupinta wahai adik kaze... ;-p
kaze
(2004-11-04)
'ayah instant'.. ya btambah lg Vocabulary hari ni ek he //maggi 5 minit.. ayah instant 2 hari.. he
kaze
(2004-11-04)
eh jgn risau kak aie.. xngamuk.. btambah idea ada la he //kak raya ni tak nak jemput ke rumah.. thn ni xblik waa msti boring hehe
nur indah
(2004-11-04)
lorrr... sian adik kaze x balik sabah baa... jemputlah kalu sudi n kalu jumpe peta umah akak kat semban ni... eheheh... ;-) jgn nangis pagi raya ek...
INSPIRASI HATI
(2004-11-10)
kak aie, semban tu kat ner yer....hehehhee..maner ader tempat nama semban..seremban aderlah hehehhee
nur indah
(2004-11-11)
amboi huda... ngada2 lak dia.... yela... seremban ke semban ke same la tu... ;-p
INSPIRASI HATI
(2004-11-18)
gurau jer kak aie..jangan marah ha..nanti cepat tua.....(",)

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.084666 saat. Lajunya....