Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Air yang mengapungkan kapal, air juga yang menenggelamkan kapal
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 75
Ahli: 0
Jumlah: 75




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 9 hari yang lalu
the_brOtherz: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Buka puasa UTM


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Buka puasa UTM JK Buka puasa UTM


JK Buka puasa UTM
[434 x 248 JPG]

Dihantar olehkamal_82
TarikhOct 23 2004
Hits3908
Undian2
Rating4

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
JK Buka Puasa Ukhwah-UTM: Muslimin kena snap...gambar ketika berbuka
Keterangan: JK Buka Puasa Ukhwah-UTM: Muslimin kena snap...gambar ketika berbuka

Komen yang telah dihantar
kaze
(2004-10-24)
salam.. ya makan-makan sila jemput.. tambah nasi ye ;-)
sayatetapsaya
(2004-10-25)
dah tambah...itupun banyak lagi yang tak habis. Dan akhirnya ditapau....
kaze
(2004-10-25)
tapau? cayalah susah nak buat tu :-)
kamal 82
(2004-10-26)
amboi sedapnya makan sampai tak nmpk tukang tangkap gambar
sayatetapsaya
(2004-10-26)
nampak...tapi buat2 tak nampak...;)
dinulhuda1422h
(2004-11-06)
baca doa ke tak ni....kee main makan jer..:)
mawaddah81
(2004-11-10)
amboi makan, tak ingat orangkat sebelah pun, lapar betul nampaknayer
virtualmovement
(2004-11-12)
rasa2nya,org sebelah yang jual mahal agaknye...biasala..muslimin mesti control macho skit..(gurau je mawaddah-jgn mara..)
relajihad
(2004-12-14)
erkk.. Alhamdullilah
dinulhuda1422h
(2005-02-28)
jom join balik ukhwah utm bagi sesi 2005.ana buat yahoo group, so minta bagi email kalian pada ana.
vanadium oksida
(2005-04-06)
emm..wah makan sedap nampak
abdyilahi
(2005-11-10)
cayooooooooooooooooooooooooooo, jangan tercekik dah
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
mohamad
(2007-03-27)
salam ukhwah dari ana....tambah lagi...tambah lagi... jangan segan ye.
kuahdurian
(2007-04-11)
gambar tahun 2004 ek?
al-likasi
(2007-07-03)
nasi tambah 1.......

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.082518 saat. Lajunya....