Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Layang-layang naik ke udara kerana menentang angin bukan kerana mengikut arah angin

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 81
Ahli: 0
Jumlah: 81




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 9 hari yang lalu
the_brOtherz: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> diana alisyah


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Buka Puasa UTM JK Bukapuasa UTM


diana alisyah
[332 x 223 jpg]

Dihantar olehdiana_alisyah
TarikhOct 20 2004
Hits4521
Undian2
Rating8

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kenangan bersama sahabat...
Keterangan: Kenangan bersama sahabat...

Komen yang telah dihantar
Hanan
(2004-10-20)
Cantiknya nick, cam dalam novel je. Salam Harmonis dan Salam Ramadhan...
kaze
(2004-10-21)
salam ukhwah.. salam ramadhan semua.. geng muslimin mana?
tirmidziy02
(2004-10-21)
slam ukhwah..ni tengah berbuka ke? sempat posing lagi...ish ish ish
tembakul
(2004-10-21)
salam ukhwah.. berbuka kt hotel ker? boleh tahan..
Prof Muslim
(2004-10-21)
kaze manau mau muslimin..yg pakat sama muslimah jer.. takpa kita dtg kemudian ek
hurun ein
(2004-10-21)
erm...diana alisyah yg mana ek? nak kenai gak...
pai
(2004-10-22)
pergh!! aduhai... nak yg warna oren tu.. nak oren tu...
muslimin23
(2004-10-22)
muslimin23 ade la...hehehehe
kaze
(2004-10-22)
hehe silap posting la pulak ingt jk utm hehehe.. soli soli hehe
abuyaa
(2004-10-25)
senyum sikit......comelnyerrr...
islamicboy
(2004-10-26)
comelnye semua tu......
ibnukhaldun04
(2004-11-06)
uiii...sedapnye tgk air oren tu.... huhu..lebih2 bulan poser gini... sruuppp...
pai
(2004-11-06)
oi..oits!! yg oren tu ana punyer ek.. jgn rapat....
kinan
(2004-11-06)
pose pse tgk lebih 2 lak ..sikit 2 jee dah la tgk..
relajihad
(2004-11-19)
mcm sedap pulak ayaq oren tuh... :) salam ukhwah
diana alisyah
(2004-11-27)
saye insan paling tak cerah dalam gambar...hee
dinulhuda1422h
(2005-02-28)
jom join balik ukhwah utm bagi sesi 2005.ana buat yahoo group, so minta bagi email kalian pada ana.
alifmimyanun
(2005-03-30)
ermm... boleh saye pileh mane2. ?
mizie Hafiz80
(2005-04-02)
kadang2 kita rasa apa yang kita buat ni,seemangnya agama nak, tapi sebenarnya ia adalah bisikan dari syaitan...nauzubilahi min zalik
addey
(2005-04-27)
boleh berkenalan yang paling kanan sekali?
dakwah ilahi
(2005-05-01)
jaga diri hiasi peribadi dimana jua
ummusafiah
(2005-09-26)
macam tau saja tpt ni....kat sunway ke???
rinie
(2005-10-28)
selamat berbuka puasa
nabilpoyo
(2005-12-22)
air kat depan tu tak minum ke
DrMuslim
(2006-03-20)
Saya dari terang. Berminat untuk memohon untuk menganak angkatkan PONDOK TAHFIZ AL-QURAN kepada laman WEB ini..mudah mudahan ada sumbangan yang diperolehi daripada sini untu
DrMuslim
(2006-03-20)
Saya dari terang Berminat untuk memohon untuk menganak angkatkan PONDOK TAHFIZ AL-QURAN kepada laman WEB ini..mudah mudahan ada sumbangan yang diperolehi daripada sini untu
DrMuslim
(2006-03-20)
Saya dari terang. Berminat untuk memohon untuk menganak angkatkan PONDOK TAHFIZ AL-QURAN kepada laman WEB ini..mudah mudahan ada sumbangan yang diperolehi daripada sini untu
DrMuslim
(2006-03-20)
Terang tu Terengganu
Ketotoi
(2006-04-23)
aramak macam nak molotup jantung den ni
aye
(2006-09-22)
hang po diner kat mana ni??? jangok nyooo....
damsyiq group
(2007-08-23)
hiasilah dirimu dengan cahaya iman & bukannya dengan kilauan dunia...
Abahh
(2007-09-26)
Lazat nya......Bersyukur dengan nikmat yang diberikan.......
syikin0904
(2008-07-23)
comey baby tu

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.085275 saat. Lajunya....