Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 01-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Fungsi jangkaan bukanlah meramalkan masa depan, sebaliknya jangkaan mencipta masa depan itu sendiri
-- W W Wagar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 51
Ahli: 0
Jumlah: 51




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 4 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Buka Puasa UTM


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
serikandi mujahidah Muhamad Kariman


JK Buka Puasa UTM
[427 x 196 jpg]

Dihantar olehrabbit_cute
TarikhOct 20 2004
Hits10313
Undian2
Rating8.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Antara muslimat yang hadir semasa JK Buka Puasa, UTM Skudai.
Keterangan: Antara muslimat yang hadir semasa JK Buka Puasa, UTM Skudai.

Komen yang telah dihantar
Kang
(2004-10-20)
Tahniah atas kejayaan JK Buka Puasa Ukhwah-UTM. Mari kenalkan!
sayatetapsaya
(2004-10-20)
Hm...mana lagi gambar lain. Kan banyak hari tuh??
Hanan
(2004-10-20)
Ramainya yang hadir. Tahniah. Memang komited warga UTM Ukhwah..:)
kaze
(2004-10-21)
wa ramainya.. salam semua..
tirmidziy02
(2004-10-21)
alahai...sayangnya x dapat bersama-sama gi buka puasa kat KTHO, dah lah duduk kat situ, ada hal penting sangat aritu!! Waaaaa...sedihnya
Kang
(2004-10-21)
toksak teriak mizi... mai turun ke Banting, buka puasa bersama anak yatim.. JK Ramadhan
Prof Muslim
(2004-10-21)
nie tirmidziy02 teriak kat komen gambar muslimah jer..ke frust psl lain ek.......haaaaa
rabbit cute
(2004-10-21)
Hmm..kat sini ramai jugak budak2 kelas Rabbit!!
Kang
(2004-10-21)
Nampaknya Ukhwah-UTM makin menunjukkan belangnya mengatasi Ukhwah-?? (saja nak bakar ni)
hurun ein
(2004-10-21)
alhamdulillah, ana berpeluang hadir sama...
nurnajwasyuhada
(2004-10-22)
alhamdulillah. semoga Jk-Raya bertambah ramai n meriah.
kamal 82
(2004-10-22)
rabbit tlg kenalkan boleh tak!!!!!
yatim
(2004-10-22)
wek wek, hehe.. masa cakap malu2 semua, bila gambo posing sumer terer, hehe
pai
(2004-10-22)
weee.. mane satu ni... aduhai bnyaknyer... aduhai.... nak yg tu... eh yg ni... eei...
lepat
(2004-10-23)
erm..ana sendri pun tak kenal sume..bile rabbit nak kenalkan bior sume tau..
alfaqierah
(2004-10-24)
A'kum..tahniah buat warga ukhwah.com UTM Skudai..makin bergerak maju! :) teruskan usaha.Dgrnya JK Aidifitri kali ni di UTM Skudai..mg berjaya!
alfaqierah
(2004-10-24)
Hmm..ayahanda kang nak bakar ape tu? Lemang ek? :D semacam aje bunyinya..faham..xpe..xpe..bg laluan :)
dinulhuda1422h
(2004-10-24)
kalau tubuh kumpulan nasyid pun ok gak nih..hehe..nampak cam boleh jer ni...hehe..
sayatetapsaya
(2004-10-25)
Hah...Kang tengok kaki la!!!Ishk...te'riak' lak. Mizi tu ada 'orang' dia tak dapat jumpa..hik..hik...
virtualmovement
(2004-10-25)
ni le muslimah ukhwah UTM..nanti JK Aidilfitri jgn lupa bawak kuih(nak bawak kuih raya yg dibuat sendiri pun ok gak-tp pastikan sedap la no)..(",)
kinan
(2004-10-26)
loo nak banyak lak gambar dia ...sikit2 dah laa..
soutul jihad
(2004-10-27)
tubuh kumpulan nasyid?hehehe...ahli2 muslimin ukhwah pun...ramai gak yg munsyid utm...dari intowesee,as-syabab,Ukhwatul muslimin...dll..bleh tubuh nnt
nuruludz
(2004-10-28)
yelah tu...boleh nak tubuhkan kumpulan nasyid..suara2 nta best2,kan?
soutul jihad
(2004-10-29)
yg muslimat pun bleh ler tubuhkan team..mcm uia..dieorang ada widad...
soutul jihad
(2004-10-29)
ape2pun... Ukhwatul Muslimin No. 1! =)
al besouty
(2004-11-05)
semua tu garenti poser ker tu...heheheh
ajul
(2004-11-09)
kite jumpa jk aidilfitri ek...eiii x sabrnyer nak blk UTm..hehe,8 bln dh tinggalkn..blk register subjek je aritu..uhuh~
rabbit cute
(2004-11-10)
Nak kenal kan semua?? Emm..actualy Rabbit tak tau laa name sume..
rabbit cute
(2004-11-10)
Ok..ayng kenal sahaja..nanti sape2 yang tau, bole tambah yerk!!
rabbit cute
(2004-11-10)
dari kiri(berdiri)..rabbit,hurun_ein,saidatul,hasna,Yong,lidya_haryati...
relajihad
(2004-11-16)
:) bile nak keluar album nie?
kinan
(2004-11-17)
bila ada duit dan orang boleh menerima
muslimah 04
(2004-11-23)
nila akak2 warga ukhwah UTM rupenye..tp sayangla sorang pn ana x knal..
teman siber
(2004-11-23)
patut laa makanan takder org jage... sume posing kat sini...:)
syafiqah arfina
(2004-12-07)
salam ukhwah dari ana...
muallim
(2005-01-19)
salam ukhuwam
wildan 777
(2005-01-20)
mcm adik beradik plak!... emm whatever laa...tapi nak ckp gak, cun lah aweks dlm gmbr ni..sumer prefect..yelah ciptaan ALLAH.
ABg IMaM
(2005-01-22)
hehe wildan....tu bukan aweks....tu muslimahlah beb.....:P
fatayat
(2005-02-16)
comel-comelnye kakak-kakak nie sume...
dinulhuda1422h
(2005-02-28)
jom join balik ukhwah utm bagi sesi 2005.ana buat yahoo group, so minta bagi email kalian pada ana.
kirul
(2005-04-20)
comel2 belako...........aduh2...duh...duh
espiranza
(2005-05-17)
a ah..ana sokong dinulhuda1422h buka yahoo group,senang sket nk wt program apape..bg email anda kat dia..jzkk
espiranza
(2005-05-17)
tak pun bg jek email kat sini,nnt dinulhuda1422h bleh addkan
eye muslimah
(2005-09-09)
assalmualaikum..senyum..senyum..klik...ok,gambar dah ambik..bersuraila..apa tunggu lagi..hehehe..
Saifuddin
(2006-03-10)
Semua nampak baik, muga kita Istiqamah.
Suzanah
(2006-04-23)
nak kenal lah tak?
zalina
(2006-10-18)
dah 4 tahun tinggalkan UTM...rindu pula rasanya..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.084094 saat. Lajunya....