Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Keep your friends close, and your enemies closer
-- Sun-Tzu

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 74
Ahli: 0
Jumlah: 74




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 6 hari yang lalu
the_brOtherz: 34 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Hazamin


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Inteam Hanisah


Hazamin
[250 x 334 jpg]

Dihantar olehKang
TarikhSep 17 2004
Hits10331
Undian5
Rating6.4

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Ciuman kash sayang dan tahniah dari ibu Hazamin.

Heheheh... Masa ambik gambar ni, Hazamin duk tanya,
Keterangan: Ciuman kash sayang dan tahniah dari ibu Hazamin. Heheheh... Masa ambik gambar ni, Hazamin duk tanya, "Dah Kang? Dah Kang?" Lepas tu Kang kata, "Oooo... emak sendiri cium geli ye..."

Komen yang telah dihantar
Putery Reformasi
(2004-09-17)
akum..tahniah dr student Ihsan Hhhehe
kasih kekasih
(2004-09-17)
ciuman kasih dari seorg ibu.....tahniah..
Hanan
(2004-09-17)
Romantiknya.. hehe
humairatulhusna
(2004-09-18)
kasihnya ibu membawa ke syurga , kasihnya saudara masa berada.........petikan lagu...
humairatulhusna
(2004-09-18)
aik mak tgh cium tu sempat posing lagi nie tak der feel nie..sory gurau jer
humairatulhusna
(2004-09-18)
emm yeah of cos
Prof Muslim
(2004-09-20)
hehehe..seganla....nampak manja..hehe
nuraini
(2004-09-20)
eh Prof, apa nak segan ..mak sendiri tuh.....! ana biasa cium mak time balik kampung.....
muslimahsejati
(2004-09-20)
TAHNIAH !!!!!!!!!!!!!!! abg min atas kejayaan menamatkan pelajaran dgn segulung ijazah...
miraumairah
(2004-09-20)
alahai..sweetnya dia. perjalanan masih jauh..teruskan dengan tabah dan lebih bersemangat yer..salam ukhwah.
itsjustme
(2004-09-21)
kasih ibu...
nawwal
(2004-09-24)
Tahniah abg Amin!! ^_^
cepet faqih
(2004-09-29)
how's sweeett...!!!
pai
(2004-10-04)
kasih ibu membawa ke syurga....
pai
(2004-10-04)
kasih saudara membawa ke jinjang pelamin....
pai
(2004-10-04)
kasih kekasih lagu inteam...
pai
(2004-10-04)
impian kasih pun lagu inteam...
pai
(2004-10-04)
damba kasih lagu inteam...
pai
(2004-10-04)
nurkasih lagu feveret ana...
Nurul Hana
(2004-10-08)
malu2 plak die..he...he..
amirah zahidah
(2004-10-13)
mmm...bila tgok gambo 2.rindu pula mak kat kg.. :(
nur syazarina
(2004-10-14)
tahniah abang..tahniah..dapat ijazah,dapat juga ciuman ibu yang berharga.semoga gembira...dan bahagia...:)
muslimah johor
(2004-10-20)
:) tahniah ... rindu mak le ...
fardina
(2004-11-03)
tahniahlah abg min....gambar konvo abg shahril x de ke..
lukmanhakimi
(2004-11-05)
Ibu banyak berjasa kepada kita.Hargailah jasa ibu....
relajihad
(2004-11-14)
isk.. serononyer kene cium ngan mak... tentu seronok kalau ader mak kan? :(
sahabat amin
(2004-12-02)
tahniah abg amin...namer kite ade iras2 laa..eheh
shinichi87
(2004-12-08)
macam pernah tengok gambar nie kat paper...??????
nurse intan
(2004-12-09)
congrats!!!!!
kakciknah
(2004-12-12)
tahniah..ciuman dr seorang ibu yg mithali....kasih sayang ibu tidak boleh dibeli dengan wang ringgit!
ukhtisarah
(2004-12-15)
hanya tuhan saje dapat membalas pengorbanan ibu terhadap anak2nya...tahniah abg amin...
majdah
(2005-01-07)
conratulations....akhirnya berbalas segala susah payah yag dilakukan oleh ibu.....sejuk ati ibu.
zahratul wardah
(2005-01-13)
tahniah...
fiq khairisyam
(2005-01-16)
tahniah abang Amin!!
jannahassyahid
(2005-01-25)
mabruk alaika,,,,tahniah kerana menggembirakan ibu..
yusra
(2005-01-27)
tahniah hazamin..kembar tak datang ker???
SAINI99
(2005-01-28)
hadiah untuk ibu..........
wardahdesa
(2005-02-05)
tahniah........semoga dalam keredhaanNya......
wardahdesa
(2005-02-05)
tahniah........semoga dalam keredhaanNya......
vanadium oksida
(2005-03-01)
tahniah..tahniah....semoga berjaya di dunia dan juga akhirat
ainaa
(2005-03-10)
alfu mabrukk...heheh...saya sayaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnggggggg sangat kat ibu saya...rindunyeeeee.....:)
hudmj
(2005-04-01)
kasih ibu x dapat di balasi selamanye....
akmaliah
(2005-04-13)
Tahniah..........perjalanan masih panjang.....semoga berjaya....
aifan
(2005-05-02)
tahniah abg hazamin........dr kembar sekolahmu.....
fiezs
(2005-05-06)
tahnia yer...kasih ibu boleh membawa kejayaan..janganlah sesekali kita menderhaka kepada ibu...sesungguhnya syurga di bawah telapak kaki ibu...
salimahbreepbreep
(2005-05-07)
mesti bangga mak Hazamin dpt anak yg berjaya..
Pdaus
(2005-05-07)
syok oo dapat ciuman kasih seorang ibu....! Rindu la Pulak!!
nurhaziqah
(2005-05-14)
sweetnya 2 beranak nie...suka tengok..tahniah abang amin,sejuk hati mak tengok anaknya berjaya!...smoga saya pon camtu jugak 1 masa nanti..InsyaAllah.
putri syiffa
(2005-05-17)
bagusla...abang nie..anak soleh.....salam ukhwahfillah
Iman Solehah
(2005-05-17)
bile la sy lak nak pki jubah konvo.......
eiyahhh
(2005-07-01)
rindu pula di emak di kampung....
wany shera
(2005-07-08)
mak tnggu che quelified next year, nnti kita tangkap gmbar lagi banyak, lagi cantik dari abang hazamin ye?
GTF
(2005-07-16)
congras..........congras..........congras...
Nuratiq
(2005-07-29)
tahniah buat saudara Hazamin...mahal tau ciuman seorang ibu....nanti terima kasih kat ratu hati saudara tu banyak-banyak, hargai selagi bersama......^_^
i-nun
(2005-09-13)
apa lah kang ni...hazamin bukannya geli....tapi malulah...
nordalily
(2005-10-18)
tahniah....
nordalily
(2005-10-18)
tahniah....
Angahmuslimah
(2005-12-19)
Tahniah..:) Mesranya...bahgianya
samudra
(2006-02-13)
mamaaaaaaaaaa...i love uuu
indraputra trg
(2006-02-15)
aaa.....indra rindu makkkk
laylee
(2006-02-15)
eh..eh..patut dia yang cium ibu.ni terbalik pula...
missdodot
(2006-03-28)
congratulation>>>>>>
dhatiku jua
(2006-04-13)
ai...sejuk hati tengok!
Suzanah
(2006-04-23)
jaga mak bebaik ye...
fisha balqis
(2006-05-23)
tahniah diucapkan...semoga ilmu&kejayaan yang dimiliki akan digunakan dengan sebaiknye...tahniah juga kerana dapat memberikan habiah yang istimewa untuk ibu...
snawan
(2006-06-16)
:)....sejuk hati menengoknya....
fadlilwafi
(2006-06-30)
bestnyerrr....dah habis belajar.............
husna ezanee
(2006-07-21)
tahniah..
iNsyirah84
(2006-08-14)
beznyer...tak sabar nak grad..
azirislamiah
(2006-08-30)
eee...bagusnya...terharu tengok kasih seorang ibu..
za8
(2006-09-12)
za8
(2006-09-12)
abang amin...
za8
(2006-09-12)
saya bagi salam ni...jawab...jawab....assalamualaikum warahmatullah...
zubaidah
(2006-11-17)
kasih saynag seorang ibu pada anaknya...(",)
hida hairin
(2006-12-13)
seronoknya.....alangkah bahagianya hidup ini....
mohamad
(2007-01-20)
salam ukhwah dari ana..... indahnya keluarga bahagia....
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
nur88
(2007-01-31)
sejuk perut ibu mengandung..Alhamdulillah
asney
(2007-02-11)
indahnya Kalau ana pun dapat ciuman seperti itu dari ibu ku...terlalu rindu ...
hanan nur
(2007-03-25)
tahniah..
faizatul
(2007-04-14)
tringat masa konvo diploma di KUIS tahun lepas 30/7/2006 ;-) insyaallah,tahun depan mrasa lagi pakai jubah konvo. Kali ni dengan topi senget sekali,hehehe.....
arezy
(2007-05-18)
alah...bestnya..hehe..tahniah...
muslimah83
(2007-06-09)
mmmm.....:)
mohamad
(2007-07-28)
hihih.....best kan.
aisya humairah
(2007-08-27)
alahai anak mak...
mirul135
(2007-09-04)
alhamdulillah..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.085353 saat. Lajunya....