Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-08-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Setiap jiwa yang dilahirkan telah tertanam dengan benih untuk mencapai keunggulan hidup . Tetapi benih itu tidak akan tumbuh seandainya tidak dibajai dengan keberanian
-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 74
Ahli: 0
Jumlah: 74




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 12 hari yang lalu
the_brOtherz: 40 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> kenduri


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
kenduri kenduri


kenduri
[379 x 277 JPG]

Dihantar olehMuTTaQIN
TarikhAug 03 2004
Hits9097
Undian7
Rating5.71428

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kenangan Open House:
inilah budak kecik yang sering mengangu kami semasa kenduri...bukan yang baju hitam tapi merah...ana sedang menderanya...sebagai balasan suka mengganggu
Keterangan: Kenangan Open House: inilah budak kecik yang sering mengangu kami semasa kenduri...bukan yang baju hitam tapi merah...ana sedang menderanya...sebagai balasan suka mengganggu

Komen yang telah dihantar
MuTTaQIN
(2004-08-04)
budak ni mmg patut didera..ada ke patut p letak jari kan lens camera,selamat tak rosak
MeowHidayah
(2004-08-04)
takde gaya mendera pun... boleh gelak lagi budak tu.. hehe :p
Prof Muslim
(2004-08-04)
isk..sama nakal....ek ...mereka berdua..
MeowHidayah
(2004-08-04)
tu laa... kalu camtu yg baju itam tu sape lak nak memukulnye tu..?? hehe
Hanan
(2004-08-04)
kalau nak tau, muka MuTTaQiN masa kecik sebijik cam dak spiderman tu.. heheh
khaulah alazwar
(2004-08-04)
adik..lepas ni kacau lagi abg MuTTaQIN tu ye..betul Prof..same nakal=)
kasihmu-amanahku
(2004-08-05)
spiderman....?kalau MuTTaQiN spiderman, prof jd Dr. Ock la kot
Prof Muslim
(2004-08-09)
Prof tak nak jadi Doc. Ock.... ...jadi Prof Osk...eeei..geli rasanya..
princess annyss
(2004-08-24)
mendera ker mendodoi ni..best jer budak tur
princess annyss
(2004-08-24)
mendera ker mendodoi ni..best jer budak tur
islamicgirl85
(2004-09-01)
nasihat dah cukup tak payah dera
Hafiz Qiee
(2004-09-01)
cian adiq tu kena dera
zaim bushra
(2004-09-05)
alamak...
nursolehah
(2004-09-10)
ish...ishh...tak baik wei dera anak org...
MAZRINAINA
(2004-09-10)
nak join sekali boleh??????
sayatetapsaya
(2004-09-18)
gigit dia...gigit dia...!!!!
miraumairah
(2004-09-20)
alamak! garangnya cik abang nie. hmm..penuh ketegasan dalam kelembutan. tujuan mendidik..takpe..pukullah
aisyah j
(2004-09-26)
nie macam kes dera jer
syafiqa haziqa
(2004-10-05)
woi!!!! napa nak pukul budak tue?? kesianlah kat dia..kan tak pasal2 awk pulak yg kena sebat kelak...he..he..he..
gadismontel
(2004-10-07)
sakit la budak tue...kesiannya...meh la adeq,duduk ngan akak kat sini.
hafezad
(2004-10-11)
tak baik pukul dia tanpa sebab ok
kasihmu-amanahku
(2004-10-31)
jgn....jgn.....jgn x dera
pai
(2004-11-06)
pergh!! muttaqin sedang mengumpul aura tinju halilintar membelah bumi ke telapaknya...... aura tujuh petala langit...
pai
(2004-11-06)
serap...serap.. huhuhu... wu..... serap..serap...
MeowHidayah
(2004-11-11)
serap.. serap sekali kentut budak tu.. huhu.. haru..
relajihad
(2004-11-14)
nak pukul... pukul jerk tapak kaki dier... bagus untuk otak.. tak der kesan .. tak mendera
pena sufi
(2004-12-05)
eleh, yang baju hitam tue apa kurangnya...ntah2 lebih nakal kot...heehehe
nuraiman khairunnissa
(2004-12-07)
lar.. igtkan bapak dgn anak tadi..
kakciknah
(2004-12-12)
bapak budak niii.....jgn pukul sebarangan.......naya budak nanti!!
kakciknah
(2004-12-12)
lawa bunga dlm pasu tuuu....mahal pasu tuuu!!
MuSe
(2004-12-24)
Nape tak amik kaligrafi khat tu besar2 ckit.....bukan apa..nak try baca...hehehe
MuSe
(2004-12-24)
bagus gak MuTTaQiN ni...coz niat nak dera tapi muka bersih je....jgn mati budak tu sudah....tak pepasal p jail free ;-)
wawa 83
(2005-01-20)
Gurau senda...apa salahnyer ek?
fadiahcm
(2005-02-21)
askum...salam ukhuwah dri sye.........fadiahcm
puteri balqis
(2005-02-23)
tak macam mendera pun MuTTaQiN...muka selamber je.budak tu siap tergelak lagi.....
ADDNIN
(2005-02-23)
tak elok mendera2 anak2 kecil
kompulsif
(2005-02-27)
awan
kompulsif
(2005-02-27)
ada byk lg yg kita bleh bincg dan semak..
kompulsif
(2005-02-27)
sape minat ilmu,www.extro.4t.com
kompulsif
(2005-02-27)
cadangan je,masa tak tunggu kita..bye!
imtisal
(2005-02-28)
kesiannyer kat budak2.biasalah budak2,x sah klu x kacau org.tambah2 lg time kenduri cam2.tanpa diorang, x meriahlah majlis...SABAR JELAH
faryzan islamic
(2005-03-09)
naperla nak denda budak tu..denda budak baju hitam lagi ok..hehehe
hudmj
(2005-03-31)
dah namenye budak,memang ade yg nakal,tak gitu?
mohdshafik
(2005-04-11)
biar TUHAN yag balas..
fiedah
(2005-04-20)
tak baik tau pukul bdak tu...nasihat la elok2...
addey
(2005-05-04)
cantiknyer bunga kat belakang tu...hua..hua..hua..
jailul manshudah
(2005-05-05)
macam gaya nk ketuk kompang pon ada...hehehe.....
MaWaR84
(2005-05-06)
waahhh...mendera tak baik....tp takpe,,,dera..jgn tak dera...hehheheh............salam ukhwah..
khairah
(2005-05-22)
cantiknya rumah die
ummimq
(2005-07-12)
wasalam. assalamualaikum. Alhamd ni anak yang menjemput ke T. Melawati tu? ya? Wajah seorang bakal pemimpin.
NurNadia
(2005-07-12)
Kenapa pukul budak tu?..? ish..ish
nuraqmar
(2005-08-23)
EMMM,BUDAK2 ANTA...TANGKAP NGUAP JELA...
Shahida09
(2005-09-02)
sian...
putrimuslimah
(2005-09-18)
uik..ni kes naya ni..boleh bawak pergi mhkamah..heheh
nnn
(2005-10-06)
dera?!eh, awak tak kasihan ke kat budak....tak apa gurau nak bagi smkin rapat silaturahim kan
samudra
(2005-12-13)
berani dengan budak kecik jeee..
puteri nailofar
(2006-01-31)
betul tu khairah..cantik betul rumah dia,kan? nyeh3x
nurrihan
(2006-04-07)
beselahhh,budak2.....
nabilpoyo
(2006-06-11)
report polis...ada kes dera...hihihiihih
munawirah
(2006-07-22)
tolong...tolong...ada orang pukul budak...
qamar din
(2006-11-24)
POYO...........................
jiha
(2006-12-08)
pukul budak..macam nak pukul kompang....
islahWahyudi
(2007-01-03)
"(pukul lah tabuh)2..pukul rebana.."jeng jeng jeng jeng....
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
syahirahsoid
(2007-04-02)
ai....
syahirahsoid
(2007-04-02)
ai..baju itam
Kurina
(2007-04-25)
aku paling pantang nampak org dera budak-budak..
syafiq mmt
(2007-05-01)
kecian budak tu..
qibtiyah
(2007-05-06)
uh..kejam..
qibtiyah
(2007-05-06)
jangan...jangan tak pukul..heheheee =)
aisya humairah
(2007-08-27)
kasihan adik 2.....

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.080864 saat. Lajunya....