Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Sesiapa yang menolak kata-kata buruk terhadap kehormatan diri saudaranya, nescaya Allah menolak api neraka daripada mengenainya pada hari kiamat.
-- -- Hadis riwayat Ahmad dan Tirmizi

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 75
Ahli: 0
Jumlah: 75




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 5 hari yang lalu
the_brOtherz: 32 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Kelantan 2004


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Kelantan JK Kelantan 2004


JK Kelantan 2004
[438 x 220 jpg]

Dihantar olehdarul_numan81
TarikhJul 22 2004
Hits4300
Undian2
Rating8

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Tetamu kehormat... dari kiri,En.Jalil Abdullah(timb. Rektor HEP KOLEJ JAIPETRA) selaku penceramah undangan;Dr. Suzina Syeikh Abd.Hamid (wakil Dr.Dinsuhaimi); Cik Hanan selaku penasihat JK & Presiden Portal Ukhwah dan Cik nur_islami selaku Pengarah JK Kelantan 2004.
Keterangan: Tetamu kehormat... dari kiri,En.Jalil Abdullah(timb. Rektor HEP KOLEJ JAIPETRA) selaku penceramah undangan;Dr. Suzina Syeikh Abd.Hamid (wakil Dr.Dinsuhaimi); Cik Hanan selaku penasihat JK & Presiden Portal Ukhwah dan Cik nur_islami selaku Pengarah JK Kelantan 2004.

Komen yang telah dihantar
Prof Muslim
(2004-07-22)
Terima kasih En. Jalil Dr. Suzana ..yg sudi hadir masa JK Kelantan itu....
nur islami
(2004-07-22)
betul tu..terima kasih krn sudi sama2 menjayakan program ini..
nur islami
(2004-07-22)
ana sbrnya ms ni..th dok berdebar2 cz pasni nk bg ucapan..maklumla xbiasa..hehe
NaZa FirmaN
(2004-07-23)
erm...rase cam kenai jer...hah itulah dia lecture ana waktu study di kolaj JAIPUTRA(dulu dikenali dgn JAIPETRA).best ceramahnya..:-
Kang
(2004-07-26)
Nampak AJKnya malu-malu... tak ada unsur-unsur capap. Bagus!!
MeowHidayah
(2004-07-27)
ermmm.. nate gapo 'capap' tu? dok pehe kawe...
nur islami
(2004-07-27)
tok pehe jugok!!
tuyup
(2004-07-31)
hehehe,comel akak nur-islami tu,ade gaya pemimpim muslimah sejati..mcm kak hanan gak..=)
Maryam
(2004-08-02)
Ahaks..pakcik jalil opon ade..ish ish ish..(terpk sesuatu nih...)
amier hafizun
(2004-08-06)
pengarah jk kelantan tu nampak ayu mayu gitu.. nk ngejah buleh?
kasihmu-amanahku
(2004-08-10)
En Jalil tu rasa mcm kenal jer hehehe org Kepala Batas tu...
MeowHidayah
(2004-09-02)
hukaloh... nok ngejah pengaroh jk kelate.. dok memassa kena belasoh dek abe dio tu...hehe...
MeowHidayah
(2004-09-02)
alamak... silap teknik... ingatkan si dia tu tadi.. tehehe once again..
ummuhabibah
(2004-10-08)
capap tu bhs jowo kot..
Apacie
(2004-10-12)
Macam Debat perdana jerk
nur islami
(2004-10-13)
heheh..ye ke cam debat perdana?
peng yu
(2004-10-24)
oic!cik jalil pun ader..
addey
(2005-05-04)
aik..tuan hj jalil pun ada? lecturer ana tu..hehe dia tu the best lecturer in jaiputra college 2004
akmaljaiputra
(2005-05-09)
En Jalil ?....i like his story.....sokong En Jalil........
abzahidi
(2005-07-06)
lama tak nampak.....eh timbul lagi
abzahidi
(2005-07-06)
lama tak nampak.....eh timbul lagi
Qalam Akhdar
(2005-07-06)
majlis yang bagus untuk pendedahan dan pemantauan..
abdulmahadi
(2005-08-18)
ooo en jalil ana kenal sangat lah. Psiko orang kuat tuu..tapi baik orangnya.. betulkan Eddy?
great teacher
(2005-12-17)
kenal dari tu..masa buat konsert kat usm kubang kerian... =P
Wawa 83
(2006-03-30)
Wah.. En.Jalil..!! PA Wawa masa kat Kolej dulu.. En.Jalil memang best!!
jauhtapi dekat
(2006-11-16)
lawa meja kat depan tu tempah mana entah
Addey
(2008-11-07)
sekarang en jalil bukan timbalan lagi, dia adalah rektor kolej
Addey
(2009-11-03)
En Jalil pagi mana sekarang?

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081326 saat. Lajunya....