Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 30-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Janganlah kamu bersikap lemah, dan janganlah pula kamu bersedih hati, padahal kamulah orang-orang yang paling tinggi darjatnya, jika kamu orang-orang yang beriman.
-- ali-Imran: 139

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 81
Ahli: 0
Jumlah: 81




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 9 hari yang lalu
the_brOtherz: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK HOSPITAL


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Sahabat Prof Muslim KaORi KeNSHiN


JK HOSPITAL
[453 x 257 jpg]

Dihantar olehProf_Muslim
TarikhJun 28 2004
Hits11330
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kenangan bergambar di hadapan banner JK Hospital Seremban dengan barisan peserta serta Pengarah JK dan isterinya.
Keterangan: Kenangan bergambar di hadapan banner JK Hospital Seremban dengan barisan peserta serta Pengarah JK dan isterinya.

Komen yang telah dihantar
selembut salju
(2004-06-28)
amboi berposing sakan nampak...masingĀ² kontrol..hehehe
muslimin23
(2004-06-28)
yang paling kontrol adalah kaze...orang palin smart mase jk tu..hehehehe
muslimin23
(2004-06-28)
dan prof asik dengan botol aor dier je...
Prof Muslim
(2004-06-28)
betul kaze smart masa tu
Hanan
(2004-06-28)
mestilah kaze kena smart, baru setanding ngan doktor2 kat situ.. hehe
kaze
(2004-06-28)
aduii mana ada smart.. biasa je.. cuba tgk semua sama je. hehe laki je la.. //dulu nak gak jd doc.. tp tak suka hafal nama pelikĀ² saintifik he
Prof Muslim
(2004-06-28)
Prof sempat bawa tu jer ( air botol yg dimenangi )..hehe
nur indah
(2004-06-28)
ermm, kaze kembang dah tu org dok kata dia smart.. ehehehe, mesti saham melonjak pasni.. hehehe, jgn mare kaze!! ;-)
Engku Salina
(2004-06-29)
bkn kaze aje yg smart, yg lain2 pun smart juga sbb semua berpakaian formal... tp, kazelah plg smart... ;)
Engku Salina
(2004-06-29)
mungkin ada yg belum kenal... dr kiri shbt prof, prof_muslim, shbt prof, amirul_mukminin2x, kaze, aidilshah, darul_numan81, kasihbaiduri & naza_firman
Engku Salina
(2004-06-29)
time ni ana jd jurukamera... :D cantik banner yg muslimin23 buat tu... :)
Prof Muslim
(2004-06-29)
Dua sahabt Prof itu ialah : Imtibyaz_anq ( Baju putih ) dan Uwais ( baju serba hitam )..mereka sudah menjadi ahli ukhwah
Prof Muslim
(2004-06-29)
Terima kasih kepada Kak Sal..yg ambil alih tugas Prof sebagai jurukamera.....hehehe
muslimin23
(2004-06-29)
emmm...time kacih kak sal..baneer tu time emegency baru sempat siapkan...satu hari satu malan nak siapkannye...kalau buruk jgn marah...hehehe
subuhku
(2004-06-29)
Wahhhh manja nmpak si pasangan suami isteri tu.Darul _Numan jgn lupa bantu ana utk gerakkan JK mini Jhr ok
darul numan81
(2004-06-29)
ooo..itu rupanya isteri pengarah JK spital,patutlah mcm pernah nengok.JK mini Jhr?bila nak buat?insyaAllah boleh..tp kena minta izin suami dulu..:p
MeowHidayah
(2004-06-29)
Pengantin berpimpinan tgn ke tu.. ehem..!! :D
Hanan
(2004-06-29)
semua cemburu kat pengantin ke.. kalau cemburu pakat2lah kawen..:P
Hanan
(2004-06-29)
kak alin first time tgk isteri pengarah jk ye.. :P tulah orangnya yg tinggi lampai.
Prof Muslim
(2004-06-29)
Kaze ngan Aidilshah sama tinggi ek ?
Hanan
(2004-06-29)
tak pasti.. sebab rambut tak sama lebat..:P
muslimin23
(2004-06-30)
hehehehe....insyaallah kak sal kalau ade kemampuan lagi....kaze memng smart..prof pulak sama tinggi dengan saper ek???
Prof Muslim
(2004-06-30)
kalau tengok betul ia spt uturn naik...point ketinggian ..hehhe
Engku Salina
(2004-06-30)
a'alah... susunan turun naik, mcm berombak... mexican wave... :D
nur indah
(2004-06-30)
jgn le jeles kan pasangan pengantin baru tu... masa jk spital ni kan baru 14 hari bergelar suami ister?? ehehehe, iye dak alin??? ;P
muslimin23
(2004-07-01)
hehehe....lite tak jeles..takut kak kaei je yang jeles..kikikiki
darul numan81
(2004-07-01)
udah-udahlah nak berjeles.. baik ikut jejak langkah kami berdua.. heheh..:-p
Uwais
(2004-07-01)
he he he.apa sal umi tu duk jauh sangat
Uwais
(2004-07-01)
n kpd prof.org lain pun menang gak tapi tak macam dia asyik duk pegang botol je
Hanan
(2004-07-01)
pegang botol? hehe.. petang tu memang masing2 pakat usung hadiah bawak balik..
Uwais
(2004-07-01)
yup la tapi tak sama macam si prof sorang tu
nur indah
(2004-07-01)
amboi muslimin... ngata kat akak lak dia... hehehe, prof seronot sgt tu, hadiah jd driver x rasmi jk spital.. syukran prof!! ;-)
Uwais
(2004-07-02)
ana pun nak ucap tahniah gak kat prof cz jadi driver jk hospital
muslimin23
(2004-07-02)
hehehe...main-main je kak kaei.....
muslimin23
(2004-07-02)
nanti prif bolehla jadi driver ukhwah .com ye..hihihihihi...
nur islami
(2004-07-03)
o..ana pon br kenal isteri pengarah jk ni.selamat kenalan..kihkihkih..
Prof Muslim
(2004-07-04)
Prof gembira dpt drive kereta Seremban pusing bandar Seremban ambik dan antar peserta lain ke JK Hospital Seremban
muslimin23
(2004-07-05)
ape macam prof?? canti tak bandar seremban????
kaze
(2004-07-06)
cantik.. sampai sesat kan prof..hehe :-)
Prof Muslim
(2004-07-07)
sesat sebab salah peta..dok cari mana hospital sampai 2 / 3 kali tawaf bandar Seremban
Prof Muslim
(2004-07-07)
Bandar Seremban memang cantik..seronok poie Soromban...ehehe
nur indah
(2004-07-12)
ehehehe... time kasih prof... bangga jap jadik org seremban.. hehehe.. kalu sudi mai lelagik... :))
kaze
(2004-07-13)
yela tgk la.. eh tsilap.. prof sptutnya jwb hehe
Prof Muslim
(2004-07-14)
sama-sama kak Kaei..eh..oo..kaze dah..takpala...heehheehe..terlupa..
Hanan
(2004-07-14)
seremban je ke cantik.. org semban camnelak.. kekek
nur indah
(2004-07-16)
ewah kaze, jd tkg jwb ek?? ok la, akak ajak kaze gak, bukan prof aje.. kalu sudi leh dtg lg semban ni.. ;-) Hanan,org semban cantik, indah, permai..;p
muslimin23
(2004-07-16)
hehehhe....
kaze
(2004-07-16)
dtg umah akak la.. akak ada dusun buah tak.. bleh plan jk dusun hehe
Prof Muslim
(2004-07-22)
Seremban memang cantik.. nurse Hosp. Seremban ok gak...hik...hik ooppsss..
Hanan
(2004-07-22)
amboi prof.. dalam diam rupanya.. kekekke
muslimin23
(2004-07-22)
hehehhehe...prof oh prof....
NaZa FirmaN
(2004-07-23)
amboi...amboi ...,prof memang nakal.ditambah pula ngan keletah lucu dr kaze..kikiki
pena sufi
(2004-07-23)
best...
Prof Muslim
(2004-07-23)
takdalah.....muslimah Ukhwah kita lagi comel...hik...hik...
muslimin23
(2004-08-07)
heheyhehehehhe....senyum penuh makna...
pLatipus
(2004-09-03)
muslimah u.c lagi comei-comei.. betul tak prof?
kasihmu-amanahku
(2004-09-26)
ayat cover ke tu platipus? ke ayat membodek...hehehe
ABg IMaM
(2005-01-22)
bagus punye cover....
ABg IMaM
(2005-01-22)
nur_indah....jgn lupo jolobu pulak...asyik promo somban jo....promo lah tompek2 lain....:P
Prof Muslim
(2005-04-20)
Ok...jom poie Jolobu tu..Abg Imam nak belanja makan hehe
sib hus
(2006-04-06)
cantik mereka posing...
ilal haQ
(2006-05-26)
semoga kalian berkhidmat dengan penuh ikhlas demi bangsa dan agama

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081 saat. Lajunya....