Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 01-07-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Hasil besar tidak dapat dicapai dengan sekali gerakan. Kita harus terus bergerak ke depan, selangkah demi selangkah seperti ketika kita berjalan.
-- Samuel Smile

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 54
Ahli: 0
Jumlah: 54




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 17 hari yang lalu
Daeng_Jati: 38 hari yang lalu
Kang: 42 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK AidilFitri 1424


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK AidilFitri 1424 JK AidilFitri 1424


JK AidilFitri 1424
[250 x 332 JPG]

Dihantar olehsunan-faqih
TarikhDec 28 2003
Hits5480
Undian3
Rating5.33333

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Ucapan Alu-aluan daripada Pengarah JK AidilFitri 1424, ma_N...bersemangat sekali ucapannya pagi itu...Assalamualaikum warahmatuLLahi wabarakatuh..ana bg pihak..bla bla
Keterangan: Ucapan Alu-aluan daripada Pengarah JK AidilFitri 1424, ma_N...bersemangat sekali ucapannya pagi itu...Assalamualaikum warahmatuLLahi wabarakatuh..ana bg pihak..bla bla

Komen yang telah dihantar
Hanan
(2003-12-29)
yang dengar pun jadi bersemangat.. tahniah ma_N atas program yg gemilang
MeowHidayah
(2003-12-29)
low speed camera ke..? tak brp sharp image dia kat muka akhie kita yg sorang ni..
Kang
(2003-12-29)
Lain kali Meow Hidayah datang bawak kamera ye!
littlemuslimah
(2003-12-29)
hmm... diperkenalkan.... Yang Amat Berhormat Tuan Pengarah ma_N .... =D
MeowHidayah
(2003-12-29)
Insya-Allah kalau panjang umur... :D
Kang
(2003-12-29)
Tahniah tuan Pengarah!
nawwal
(2003-12-29)
inilah dia tuan director JK kita...selamat petang tuan!:-)
farisHaq
(2003-12-29)
syabas ma_N, hanya Allah saja yg dpt mmbls segala usaha anta
Faiz85
(2003-12-30)
fullamak ma_N .. cayalah.. btui ka apa yg aku lihat??
Engku Salina
(2003-12-30)
pengarah yg berkaliber... :)
raudhahasanah
(2003-12-30)
syabas..!!! saya yang tak datang ni pun terasa kemeriahannya
alfaqierah
(2003-12-30)
faiz85>mmg betul apa yg dilht,itulah shbt kita!! ma_N! :) sedap man bg speech..jariku juga yg mengarangnya :)
littlemuslimah
(2003-12-30)
faiz85>> dah lama menghilang baru sekarang memunculkan diri. memang betullah apa yang nta nampak tu... =)
littlemuslimah
(2003-12-30)
alfaqierah>> ehehe =) tahniah buat nti dan man. mantap la jadi speech tu =)
alfaqierah
(2003-12-30)
little>mantap lg org yg membacanya kan..:) tahniah ma_N!
sunan-faqih
(2003-12-30)
Hebat director kita ni, belum jadi apa2 lagi...speech dia ada S/U tolong sediakan, S/U Akhbar tak der ker? Ukht little tu bersedia tu...hehe
Engku Salina
(2003-12-30)
akak pun nak gak s/u yg tolong tuliskan ucapan... tak reti nak berucap... berterabur aje... hehehe... lain kali nak suh fauziah tolong tuliskan...
nawwal
(2003-12-30)
wah....fauziah..dah ada org nak tempah nt nak jd s/u tu...hehe
BrotherMon
(2004-01-01)
man memberi ucapakan ibarat membaca ucapan...apa kucakap ni ? eehe...anyway...congrat my friends !
i-z-a-h
(2004-01-01)
kui kui.. bess gak..ada ucapan sekali..
ma N
(2004-01-02)
ermm...ape pon thanks kepade semua yg banyak membantu saye lam menjayakan jk nih...tanpe korang semua siapalah saye nih...:)
Engku Salina
(2004-01-02)
mcm ucapan dpt award lak... hehehe... :)
nur indah
(2004-01-02)
tuan pengarahnye org utara.. habih dok berucap loghat utagaha ja masa bg ucapan... :)
khaulah alazwar
(2004-01-06)
team utara?...kak kae..jgn la jeles...hidup oghang utagha=)
SuFiE
(2004-01-07)
tahniah man, walaupun aritu sibuk skit sebab ada leadtrain, betui dak?
Faiz85
(2004-01-15)
ma_N.. angkat moto baru dak gih??
jAiLuL mAnsHuDaH
(2004-01-21)
ma_N???cam kenaii jaa.....hehehe
ummuhabibah
(2004-01-29)
ok..mantap...bravo!
Faiz85
(2004-01-31)
MannntaPPPPP Ma_N
solehgall
(2004-02-14)
eh Ma_n....akmal yer :)
BrotherMon
(2004-02-15)
ahmad akmal bin supian....nama diberi...bagi ucapan berseri seri..haha
mutiara maya
(2004-02-19)
itu diaa. . pengarah yang berkaliberrr, teruskan usaha, tapi...mcm pernah kujumpa. . tapi dimana ya
taurus ds 84
(2004-04-28)
wah..semangatnyer..sampaikan saya pun naik semangat. lepas ni turn saya lak!
putrihidayah
(2004-05-05)
akum............salam ukhwah
putrihidayah
(2004-05-05)
akum............salam ukhwah
farina
(2004-05-08)
woke...cam ni lar anak melayu..!islam no dead 4 eva!!!
SuFiE
(2004-05-16)
ai cik jailul, takkn x knai kot...tu la member kita d irshad dlu...pas2 dia lari p kisas...anta lari ka man?....
mohdhanis
(2004-07-21)
.............?
diana alisyah
(2004-07-27)
aaaa?
diana alisyah
(2004-07-27)
aaaa?
zAkiAh
(2004-10-27)
cheeewwwahh kuikui
brother aizat
(2004-11-30)
amboi segak noooooooooo...anak sapa ni
fasu
(2004-12-20)
A'KUM....AHLI BARU NIE.NAK TAU NAMA PENGARH JER.XDE NAK KOMEN PE2.

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.166787 saat. Lajunya....