Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 01-07-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bulan tak jatuh ke riba, sebaliknya manusia menjatuhkan diri ke atas bulan
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 51
Ahli: 0
Jumlah: 51




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 17 hari yang lalu
Daeng_Jati: 38 hari yang lalu
Kang: 42 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK AidilFitri 1424


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK AidilFitri 1424 JK AidilFitri 1424


JK AidilFitri 1424
[358 x 256 JPG]

Dihantar olehsunan-faqih
TarikhDec 28 2003
Hits6592
Undian2
Rating1

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Antara artis yang sempat hadir semasa JK AidilFitri 1424. Dari kiri, Affendi X-UNIC, Naim dan Halim Far-East, Sayed Haikal, dan Hussaini...
Keterangan: Antara artis yang sempat hadir semasa JK AidilFitri 1424. Dari kiri, Affendi X-UNIC, Naim dan Halim Far-East, Sayed Haikal, dan Hussaini...

Komen yang telah dihantar
Hanan
(2003-12-29)
bila artis sesama artis bertemu..
Engku Salina
(2003-12-29)
takde plak gambar kump dehearty...
littlemuslimah
(2003-12-29)
dari kanan: sunan-faqih (hussaini), BrotherMon (kump hussaini), sayedHaikal, faiez_fareast, halim_fareast, naim_fareast, dan Apen x-UNIC... =)
Engku Salina
(2003-12-29)
laaa... sunan-faqih pun ahli hussaini gak ke??? baru tahu... :)
aza
(2003-12-29)
ish best nye....mesti meriah kan?apen x-unic pun ada...
Kang
(2003-12-29)
aza... lain kali datang program. Edika sama kelas dengan aza kan?
nawwal
(2003-12-29)
kak engku....sunan-faqih tu...bkn ahli kump Hussaini...tp nama dia mmg Hussaini...sunan..marah tak ana ckp ni??
farisHaq
(2003-12-29)
x prasan plak apen ader.... pepun salam ukhuwwah
Engku Salina
(2003-12-30)
la... nama sunan-faqih hussaini rupanya... bolehlah mintak royalti nama dgn kump hussaini ya... :)
littlemuslimah
(2003-12-30)
ehehe =) sunan, mintak mintak jangan tak mintak =)
sunan-faqih
(2003-12-30)
Grr...mestilah marah!! Pecah rahsia lak..biarlah org tak tau..baru glemer hihihi. Ana tak bleh nak minta royalti sebab nama ana satu jer 's' ,
sunan-faqih
(2003-12-30)
Ismi Husaini not HUSSAINI...kenapa didoublekan s tu ana pun tak tau...apa maknanya tu?
nawwal
(2003-12-30)
aduh...ana plak yg kena!yela...sorry la, lupa plak nama nta ada satu je 'S'...
nawwal
(2003-12-30)
oo.pecahkan rahsia dia..marah...nta bg tau mana satu ana kat gambor tu...takpe plak ek??
sunan-faqih
(2003-12-31)
Tu takper...sebab...sebab..hmm sebab apa ek...ada sesape nak tolong ana jawab tak? Blur la pulak..
khaulah alazwar
(2003-12-31)
oooo sunan dah jadi artis rupanya....teruskan perjuangan dik...TAHNIAH...mantap betul adik2 ni ye...=)
nawwal
(2003-12-31)
akak...dia bukan kump HUSAINI!!!nanti dia perasan la tu!!
sunan-faqih
(2004-01-01)
Syukran akak khaulah...mekacih bebanyak...jgn drg ukht nawwal tu...dia jeles jiddan hehehe
aza
(2004-01-01)
kang....tak de la..kitorang tak pernah pun sama kelas...
BrotherMon
(2004-01-01)
wah....pemebtulan...yang Brothermon tu bukan artis pun..hehe..ape pun doakan kejayaan kitorang "HUSSAINI" ..
i-z-a-h
(2004-01-01)
best bes...
nur indah
(2004-01-02)
bile plak bergambo artis2 ni?? x pasan pon?? yg mon ngan sunan pon bakal artis ek? :)
nawwal
(2004-01-02)
mon mmg artis kat UIAPJ ni...tp akh sunan tu....BUKAN!!!
BrotherMon
(2004-01-02)
uish nawwal....sejak bila diriku bergelar artis ?? hahaa.. :P rakan artis je.. :)
Qudwah hasanah
(2004-01-05)
hikhikhik....tahniah sayed...dah jadi suami orang ye...
putrihidayah
(2004-01-06)
wah bestnyer dpt eratkn silaturahimkan ...teruskn usaha dn perjuangan anda
khaulah alazwar
(2004-01-06)
jgn gaduh adik nawwal...tak pela...kalau bkn artis dkt UIA PJ....mungkin dekat UIAM Gombak...=)tak gitu sunan???
siti aishah
(2004-01-07)
kak Qudwah hasanah.. mekasih bebyk kad raye ari waktu acara tukar-menukar kad raya.. cantik~
siti aishah
(2004-01-07)
ya akh sunan.. nanti ingat pakai songkok atau tanjak utk engine's AGD.. bukan yg lelain tau
ainul nabila
(2004-04-26)
eh apen lama tak dgr khabar berita..hehe..apa apen buat skrg ni yer?:)
SuFiE
(2004-05-16)
amboi marah bebenor cik nawwal kite kt akhi sunan ...jgn gitu...x baik....
alzafar
(2004-05-24)
sungguh gembira semuanya..tapi ada seorang 2 yang kurang gembira nampak.
nurfaqihah
(2004-06-25)
eehh apend aper kaba? lama x dengar citer
beb
(2004-09-29)
aper yang best tu bang?
brother aizat
(2004-11-30)
cam kenal jerk yg pakai baju hijau tuu...saper yek?
ahmad azhar
(2005-03-29)
cool..
Imam Baihaqi
(2005-09-08)
nak bernasyid kee
zalai
(2005-10-12)
best nya
rinie
(2005-10-27)
seronoknye
anakMERDEKA
(2005-11-19)
uih!lama tak jumpa aih...apa habaq hampa la ni..eheh!
mzaidi
(2007-04-16)
Assalamualaikum,cantik gambar kat sini,kalau ada masa lawatlah album digital ini http://mohdzaididesa.fotopages.com

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.127894 saat. Lajunya....