Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 01-07-2022  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
It is possible to fail in many ways...while to succeed is possible only in one way.
-- Aristotle

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 41
Ahli: 0
Jumlah: 41




  Yang Masuk Ke Sini
muslimin23: 17 hari yang lalu
Daeng_Jati: 38 hari yang lalu
Kang: 42 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK AidilFitri 1424


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK AidilFitri 1424 kakarot


JK AidilFitri 1424
[418 x 293 JPG]

Dihantar olehsunan-faqih
TarikhDec 28 2003
Hits5648
Undian1
Rating5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Hadirin di kalangan Muslimin...kelihatan wajah tenang lagi ceria..
Keterangan: Hadirin di kalangan Muslimin...kelihatan wajah tenang lagi ceria..

Komen yang telah dihantar
Hanan
(2003-12-29)
takutnya tengok muka kang... cam nak makan org je
afiza ahmad
(2003-12-29)
Hanan..mcm harimau ke macm buaya..tehehe
MeowHidayah
(2003-12-29)
no komen...
Kang
(2003-12-29)
Melampau la tuuuu
nawwal
(2003-12-29)
naper gambar ni...cam sakit mata pulak ana tengok..apapun, mmg semuanya ceria sentiasa..:-)
Prof Muslim
(2003-12-30)
Finalis ......pertandingan anyam ketupat ....makan ketupat
Kakyong
(2003-12-30)
Nanti kita buat pertandingan buat semperit nak??...boleh kasik pd yang tak penah makan semperit....kan...kan..??..:P
Shazlia
(2003-12-30)
aduhaii.. dah la saya ni rabun, bertmbah rabun tgk picture nih... apa pon mmg semua ceria┬▓kan nawwal... :))
RuMaishaaa
(2003-12-30)
mak oii..terangnya..naik kelabu 4 mataku..
kamalhisyam
(2003-12-31)
terangnya!!!!!!!
khaulah alazwar
(2003-12-31)
Insya Allah...Mujahid ansarullah.....
kaze
(2004-01-01)
ni mesti touch up kt photoshop.. ctrl+m hehe :-)
i-z-a-h
(2004-01-01)
ahai.. ape dah jadi ngan gmbr nie? apa2 pun..ok la..tue atleast ade bergmbr kenangan bersama...
khalifah
(2004-01-02)
aiks.....4 mata!!!!!!
afiza ahmad
(2004-01-04)
haa..Kang marah! Pasni tanak gurau dah..:(
SuFiE
(2004-01-07)
terangnya gambar ni....guna kamera apa?
siti aishah
(2004-01-07)
kalo sunan yg hantar mesti dari kamera sunan gak.. kan~
sunan-faqih
(2004-01-11)
Bukan kamera ana, kamera Brothermon..ana tolong send ajer...manalah ana ada kamera 'canggih' tu..
sampanburuk
(2004-02-07)
wahh..bestnye...ada kump. in-team tuuuu......
nurana
(2004-02-22)
ish2 cute2 gambo depa noo...
kakyong
(2004-09-09)
gambo je yg kiut kan nurana.....eheh...
ustazhensem
(2004-09-26)
gambo ke???????
lah
(2004-12-27)
demo apa khabar semua
nathirah
(2005-07-27)
kat mana ni??
rohah
(2005-09-28)
lawa........no komen.
anakMERDEKA
(2005-11-19)
uih!tak abeh lagi ke posing tu...klik!
nurtaufiq
(2007-02-08)
tak baik kutuk2 mereka tau.at least muka mereka 1 malaya dah tengok.hehe.
ukhwatul
(2008-01-15)
Hmm betul cakap nurtaufiq tu..tak baik kutuk-kutuk mereka, cuba post gambar antum pulak, nak tengok sikit pandai possing ke tak.. Cabar ni tau.

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
ę Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.103881 saat. Lajunya....