Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Matinya anak muda itu bukan kerana tergelincir kakinya, tetapi kerana tergelincir lidahnya.
-- Ilham Pujangga

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 83
Ahli: 0
Jumlah: 83




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 6 hari yang lalu
the_brOtherz: 33 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Aidilfitri 1424H


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
awekzz JK Aidilfitri 1424H


JK Aidilfitri 1424H
[359 x 333 jpg]

Dihantar olehEngku_Salina
TarikhDec 23 2003
Hits9246
Undian4
Rating7.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Presiden Portal Ukhwah (Hanan) dan Pengarah JK Aidilfitri diatas pentas...
Keterangan: Presiden Portal Ukhwah (Hanan) dan Pengarah JK Aidilfitri diatas pentas...

Komen yang telah dihantar
sheikhLUTHFI
(2003-12-23)
maha suci Allah..cantik2 akak nie
kamalhisyam
(2003-12-23)
salafian..anta buat apa tu?
nawwal
(2003-12-23)
Assalamualaikum kakak2ku..control..jgn tak control..hihi..biasa la..salafian tu bz sokmo..
nawwal
(2003-12-23)
eh!ni masa nak baca doa kan?hmm...oh...blum start baca lagi upenye..
Engku Salina
(2003-12-23)
sunan faqih baru nak start baca doa tu...
Qudwah hasanah
(2003-12-23)
kak sal ngan kak hanan nampak baik je masa nie....heheheh....jangan marah ye....
sunan-faqih
(2003-12-23)
Masa tu ana baru sampai kat microfon tu, tu yang SaLaFian baru nak duduk tu...Al-Faatihah!
SaLaFiaN
(2003-12-23)
Eh...ana ke tu? Awat semacam?
HakeemyHakeem
(2003-12-23)
Segak bergaya pejuang2 ukhwah kita!. SaLaFiaN...kerusi enta ada paku ke?.
SaLaFiaN
(2003-12-23)
Bukan paku, tahi cicak la :P Semua duduk atas sofa, ana je kerusi plastik :( Ehe...jgn marah kalau ana ter'laser' hari tu...saja nak ceriakan majlis..
kaze
(2003-12-24)
laser je..:-) masa k sal bg ucapan macam malu² je.. merah je muka hehe
Engku Salina
(2003-12-24)
mmglah malu... lebih2 lg duk kat depan tu... isk...
Hanan
(2003-12-24)
keras lutut lepas tu.. :(
han
(2003-12-24)
cam best gitu...alhamdulillah smue bjalan lancar...tp syg saye x dpt dtg... :(
suffian
(2003-12-24)
meriah tul kat sana! Pyan mintak maaf, tak dapat dtg.. keta rosak ler.. Hope korang hepi..
nawwal
(2003-12-24)
Kak Sal excited sgt bleh duk kat dpn, sampai tak terkata bila b'ucap..akh suffian,takpela..& kami mmg hepi sokmo.. :-)
QISTINA-ALEA
(2003-12-24)
ASSALAMUALAIKUM..TAHNIAH FOR SaLaFiaN.AKAK RASA ANTA IS THE BEST MC.KLAKAR ADA SERIUS ADA LAWAK ADA.NANTI BLH LE JADI MC UNTUK KONSERT IN-TEAM KAT PJ
QISTINA-ALEA
(2003-12-24)
:):):)
khaulah alazwar
(2003-12-24)
Syabas buat adik-adik semua...Adik-adik memang mantap!!! TAHNIAH...sunan...mulakan doa ye=)..SaLaFiaN...cari kerusi lain...=)rhazes..senyum...=)
sunan-faqih
(2003-12-24)
Sewaktu Kak Sal berucap, ana rasa macam duduk satu majlis besar+rasmi kerajaan lak, yelah dgn pentas VIP,dewan yang cantik...hebat! Ukhwah tetap hebat
Kakyong
(2003-12-25)
Salafian macam nak menari zapin...
littlemuslimah
(2003-12-25)
hmm
littlemuslimah
(2003-12-25)
ops! tertekan enter laa.... hmm sunan baca doa pembukaan erk. ana tak de lagi masa tu.. SaLaFiaN, sian nta ek.dok kusi plastik jerk.. =)
shah sobriyanie
(2003-12-25)
sedih tak dapat join sekali tapi tak kisah lah sebab dapat tengok gambar pun jadilah
shah sobriyanie
(2003-12-25)
manis betul kak sal nagnn kak hanan... abg2 yang lain pun tak kurang smartnya....
Hanan
(2003-12-25)
bila syah nak join ye... kami menanti
permaisuri hati
(2003-12-25)
Khusyu' ana dgr ustaz sunan baca doa... dhany curi warna kegemaran ana :P
MeowHidayah
(2003-12-26)
Aii Mek Sal.. Tu belum lagi jadi 'mempelai'... hehe..
sunan-faqih
(2003-12-26)
Hmm, patut tak kelihatan..wajah little di awal majlis..ingtkan tak bgn lagi..:-D, moga2 majlis kita hari itu diberkati, Amin!!
nawwal
(2003-12-26)
oo..pepandai je anta...little ada kelas la....
wida widi
(2003-12-27)
manisnye awek berdua tuh..
mohazz alfha
(2003-12-28)
sape tu..
littlemuslimah
(2003-12-28)
ehehehe mekaseh kat nawwaal sbb sudi membela ana.. sunan tu memang pon, selalu kenakan kita... nasib baik kita sabar kan? ehehe =D
nawwal
(2003-12-28)
mmg....ana sabar sokmo...jom kita membela diri kita ya ukhti little....
sunan-faqih
(2003-12-29)
Ek eleh sabar konon, yang sedap menyerang balik tu kira sabar lagilah yer..:-P
Engku Salina
(2003-12-29)
amboi2 depa berdua ni... dua2 kena byk2 bersabor...
nawwal
(2003-12-30)
ee..yela..nta tu lg banyak sabor...yela..nta menangla...eee...
sunan-faqih
(2003-12-30)
Alhamdulillah, ana menang akhirnya..hehehe...syukran jazilan kak Sal atas nasihat tu...yg sorang tu dengarlah!!
nawwal
(2003-12-30)
yela..ana dengar dah tadi..nta je yg baru dengar...ana nak mengalah je la...
alfaqierah
(2003-12-31)
hehe..cik nawwal kita mengalah ke? jgn nawwal..teruskan usaha murni dan jitu!! 'along' kita tu xleh bg can byk2..suka kenakan org :)
sunan-faqih
(2003-12-31)
1-0
nawwal
(2003-12-31)
don't perasan la ALONG!!ana tak ngalah ladi...majazi je tu..hakikatnya ana still BERJUANG!!
mawarputih
(2004-01-04)
sunan, ingat tak akak ada kalahkan enta sekali masa kita jaga booth ukhwah sama2 tue... ala, yg masa akak tgh kira duit tue.. haa, ingat pun.
kaze
(2004-01-06)
:-)
shah sobriyanie
(2004-01-07)
shah aakan join bila diizinkan allah... insya-allah
sanwalie
(2004-01-18)
truskan majlis cam ni..dapt rapatkan lagi ukwah.com..kul yarab
Kang
(2004-01-27)
Kakyong >>> Salafian macam menari zapin... Wakakaakaka!!! Bikin orang gelak aje Kakyong ni.... ada ajelah bahan gelak dia
farah caesura
(2004-02-06)
kak sal semakin 'sihat' ... hehe
ummuhabibah
(2004-03-06)
ape yg nak komen,eerr..oklh..air kopi se..
dinulhuda1422h
(2004-03-07)
Bila JK ukhwah.com nak buat kat Johor lak?
puteri kirana
(2004-03-13)
Bila nak sampai kat Bumi Darul Naim?
Alqathrunnada
(2004-05-05)
eh..kat mana tu...ana tak tau la plak..kalau tau awai2 dah pi
LaNG
(2004-05-09)
uihhh...control comel ker akakkkk....
iman mirwana
(2004-05-30)
let's bond the ukhuwah tightly...allahuakbar:)
mismind
(2004-09-02)
bestnye....... cun2 dan ensem2 belake........
MeowHidayah
(2004-10-22)
and ini gambar pun sulah ada sikiiiiitt pelikss lah... hmmmm utk yg kedua kalinya...
al raudah
(2005-06-25)
apa-apa pun jagalah pandangan mata dan hati
abdyilahi
(2005-11-10)
PESAL yang berbaju melayu ungu tu...tak nak duduk ke kerusi patah
Addey
(2006-03-17)
lawa belon tu

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.09654 saat. Lajunya....