Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika tak dapat menjadi paus gagah di lautan, jadilah keli lincah di sungai

-- Dari Buku Revolusi Mental

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 49
Ahli: 0
Jumlah: 49




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 5 hari yang lalu
the_brOtherz: 32 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Aidilfitri 1424H


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Aidilfitri 1424H JK Aidilfitri 1424H


JK Aidilfitri 1424H
[486 x 252 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhDec 23 2003
Hits4649
Undian2
Rating1

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
muslimin mengambil hidangan tgh hari...
Keterangan: muslimin mengambil hidangan tgh hari...

Komen yang telah dihantar
kamalhisyam
(2003-12-23)
kaze, anta nak buat apa kat kek tu??!!
nawwal
(2003-12-23)
mesti la nak makan....nasib baik ana sempat gak merasa kek tu..kalau tak, kempunan la ana..
Qudwah hasanah
(2003-12-23)
wah...seriusnya muka kaze masa nak amik kek....apsal???kek tak sedap ke???
Engku Salina
(2003-12-23)
belum ambik lg, mana tau sedap ke tak... dia malu agaknya tu... maklumlah org first sekali ambik makanan...
sunan-faqih
(2003-12-23)
Sekarang tibalah masanya sessi makan-memakan...hehehe (ayat saper tu?)
kamalhisyam
(2003-12-23)
mestilah ayat brothermon!!!!! dia kan kuat makan
Prof Muslim
(2003-12-23)
Kuih Semperit tak da ker?
HakeemyHakeem
(2003-12-23)
Kuih semperit jadi peserta JK Aidilfitri...he...he...he...
aemanpsycho
(2003-12-23)
masuk gak gamba ana
kaze
(2003-12-24)
:-) kaze xsuka makan kek la.. tp nak bunga kek tu..
kaze
(2003-12-24)
kaze mmg selalu serius.. tgk la tu.. tp kuat gelak hehe
zero cool
(2003-12-24)
mata pejam je...mesti tengah dok berangan nak makan kek besar...
han
(2003-12-24)
uishh..part ni yg menyesal x dpt pegi ni...uihhh sedap tu...
murnie
(2003-12-24)
oo...kaze rupanye org first amik kek yer...
kaze
(2003-12-25)
tak makan pun kek.. 1st person sb lapar maa :-)
HeArtBroKenkiD
(2003-12-25)
habih tu ambik kek pastu letak mana?? aiyo kaze kantoi... :D
Kakyong
(2003-12-25)
eh!!!...macam mana tahu brothermon kuat makan??...
kaze
(2003-12-25)
HBKid- kaze ambek nasi la tu.. merah kt 'puncak' tu tmbikai.. - zero cool - mata pejam tu tengah fikir nak makan kek ke tak,takut sakit perut :-)
shah sobriyanie
(2003-12-25)
masa makan tu mesti tak ada orang yang ingat kat shah yang tyerlantar kat hospital... sedihnya
furqani nur
(2003-12-25)
fikir apelah agaknya org kat depan tue...nak ambik kek ke taknak
sunan-faqih
(2003-12-26)
Jgn macam tu syah, syah sentiasa di ingatan...kami sentiasa doakan syah ye..
nawwal
(2003-12-26)
la..shah buat ayat sedih pulak dah....
kaze
(2003-12-27)
nanti ada makanĀ² kaze bg syah duk depan :-)
HeArtBroKenkiD
(2003-12-27)
bukan duduk depan je makanan nanti semua kaze tolong ambilkan... (",)
nice pesan
(2003-12-28)
semoga shah cepat kuar ospital nanti lehlah makan banyak2
mohazz alfha
(2003-12-28)
best nye makan
littlemuslimah
(2003-12-28)
syah>> kami semua ingat kat syah... tunggu-tunggu jugak kalau berlaku keajaiban, syah tiba kat situ ari tu... kami ingat syah =)
nawwal
(2003-12-28)
kak nice_pesan>> shah sekarang ni..dah kuar hospital...ada kat umah dah...makin pulih..:-)
sunan-faqih
(2003-12-28)
AlhamduliLLah, syakaLLah ya syah...
sunan-faqih
(2003-12-28)
Eh, silap..SyafakaLLah fika..
kakciknah
(2003-12-28)
kaze !jgn masamkan muka ana....dah dapat kek..senyumlah...biar manis cam kek tuuuu...
kaze
(2003-12-29)
kaze mmg muka serius kakciknah.. :-) semula jadi hehe ek
Kang
(2003-12-30)
Kaze teringat komputer yg belum siap format, sebab itu dia serius..
kaze
(2004-01-01)
he a'ah pc customer HD bad cluster, tambah tgh bjrĀ² php & asp, hampir botak rambut ooo :-) nk bljr dr kang la..
shah sobriyanie
(2004-01-07)
sajer jer tu merajuk kak nawwal.... sayang kak nawwal...
sanwalie
(2004-01-14)
berhenti sbelum kenyang...yarab
nawwal
(2004-01-18)
oo..pura2 merajuk adik shah kita ni upenye....moga makin sihat harapya ye shah..
belalang kampung
(2004-03-04)
masya Allahh..meriah nyerr..bila leh join cmni nie..
raihanahfirdaus
(2004-03-13)
ala...sbenarnya kaze tu..nak ambik smua tp...ramai org...he..he..SERIUSNYA ORG TWU 1 NIE
farina
(2004-05-08)
beselera nampak? tak nak jemput ker?
nurfaqihah
(2004-06-25)
makan lagi
Imam Baihaqi
(2005-10-29)
makan sikit-sikit dah lah..
husna84
(2007-04-13)
sedapnya lauk..ingatlah org yang tak cukup makan

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.080228 saat. Lajunya....