Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-08-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Perbezaan antara orang yang berjaya dengan orang yang gagal terletak pada rohaninya. Apa yang difikir menentukan apa yang akan dicapai.
-- Hamka

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 75
Ahli: 0
Jumlah: 75




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 12 hari yang lalu
the_brOtherz: 40 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> siti syairah


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
kaze helmisuhaimi


siti syairah
[420 x 251 jpg]

Dihantar olehal-biruni03
TarikhDec 13 2003
Hits4382
Undian3
Rating8.33333

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
assalamualaikum
ni gambar kelas saya 4 al-farabi....saya duduk disebelah kiri sekali..bertudung kuning dan berbaju hijau,,,,
disebelah saya ni fahimah..kawan saya..(no 1 dlm kelas)
Keterangan: assalamualaikum ni gambar kelas saya 4 al-farabi....saya duduk disebelah kiri sekali..bertudung kuning dan berbaju hijau,,,, disebelah saya ni fahimah..kawan saya..(no 1 dlm kelas)

Komen yang telah dihantar
nadia is
(2003-12-17)
ana nampak rahmah di sana....:)
nadia is
(2003-12-17)
ohya..lupa pulak. salam ukhwah buat syairah
kaze
(2003-12-18)
salam ukhwah...
kim
(2003-12-18)
salam ukhwah dari ana...ana pun nampak rahmah...
qalbun nisa
(2003-12-24)
salam ukhwah buat syairah. sapa rahmah?
qalbun nisa
(2003-12-24)
salam ukhwah buat syairah. sapa rahmah?
achik solehah
(2003-12-25)
salam ukhwahfillah dari achik
aiz
(2003-12-29)
SALAM UKHWAH..ermm..sekolah mana ni?
sanwalie
(2004-01-18)
gunakan mase yang baik zaman remaja ni....kul yarab
kakciknah
(2004-01-23)
skolah mana nii????jaga batasan pergaulan antara plajar muslim ngan muslimat...
kakciknah
(2004-01-23)
skolah mana nii????jaga batasan pergaulan antara plajar muslim ngan muslimat...
ahmadfarihan
(2004-01-29)
ok
alifmimyanun
(2004-02-03)
mane satu..?
cahya ilham
(2004-03-18)
ish...ish...ish...comey2nyer adik2 kite nih...ngaji pandai2 noh...bile besor nanti leh jd cam...
nurul peace
(2004-05-28)
salam...salam...salam ukhwah..utk adik2...
pena sufi
(2004-05-30)
meriahnya jamuan kelas...tahun nie form 5 kan?
al-biruni03
(2004-06-04)
eik..sekolah mana? sekolah agamee...hehehe...kami tak de pape..sekarang ni saya dah form 5..
hakima
(2004-09-10)
kenapa gambar kamu tak jelas sangat? ada gambar yg lebih besar x?selamat berkenalan buat ante dan friends.
ustazhensem
(2004-09-26)
macam kenal jer ngan al- biruni! ye ke?
siti along85
(2004-10-05)
makan aper ?
yanz
(2004-11-28)
blajar bersungguh2 agar impian orang tua tercapai....
setanggisyurga
(2004-12-02)
skolah maneee nie...all the bes to you all...
dinulhuda1422h
(2005-04-19)
salam ukhwah adik. belajar baik2.
addey
(2005-05-03)
sedapnye makanan atas meje tu
jannahnaim
(2005-07-06)
can do lah all of them
khairah
(2005-07-17)
pandai betul anda hias kelas ek
Ashrafi
(2006-07-31)
macam pernah tengok saja kat matrik UIA...
graduanislam22
(2007-03-11)
bebudak SAMBEST bacth adik aku rupanya :)
indah humaira
(2007-09-11)
salam ukhwah dari akak...

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.082892 saat. Lajunya....