Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Raja yang setia pada dayang2 yang hanya inginkan kerusi empuk di singgahsana bukan sahaja akan meruntuhkan seluruh istana bahkan seluruh takluk jajahannya...
-- Hanan

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 47
Ahli: 0
Jumlah: 47




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 5 hari yang lalu
the_brOtherz: 32 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> kaze


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
sahabat amin siti syairah


kaze
[300 x 400 jpg]

Dihantar olehkaze
TarikhDec 13 2003
Hits10438
Undian5
Rating4.2

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
salam ukhwah dari kaze.. kepada semua :-)
Keterangan: salam ukhwah dari kaze.. kepada semua :-)

Komen yang telah dihantar
sahabat amin
(2003-12-13)
salam ukhwah kembali...kat umah ke tu...?mcm berselerak je...:-D
MuTTaQiN
(2003-12-13)
kat mana tu sabah ke bandar baru banggi
kaze
(2003-12-13)
:-).. nak bekemas nak balik umah..
kaze
(2003-12-13)
cam na muttaqin.. nk guna sign tu tak :-)..
damia alya
(2003-12-13)
hi kaze...salam ukhwah dari sy...
MuTTaQiN
(2003-12-14)
ana tak dapat guna sign tu dia kata movie no uploaded
Hanan
(2003-12-14)
salam harmonis.. sakan dia berposing
kaze
(2003-12-14)
hehe sakan tu.. ada masa free posting la.. nanti dh busy.. kurang la :-)
kaze
(2003-12-14)
muttaqin.. yeke.. salah 'text' kot.. flash mesti ada
adeq shiFa
(2003-12-14)
salam ukhwah dari adeq_shiFa...
adeq shiFa
(2003-12-14)
maklum lah..bilek bujang... :P
kaze
(2003-12-14)
aik.. bukan 'bili bujang' 2 org dlm bilik tu :-)
Engku Salina
(2003-12-15)
assalamualaikum... salam ukhwah jua dari akak... :)
raudhahasanah
(2003-12-15)
salam ukhwah dari saya..
intanis
(2003-12-16)
salam ukhwah fillah abadan abada. dah lameke nta masuk chanel ni?
kaze
(2003-12-16)
baru 2 bulan lebih ... macam umur 'bayi' lagi :-).. /tq slm ukhwah smua...
isa-vr4
(2003-12-17)
jejaka hensem....trima kasih banyak2 kat kaze....
kaze
(2003-12-18)
soli xdpt blas kd raya isavr4..:-) /aii... mana ada hensem, hang lagi hensem la..
achik solehah
(2003-12-25)
Assalamualaikum kaze...slm ukhwah dari achik!..
HeArtBroKenkiD
(2003-12-25)
tak hensem pun smart la.. hehe.. (gurauan semata².. jgn kembang lak)
kaze
(2003-12-25)
ceh²².. HBKid.. camna injure ok dah..:-)
kaze
(2003-12-25)
waalaikumusalam achik.. slm ukhwah diterima :-)
amirul mukminin2x
(2003-12-26)
Salam ukhwah juga dari Ana.... Hidup Kaze! "Hensem" bagi sikit kat kite boleh? .. :-)
kaze
(2003-12-26)
aiik.. am lagi hensem la...:-) knpe tak caye.. tgk cermin :-)
furqani nur
(2003-12-28)
assalamualaikum...tak sangka betul kata orang tua2 nie...>>klu dh dinamakan lelaki tue...mmg mals sket..heh heh(jgn mrh gurau jek)
kakciknah
(2003-12-28)
salam....hai..relax jer.nii dlm bilik ker???mesti bz sokmo kan....nampak cam office.....???hak peribadi ker tuu??
kaze
(2003-12-29)
furqani nur> ala biasala tu.. tu masa malas.. masa rajin ada gak hehe
kaze
(2003-12-29)
kakcik> office.. bilik la kak.. pc tu mcm dh jd 'bini' dh :-)
Putra Aiman
(2003-12-29)
assalamualaikum...eh,muka anta cam senior ana..tapi skang dia kat US.Salam Harmonis dari ana.
uqu
(2003-12-29)
salam ukhwah dari uqu.....
nawra albahira
(2004-01-03)
famous awk kat sini ye!!ehemmmm
kaze
(2004-01-04)
senior? dulu kot :-) slm ukhwh uqu. femos? bukn nak femos pun :-)
syah solehah
(2004-01-04)
hmm.. cam na tak femes.... tiap kali posting gambar ni la yang kluar.. dah terkenal... ;-)
kaze
(2004-01-06)
ceh ceh.. syah_solehah ek.. nanti tukar gmbar syah_solehah la ;-)
achik solehah
(2004-01-06)
a'ah..syah_solehah..kaze ni mmg rajin posting. esp bab2 lirik2 nasyid & psl komputer..tol tak kaze?
kaze
(2004-01-07)
tak tol..:-) biasa kaze nyibuk² je :-P /icq dah on dah achik :-)
awekzz
(2004-01-15)
kaze... bila mau belanja saya ni?! =8)
kaze
(2004-01-17)
blnja bleh tp buat la JK d KUKTEM hehehe
sanwalie
(2004-01-18)
salam ukwah filllah....
kaze
(2004-01-19)
salam sanwalie..
achik solehah
(2004-01-19)
ICQ blum on la kaze...tp lum explore lg me..
alifmimyanun
(2004-02-03)
ui. nampak mcm hackers la, tak t'urus, b'serabut. ha hah. jgn mare.
kaze
(2004-02-05)
:-) ek? tak nampak pun he
heartbrokenkid
(2004-02-08)
(",) serabut tak nak ngaku ek.. hehe alifmimyanun nak tolong kaze kemaskan ke? he
kaze
(2004-02-09)
a'ah.. nanti kaze bg free script he
Al Irshadi
(2004-02-12)
a'kum.. salam ukhuwwah dari ana.. enta kenal ana dak? Takkan tak kenai kot? :) Take care..
kaze
(2004-02-13)
wsm, kenal? nick mmg tak kenal? UM or xUM ek?
nanalah
(2004-03-05)
salam ukhwah dr ana.....
kaze
(2004-03-06)
salam ukhwah.. nanti kaze sakit senang la, cari nanalah je hehe
kaze
(2004-03-08)
slmt praktikal jd jururawat :-)
farah caesura
(2004-03-08)
kaze... tgh buat pe tu... ?? u nie mcm rupa my fellow scout.. salam ukhwah ...
farah caesura
(2004-03-09)
rupa mcm budak U hahah
raihanahfirdaus
(2004-03-13)
kaze...jelesla...org kate awk hensem..blm lagi tgk awek twu..gerenti tak nak blk tmpt asal punya assalamualaikum
johnjovi 3000
(2004-03-17)
abg kaze... salam ukhwah.. gambar ni kat kolej 2, bilik E208 ke...hehhe..saya jiran dulu...masa first year.. teka laa..heheh
intifada
(2004-03-22)
wa...kiutnyerrrrrrrrrr...semoga panjang umur InsyAllah..
kaze
(2004-04-06)
aduii xhensem pun, grang ada lah ceh
kaze
(2004-04-06)
johnvi ala johan.. sherk... masih kt 2nd ke?
johnjovi 3000
(2004-04-22)
dok kat mana la nie? lama x dgr kabo?
zahratul raihanah81
(2004-05-28)
salam ukhwah buat kaze..
uqu
(2004-05-29)
salam ukhwah dari uqu buat brother kaze...
pena sufi
(2004-05-30)
ini bicara orang terror multimedia...
pena sufi
(2004-05-30)
ana satu pun tak faham
kaze
(2004-06-18)
yaa.. salam ukhuwwahhh.. semuaa... mga dikurniakan 'kuwwah'/kekuatan utk semua :-)
nurfaqihah
(2004-06-25)
bersepahnyer bilik
kaze
(2004-07-04)
hehe besepah ke hehe.. itulah yg terbalik kaze kemas hehe
nuraini
(2004-07-06)
eee....bateri wiiittt.....hehe....jangan maraa erk kaze....walaupun marah...tetap machooo...aiceh....kan ada yg jelus ni....tarak apa2 aa.........
kaze
(2004-07-11)
hehe aiiyo bateri weak ka.. dah beli baru he, tak marah, mana penah mara hehe, senyum selalu :-)
kuahdurian
(2004-08-01)
kaze, sapa amik gambar ni? pandai dia amik gambar.kaze yang bermuka garang pun tak nampak garang.
kaze
(2004-08-22)
hehe garang ek.. mmg garang pun hehe cam rimau he
riyas
(2004-09-12)
wah...kaze, ade pe2 ke dgn nuraini tu... jgn mare, saje gurau.. lain kali cas awal-awal,xla weak..hehe
kaze
(2004-09-23)
..baik boss hehe
siti along85
(2004-10-05)
kemas la skit bilik tu
kaze
(2004-10-10)
hehe dah tak tinggal situ lagi dah.. nanti ada masa kaze bg tgk bilik baru.. lagi 'kemas' he
sesejuksalju
(2004-10-17)
kemasnya bilik kaze,siap ada karpet lagi.salam ukhuwah fillah
kaze
(2004-10-17)
slm ukhwah jg.. ni perli ek hehehe.. //gambar tu 2 tahun lalu, kt hostel.. skrg duk umah pun lebih kurang seleraknya he, nk tggu ada orang kemas la ni
aisyah j
(2004-10-30)
SALAM UKHWAH. sELAMAT BERPUASA. lAWA BILK :)
kaze
(2004-11-06)
salam ukwhah jgk.. //puasa mmg selamat he ..// bilik budak laki, biasa la hehe.. tp hari ahad kemas tau he
muskidr
(2004-11-24)
salam ukhuwwah dari saya ...........kullu am wa anta bikhair......
ukhtisarah
(2004-12-12)
salam ukhwah dari ana....dlm bilik ke tue???berseleraknye...
kaze
(2005-02-05)
tu biasa, xberselerak yg luar biasa hehe.. saaalam uukhwah :-)
Pdaus
(2005-05-03)
MEMANG BIASA.....LUCU LA ENTA NI!! SALAM UKHWAH
noorhana
(2005-05-04)
salam ukhwah untuk anda
ifti hanan
(2005-05-05)
nak salam ukhwah jugakla..boleh..
kuahdurian
(2005-05-07)
guna komputer kat blakang tu ke masuk portal ukhwah ni?
kuahdurian
(2005-05-07)
mak saya musti berkenan kalau dia nampak karpet tu..
eta
(2005-05-26)
salam ukhwah buat anda jugak...
rinie
(2005-06-28)
oo baru kenal kaze
wardinainayat
(2005-10-30)
Assalamualaikum...salam ukhuwah buat kaze...
ABg IMaM
(2005-12-08)
kaze.....muka enta ini macam muka kawan lama ana kat KISAS...sejibik saja...:)
ummuazzahra
(2006-07-31)
Assalamualaikum..salam ukhwah..
nina nur
(2006-09-18)
oo ni lah rupanye kaze ye..
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
syafiq mmt
(2007-04-11)
salam ukhwah jugak buat kaze
indah humaira
(2007-09-11)
salam ukhwah...

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.080557 saat. Lajunya....