Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Apa-apa yang terjadi pada kita hari ini adalah hasil tindakan kita pada masa lalu
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 43
Ahli: 0
Jumlah: 43




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 6 hari yang lalu
the_brOtherz: 33 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Mini JK


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Mini JK syirqey


Mini JK
[331 x 223 gif]

Dihantar olehAdmin
TarikhNov 19 2003
Hits5451
Undian10
Rating7.2

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Sebahagian muslimah yang menghadiri Mini JK di UIA PJ, bergambar kenangan bersama kumpulan nasyid DeHearty!
Keterangan: Sebahagian muslimah yang menghadiri Mini JK di UIA PJ, bergambar kenangan bersama kumpulan nasyid DeHearty!

Komen yang telah dihantar
masako
(2003-11-19)
selamat maju jayadan selamat hari raya.. buat Syam & DeHearty...
sahabat amin
(2003-11-19)
salam ukhwah...abg syam pun ada yer...
farisHaq
(2003-11-19)
berhati2 wahai >>AHMADFIRDAUS
Hanan
(2003-11-20)
amaran hari raya ke farisHaq
farisHaq
(2003-11-21)
a'a di hari raya ni mcm2 bleh berlaku :P
nawwal
(2003-11-21)
isk..isk..jeles ni..ana keluar lewat skit dr AMF tu...so..takleh la nak berganbo ngan kump Dehearty ni...
littlemuslimah
(2003-11-21)
nape ana tak masuk dalam gambar ni skali erk??? waa melepas laa.. hek hek hek =D
nilamSarah
(2003-11-22)
abg syam inteam..lame x nampak
kaze
(2003-11-22)
:-) smua tak kenal, wlapun moga slmt samua
wida widi
(2003-11-22)
hoohh..dah siap ek gambo nih
hanim alamin
(2003-11-22)
salam ukhwah kpd semua!!!!
nur indah
(2003-11-23)
isk, jelesnye kite takde..:(
amirul mukminin2x
(2003-11-25)
Salam Ukhwah Buat Semua. "Quwwatul Ukhwah"...
BrotherMon
(2003-11-26)
kenai kenai...
Yott
(2003-12-01)
nak masuk jugaaaaaak...woooo...
mawardah solehah85
(2003-12-02)
alhamdulillah..muncul gak gambo nih!!
Kakyong
(2003-12-08)
Wida...nape dok belakang?....ada sesapa menunggu ke??...eheh..
afiza ahmad
(2003-12-09)
tehehe..ha'ah laa..nape menyelit jee:P
indah hati84
(2003-12-10)
ai...cam mane ade plak ana kat situ...isshh...isshh..salam harmonis utk kump dehearty...teruskan perjuangan antum...
indah hati84
(2003-12-10)
hehe....memang menyelit ponn...tp gambo x clear sgt,maklumla dh lewat malam...mata pon dah kuyu...
achu
(2003-12-15)
manis-manis je orangnye...but x-kenal le sape empunya
Qudwah hasanah
(2003-12-22)
kuskuskus....ana tak de...nasib baik dapat menyelamatkan diri...
Nazri
(2004-01-15)
Steady Azrul my pren...!! hehehehe...
nahijah
(2004-02-11)
hai macam kenal aje 3 org jejaka kat depan tu. tp di mana ya.oh di ktp upm ari tu.
narnie
(2004-04-06)
maner pg nyer zul????? bila masa hampa mai uia pj? cek tak sedaq habaq pun.......
Detective Alam
(2004-06-09)
korang namapak tak sayer yg kat belakang tu terlingdung sikit .......hehehe...gurau je...hihihihi
azzahra
(2004-09-01)
rindu jat grimis,rindu kat adik2 mtrx.nak gi konsert mcm dulu...huaaaa
nawwal
(2004-12-06)
salam.hmm..azzahra ni saper ek?comm Grimis gak ke?akak...saper ha?kenai dak nawwal ni?ehehe ^_^
zumairi
(2004-12-18)
Assalamualaikum..wbt. Hidup kita ni biarlah bermatlamat, biarlah segala-galanya kerana Allah s.w.t.
walidah
(2005-01-19)
semoga hidup kita akan sentiasa dilimpahi rahmat dan keredhaan ALLAH S.W.T
walidah
(2005-01-19)
ukhwah yg terbina bkn kuntuman BUNGA,tp persis TASBIH.Ada awal,tiada PENGHUJUNG.Dibuat utk mengingati-NYA.Dicantum dgn cintaNYA,diratib demi REDHANYA.
al yahya
(2005-07-29)
Sorry, boleh ana tahu email saudari yang pakai purdah tu?
al yahya
(2005-08-01)
Sorry, kasihan ana, kenapa tak jawab soalan ana?
Eyo
(2005-08-14)
hhhhhmmmmmm...macam-macam ada....
asma husna
(2006-08-15)
mana akhi zul?
elduri
(2007-04-16)
comel yang pakai purdah teringat masa study kat KIDU dulu.

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.083589 saat. Lajunya....