Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-07-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Raja yang setia pada dayang2 yang hanya inginkan kerusi empuk di singgahsana bukan sahaja akan meruntuhkan seluruh istana bahkan seluruh takluk jajahannya...
-- Hanan

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 157
Ahli: 0
Jumlah: 157




  Yang Masuk Ke Sini
yanokage: 9 hari yang lalu
Rashdin: 26 hari yang lalu
khalifah: 31 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Iftar Jamaei


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Walimah nur indah JKBukaPuasa


Iftar Jamaei
[339 x 223 gif]

Dihantar olehAdmin
TarikhNov 19 2003
Hits6964
Undian1
Rating5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Mesyuarat Komuniti Ukhwah dan Muslimah serta Iftar Jamaei di KL-Sentral (ibu negara Ukhwah.com) pada 8 Nov 2003.
Alangkah mesranya bila warga Ukhwah bertemu!
Keterangan: Mesyuarat Komuniti Ukhwah dan Muslimah serta Iftar Jamaei di KL-Sentral (ibu negara Ukhwah.com) pada 8 Nov 2003. Alangkah mesranya bila warga Ukhwah bertemu!

Komen yang telah dihantar
aidilshah
(2003-11-19)
:-) yang angkat tangan tuu analah... depan ana prince_muslim sebelah ana sahabat_sejati, tq utk amirul_mukminin2X atas sumbangan kuih utk iftar nie..
farisHaq
(2003-11-19)
oooo camtu ker.. x lenguh ke angkat tgn :P
aidilshah
(2003-11-19)
ntahlah akh farishaq.. ermm enta apa khabar lama tak jumpa dengan enta kan :-), bila nak anjur JK pulak.. err apsal tak datang masa meeting hari tuu?
Martyr
(2003-11-20)
rugi nyer tak pi ler...
farisHaq
(2003-11-21)
ana sihat jer :) hari tu ada panggilan ke rumah.... :P tu la psl x dpt dtg
zam rizal
(2003-11-21)
isk...jelesnyer....... :)
kaze
(2003-11-22)
:-) ni tgh makan la ni, tula tak igt ada org ambil gambar :-) ::my 1st meetng::
wida widi
(2003-11-22)
uii..raamainya..first time tak dpt joint
nur indah
(2003-11-23)
ceria sungguh aidilsahh ek.. main peace2 lagik.. tu la wieda, lain kali pi la ibu negara cam biasa... :p
ust zal
(2003-11-23)
selamat bermesyuarah...
amirul mukminin2x
(2003-11-25)
Buat Kekawan Semua Maaflah Kalau Kuih Tak Cukup. Buat Aidilshah Kalau Nak Mkn Kuih Lagi Am Boleh Bawakan. ">> time".
Hanan
(2003-11-26)
muslimin mmg banyak bawa kuih..terima kasih
ainul nabila
(2003-12-01)
lama tak dgr berita abg aidilshah..sihat ko?macam mana skang ni yer?
islamku
(2003-12-01)
komuniti ukhwah ni satu pertubuhan ke...syukran
aidilshah
(2003-12-13)
komuniti ukhwah ni adalah sebuah gabungan bit-bit dalam komputer yg berada di alam WEB (sesawang)berjuang menegakkan agama Allah melalui alam maya :-)
hafiz along 83
(2003-12-13)
kalau la ana ada kat situ.. tapi apa boleh buat.. ana ada kat kedah la time tu...
putrihidayah
(2003-12-30)
alhamdulillah teruskan usaha anda....senyum sokmo ksalam ukhwah
balqis shahadah
(2004-01-06)
alhamdulillah
mujahidah83
(2004-02-27)
Mm... Ukhwah fillah... alhamdulillah...
Hazwani
(2004-04-09)
baguslah buat mcm nie boleh mengeratkan silaturrahim.... salam ukhwah dari ana..
nur islami
(2004-04-18)
mak oii ramainya...!!
syed
(2004-04-19)
hemm bahagianya...wassalam
ziemaira
(2004-04-19)
peaceeeee!!!!!!!
taurus ds 84
(2004-04-28)
bebaik! ada UFO kek ateh tu. kang dia tembak!
nuraini
(2004-06-18)
yang angkat tangan tu...mintak tambah sepinggan lagi tuh...!he......he......
kakciknah
(2004-07-16)
minatak oreder ker??
diana alisyah
(2004-07-29)
sonoknye..
qarabat nas
(2004-09-14)
seronok nyer... ikatan ukhwah ni tapi kan jagan jadi macam kuah dah laa yer bercampur aduk dengan rempah ratus lak ok.... selamat ikatan ukhwah fillah
kinan
(2004-12-12)
betul tu jagan jadi kuah,memang laa sedap ..tapi....tu laaa paham2 jee laa...
safieyah
(2004-12-26)
alhamdulillah... semoga ukhwah fillah yang terjalin membaea kbrktan.
relajihad
(2004-12-31)
ramai yerk
ukhwafillah
(2005-09-09)
seronoknya tengok iftar ni..teringin pula nak pergi...
mohamad
(2007-03-20)
masa ni, tak join UKHWAH.COM lagi. rasanya....tau pun tak agaknya. :-)
hani7893
(2007-07-26)
bestnya kalau dapat join

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081982 saat. Lajunya....