Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Ketahuilah kiranya kebahagiaan orang yang dikuasai oleh kemalasan, maka beratlah mereka untuk berjuang, berlatih dan bekerja untuk sucikan diri dan akhlak."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 73
Ahli: 0
Jumlah: 73




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 6 hari yang lalu
the_brOtherz: 34 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> saujana-rejabsyaaban ramadhan


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
edi best dinulhuda1422h


saujana-rejabsyaaban ramadhan
[650 x 230 jpg]

Dihantar olehsuffian
TarikhSep 16 2003
Hits9723
Undian4
Rating6

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Ini main page utk website SAUJANA sempena bulan bulan Ibadah-Rejab, Syawal, Ramadhan
Keterangan: Ini main page utk website SAUJANA sempena bulan bulan Ibadah-Rejab, Syawal, Ramadhan

Komen yang telah dihantar
mawardah solehah85
(2003-09-16)
Subhanallah.. cantiknya....semoga diberkati Allah selalu hendaknya..
Qudwah hasanah
(2003-09-16)
wah...cantik la...tak jemu mata memandang..
Kakyong
(2003-09-16)
Cantik...
ida01
(2003-09-17)
alahaiii cantik sungguh
littlemuslimah
(2003-09-17)
hmm... cantik sungguh. sedap mata memandang. =)
Hanan
(2003-09-20)
terbang di awanan
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-09-20)
lawa aa. smart2 gitu.. wadus..
AZIDA
(2003-09-23)
SUATU USAHA YANG KREATIF DAN BOLEH DIKEMBANGKAN LAGI....................
nurkasih87
(2003-09-24)
cantik dan mengagumkan.......
SyAhEeDa
(2003-09-24)
grafik yg cantik... :) all the best!
izafiq
(2003-09-24)
indahnya......saujana mata memandang...em..teruskan usaha
Helwi
(2003-09-25)
alamat web-sitenya apa??
i-z-a-h
(2003-09-27)
web dia : http://www.telagabiru.com.my/Saujana/?WebId=6 :ahaks.. best tgk..gmbr nie...
muslimahsejati
(2003-09-28)
best konsep dia bersesuaiankan
wira
(2003-09-28)
eh,eh abang-abang tu duk atas awan....
sham ALLoNe
(2003-09-29)
superb pyan!
AdAwiAh 1210
(2003-09-30)
lawa memang lawa...lepas ni bolehlah lawat website saujana
evasukma
(2003-10-03)
cantik seperti lima bintang... :)
nur indah
(2003-10-05)
bukan gambo aje menarik, kate2 kat gambo pon sgt la power... :)
sumayyah fy
(2003-10-06)
.....cantiknya grafik...atas emas awanan....salam ukhwah...:)
secerahsuria
(2003-10-06)
mcm mane abg2 ni belajar terbang. hehe:)
secerahsuria
(2003-10-06)
mcm mane abg2 ni belajar terbang. hehe:)
ma N
(2003-10-06)
silau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hafiz Qiee
(2003-10-07)
salam`alaik..semoga berjaya dari hafiz...
wufi
(2003-10-08)
selamat berjaya
mysarah85
(2003-10-09)
mm....boleh tahan...kreatif....
qider firdaus
(2003-10-15)
jayyid
Hafiz Qiee
(2003-10-15)
cahaya yang menyinar..bagai pancaran..suluh kehidupan..
hayatul husna
(2003-10-16)
memancar.....pancaran iman tu...bulan2 mulia ni,,,perbanyak ibadah,saujana mata la ye,,di awan n langit biru nyerr, teruskan perjuangan...
salleh
(2003-10-16)
perghh!!saujana memang power....macho sentiasa!
shima
(2003-10-19)
MasyaAllah....lawar nya........
elleda
(2003-10-25)
mendamaikan dan sejuk mata memandang.
yeopmi in-team
(2003-10-25)
wow!
mawarkasih
(2003-11-02)
Salam sayang untuk antum semua.Wassalam
humairasyahidza
(2003-11-02)
saujana is the besh.. tambah-tambah besh lg kalau ada peminat mcm kite
emi
(2003-11-03)
cantik.................
KC
(2003-11-04)
memang cantik, kagum di buatnya...grafik kan??
nur amylia
(2003-11-04)
punya keistemewaan tersendiri....memang istemewa
alialidmaz
(2003-11-04)
cantiknye.....tapi biru 2 warna syaitan la..ye ke? ust kat skolah bgtau..
ummuhabibah
(2003-11-08)
saujana mata memandang tuuu..
putri82
(2003-11-08)
akum' abg pyan aper khaber...sukalah gambar tu...cantik...
shakirah
(2003-11-10)
mmmmmm, cantik gak, sape yg buat?
fadzlin
(2003-11-11)
wow..saujana jd ultramen...nak musnahkan alien ker??
nurina
(2003-11-17)
dah maju korang nie yerk///....
mohd
(2003-11-18)
gempak lah....letaklah skali website email
suffian
(2003-11-20)
akum! hik hik! Ni cubaan pertama Pyan utk buat grafik. Timer kasih di atas komen yg membina tu.. Insya Allah Pyan akan paparkan webpage utk Syawal plk
adlan
(2003-11-23)
Selamat Hari Raya Aidilfitri...:)
nur irdina
(2003-11-30)
album 5 bintang pun bagus, ada minus one, boleh saya nyanyi...:-)
nanalah
(2003-12-10)
album tu mmg best...
wasilatul furqan
(2003-12-14)
same la baju kiter
mashi
(2003-12-15)
cantik dan menarik...tingkatkan usaha anda bro.pyan...
ridwan
(2003-12-16)
mari kiter terbang bersama ahli saujana
mawarMujahiddah
(2003-12-19)
ana sukalah lagu saujana....semoga sukses sokmo..adios
rizaliza
(2003-12-21)
akum....lawanya gambar tu.......sapa buat?
nuraiman khairunnissa
(2003-12-31)
cun lah...
SitiSabarini
(2004-01-16)
terpegun jap.....
gurl 84
(2004-01-20)
boleh tahan la saujana.....tahniah...
gurl 84
(2004-01-20)
boleh tahan la saujana.....tahniah...
lein
(2004-01-24)
saujana all the best
putriqistina1808
(2004-01-27)
LAWANYEEEEEEEEEEE....SEMAKIN MANTAP..ALHAMDULILLAH
annah
(2004-01-30)
semoga diredhai Allah..salam ukhwah...
nurulaqilah
(2004-02-06)
waaa..masyuknya tengok gambar saujana....u are the best..!!
kimi uniten7
(2004-02-07)
lawa siot.....
fendi
(2004-02-15)
ok laa tu
Nasliyana-Wafa
(2004-02-18)
mcm terbang atas awan pulak...nak join boleh hehehe
Rabbit cute
(2004-03-01)
alaa... pyan.. ni macam frontpage mase ramadhan dulu jee..
Rabbit cute
(2004-03-01)
alaa... pyan.. ni macam frontpage mase ramadhan dulu jee..
Rabbit cute
(2004-03-01)
haa'aah laa.. tak perasan keterangan kat bwh gambar tu..
Rabbit cute
(2004-03-01)
haa'aah laa.. tak perasan keterangan kat bwh gambar tu..
Aind
(2004-03-11)
kirim salam kat abang faizul hizal ye.bila abang saujana ni nak datang ke sarawak?
fidzislah
(2004-03-11)
flying without wing gitu...
Iman Hayati
(2004-03-16)
Subhanallah..lihatlah ciptaan ILahi.Smoga SAUJANA terus kukuh.
cahya ilham
(2004-03-22)
indahnye suria pagi........hmmm..smbung tido la....huarrghhhh....
irda82
(2004-05-04)
thanks saujana kerana datang utk konsert jalinan ukhwah. agak2 tau ke saya yg mana satu? eheh
man-z
(2004-06-25)
wah...album baru ke ni..
skater
(2004-06-29)
Cantik Juge Insyaallah kita diberkati Allah SWT
iSlamIc
(2004-07-04)
assalamualaikum...salam ukhwah dr ana~!
khairoo84
(2004-07-11)
grafik cantik....menawan....dan superb! tapi vokal you all tak macam yang I sebut tadi! try your best!
kuahdurian
(2004-07-28)
hmm...sumer orang kata lawa,cantik...apa yang lawa?apa yang cantik?background ke, orangnye???
humairatulhusna
(2004-09-16)
alhamdulillah background nyer yg cantik.... org nya pun alhamdulillah makhluk ciptaan allah semuanya cantik dan indah
ilyana
(2004-10-15)
cantik sungguh....siapa yang reka grafiknya?
minthin
(2004-10-16)
smoge success sokmo
relajihad
(2004-12-04)
:)
use
(2004-12-20)
come bcgrnd
AtikahBahtiar
(2005-01-02)
assalamualaikum..cantik!Semoga terus bersinar di arena ini.
kenshiin
(2005-02-24)
sume kata cantik.......k la, nak kata cantik gak..but it looks kreatif :)
mutara
(2005-04-10)
TERUSKAN PERJUANGAN UNTUK MEMARTABATKAN INDUSTRI NASYID.
addey
(2005-04-19)
Hadis tu nampak macam hadis daif jer..mungkin jgk hadis maudu'..hati2...mg tabah dalam industri muzik
khairah
(2005-07-17)
cantik lah
khairah
(2005-07-17)
sesuai betul baju dan latar belakang
chanjin
(2005-07-28)
em,gud choice..hope ada pergi yang menarik pas ini
ZahratulAIN
(2006-03-08)
Takbir..Allahuakbar
Addey
(2006-03-18)
Maaf Saujana...Hadis tu bukan hadis sahih...harap buang ye?
vanadium oksida
(2006-03-31)
emm...saya tak tahu nak cakap sahih atau tidak....tapi apa-apa pun tahniah lah sebab kejayaan saujana...wassalam
Qurattul
(2006-09-04)
Tahniah atas kejayan kumpulan saujana, tapi kita kena ingin kejayaan itu bukan kita hak kita Allah jugalah yang berkuasa.
Nawarah
(2006-10-19)
bertaufiq wannajah..
rafieq
(2007-11-21)
tahniah
sakinah283
(2010-03-07)
apa cerita terbaru saujana sekarang ?

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.084722 saat. Lajunya....