Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-08-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tidak hidup dek puji; tidak mati dek keji
-- SMNA (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 94
Ahli: 0
Jumlah: 94




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 12 hari yang lalu
the_brOtherz: 39 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> akuzakie


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
adlan Hussaini


akuzakie
[640 x 480 JPG]

Dihantar olehakuzakie
TarikhAug 28 2003
Hits9632
Undian8
Rating6.25

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Err.... kpd kengkawan dari team no.2.. kalau nak save picture nie.. save laa..
Keterangan: Err.... kpd kengkawan dari team no.2.. kalau nak save picture nie.. save laa..

Komen yang telah dihantar
adlan
(2003-08-29)
assalamualaikum...uii siap gak gmbr kite ni kan akuzakie..best best. msti save ni...tp nape gmbr apis x nmpk..sian dia wei..majuk nanti..
aidilshah
(2003-08-29)
aik akuzakie.. mintak antar gambar ana dengan pengarah JK Convest (FarisHaq dan thebrotherz) boleh tak.. plssssssss engkaulah sahabat engkaulah teman.
kakyong
(2003-08-29)
mak ai...besornya gambor...Semua siap posing maut gitu...eheheh..:P
adlan
(2003-08-29)
eheh kak yong..ni gambo spesel edition dr Group2. kpd heris, ko mmg ada talent utk jd artist..hehe..keep it up huhh
farisHaq
(2003-08-30)
sape yg amik gambar nie?
akuzakie
(2003-09-01)
cuba tgk khalifah tue.. dia pun tgh kontrol macho gakk... tp tgk tempat lain... :)
adlan
(2003-09-01)
eheh nmpk je ko...mcm2 pe'el mmbr sorg ni
Hafiz Qiee
(2003-09-02)
aik!!..bile mase..lak ade org amik gambar ni!!
are-rieza
(2003-09-03)
ehee...budak baju merah ngan hitam putih tu cam kenal je..siap posing maut gi....
zulfa asmawi
(2003-09-04)
ehem..semuanya control macho nampak!!!
zulfa asmawi
(2003-09-04)
ehem..semuanya control macho nampak!!!
fadlullah
(2003-09-04)
alahai si jes ngontrol semacam
brothersuf
(2003-09-04)
sorry la tak dpt dtg.tu nampak tu abg putrafki kita yg baju hijau tu
RaihanFan
(2003-09-05)
uih foto model .. :)
nadia is
(2003-09-06)
ni kat mana?
mar
(2003-09-10)
cam kenal jer zakie nie...budak muarkan?penah sek parit bunga kan?
akuzakie
(2003-09-11)
Errkk... memang udak muar, sek ren kat pt.bunga... kenapa kenal ke?
firman83
(2003-09-14)
control beb...............
dinulhuda1422h
(2003-09-21)
seronoknya...bila antum nak ajak ana lak ikut sekali program....rasa teringin gak...
akuzakie
(2003-09-22)
tak payah ajak.. join jer.. err.. nanti join la JK Bowling akan datang.. pergi jgn x pergi!
evasukma
(2003-10-03)
salam persaudaraan!
adlan
(2003-10-06)
sape dpt kalahkn akuzakie, ana akn bg present dr uk..amcm akuzakie?
akuzakie
(2003-10-07)
Selambaa..... amacam?? berani? hehehe
achik solehah
(2003-10-08)
a'kum..ni ker team bolanye?..akuzakie yg dua dari kanan tu....tol tak?
adlan
(2003-10-08)
slh tu achik, akuzakie kt bwh meja tgh ikat tali kasut..tul x akuzakie?
akuzakie
(2003-10-10)
akuzakie tgh ambik gambo... nampak x?
akuzakie
(2003-10-10)
err... team bola apanyer achik? ni team ukhwah laa...
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-10-11)
ooooo... takda sapa nak introduce ka? eden terkonpius skit.. sumanya muka berubah :P.. yg taunya akuzkie..khalifah n sapa yg pake bju merah tu??
riezmann
(2003-10-15)
eh...cantik posing abg tu,macho betull la...
achik solehah
(2003-10-16)
laa..silap tafsir la pulak.....kompius achik...(^_^)..???
achik solehah
(2003-10-16)
kalau akuzakie tgh ambik gambo achik x nampak la....mungkin betoi kut ckp adlan..akuzakie duk bwh meja...kui..kui..kui..
adlan
(2003-10-17)
iye achik, akuzakie kt bwh meja..nyorok..dia kata dia malu... :)
nur marha
(2003-10-18)
alamak.... betul la...tak leh handle bila tengok gambar ni... hehehe
nur marha
(2003-10-18)
semua betul-betul control macho.....
nur marha
(2003-10-18)
ape-ape pun salam ukhwah untuk semua muslimin kat dalam gambar ni....
adlan
(2003-10-18)
nurmarha, semuanye dlm gmbo dulu penah dpt offer b'lakon tau..:). tul x kwn2?
akuzakie
(2003-10-19)
control jer ke?....
ZuBaiDaH
(2003-10-26)
Wah...posing lain macam aje 2 orang kat depan ni...hai assalamualaikum...
Kakyong
(2003-11-06)
pelakon kanak-kanak kan?..masa kecik-kecik dulu la tu..
adlan
(2003-11-07)
k.yong ni mcm ahlil nujum la...tau2 je...:)
Kakyong
(2003-11-09)
pelakon kanak-kanak dlm citer "Usop Sontorian"...ok tak?...
adlan
(2003-11-10)
salah tu k.yong, pelakon hang tuah 5 bersaudara...semua2 handal bersilat ni...hmm jgn main2...kecik2 cili api...:)
achik solehah
(2003-11-14)
amboi..handal2 bersilat yea..jom ler try sparing taekwando dgn kite..heheh
syakirah
(2003-11-18)
possing maut orang depan tu
adlan
(2003-11-23)
Selamat Hari Raya Aidilfitri...:)
nur addin
(2003-12-20)
hensem2nya...ada dr sabah ke...
ziera
(2003-12-26)
wah hensem2 blake..dah mandi ke blum nie.?
han
(2004-01-20)
ni sambil tunggu mamak siapkan teh tarik ..sempat posing ekk
fatiha
(2004-01-20)
janganlah over sangat...................
adlan
(2004-01-23)
ni la antara anak murid pendekar mustar..hehe..
SitiSabarini
(2004-01-25)
besonye pic ni....
achik solehah
(2004-02-05)
wah2..anak murid pendekar mustar..ramainya. yg siswi xde ke blajo dgn pndekar mustar ni adlan??..
adlan
(2004-02-07)
tahun lps ada jugak, tp memandangkn takut kene sekeh je, diorang withdrawn..eheh.
achik solehah
(2004-02-08)
lorr..apesal lak diorang nak kena sekeh? ish..ish..x patut btol..xper ar. siswi2 tu nnt bole berguru dgn pendekar labi....ngeheheh
adlan
(2004-02-10)
mcm mana tak kene sekeh, asal tang ujian memasak labu masak lemak, msti hangus, tu yg sifu denda tu..eheh.
achik solehah
(2004-02-15)
xpe2...tunggu la diorang grad blajo dgn sifu labi, masakan labu masak lemak diorang akan jadi yg terbest di seluruh negara..ngeheh
adlan
(2004-02-26)
achik, cuba kasi mamak kat warung tu try dulu..kalo dia kata best..haa ok le tu..
nawwal
(2004-02-29)
ai..gambar ni asyik naik je...hmm...femes la tu....
adlan
(2004-03-02)
nawwal, pc ni suke ngn akuzakie, tu yg slalu naik tu..eheh..
intifada
(2004-03-22)
mak oi....besonyer gambo...!!!!!!!!!
cahya ilham
(2004-03-22)
alahai...baiknye muka korang nih.......
cahya ilham
(2004-03-22)
gambor ni bleh buat screensaver nih....
ainul nabila
(2004-04-04)
mcm muka ank sedara kwn ana je akuzakie ni?manis oo..lama tak dgr berita..apakhabar?dah tak ingat kat aku_nabila ke?hehe
erwina
(2004-05-20)
oit tak malu ke tayang muke!!!!!
erwina
(2004-05-20)
oit tak malu ke tayang muke!!!!!
akuzakie
(2004-05-27)
apahal??? sape yg tayang.....?
jiha
(2004-05-28)
possing maut tu...
jiha
(2004-05-28)
possing maut tu...
jiha
(2004-05-28)
possing maut tu...
ukhuwah
(2004-06-07)
bile lg nak bergambar?
muiz
(2004-06-08)
controlllllllll!
MuTTaQIN
(2004-06-15)
baru pasan semua dalam gmabar ni pesen rambut sama..skema kui2
adlan
(2004-06-27)
eheh...
islamic kigs
(2004-08-28)
emmmmmm
qiaqistina
(2004-10-03)
kenaper agaknyer yer,pegang dagu sume ni, kontrol ensem yer:)
sesejuksalju
(2004-11-09)
salam ukhuwah semua...siap ada gaya lagi....action!!..:)klikk!!
relajihad
(2004-12-25)
herm... :)
amnanuhabatricsyah
(2005-01-15)
ISTIMEWA KER KORANG 2.ANYWAY U ALL ARE GREAT BOYS...........
achik solehah
(2005-01-16)
selamat ari raye AidilAdha! psni bole tlg mak buat ketupat eh
puteri balqis
(2005-02-25)
nie posing maut ke posing manje?
AMY 5803
(2005-03-28)
kawal geng kawal..
farafisya
(2005-09-21)
menung jauh nampak!
hana 88
(2005-09-27)
apa kata bagi tau nama semua y ada kat dalam gambar tu? hana xkenal seorang pun
tero 1809
(2005-10-19)
eh kejap .. kenapa orang yang pakai baju itam kat blakang tu korek idung.......
Arezielys
(2006-02-22)
Assalammualaikum...Kenapa yang pakai kupiah tu "shy2 cat"
Addey
(2006-03-18)
pakai kopiah kat belakang tu macam perati aweks bertudung labuh saja? hehe...
nabilpoyo
(2006-06-02)
betul-betul....lain macam saja pandangan tu....hihihihi
Eid
(2006-06-27)
memang tengah ushar budak tudung labuh tu
cahaya 87
(2006-08-04)
asalammualaikum......... apa khabar? senyum selalu ek :)
theonlyone 578
(2006-09-23)
control handsome saja nampoh...ahaks.ahak..ahakss
marina egypt
(2007-02-10)
salam...mudah2an astum jadi pemuda yang berjasa kepada agama,negara dan bangsa.
Kurina
(2007-04-25)
kehkeh..ni lah baru selamber....idop bujang!!!!
Kurina
(2007-04-25)
kehkeh..ni lah baru selamber....idop bujang!!!!
Kurina
(2007-04-25)
kehkeh..ni lah baru selamber....idop bujang!!!!

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.079558 saat. Lajunya....