Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 25-07-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kepuasan itu terletak pada usaha bukannya pada pencapaian. Usaha sempurna adalah kemenangan sempurna.
-- Mahatma Ghandi

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 51
Ahli: 0
Jumlah: 51




  Yang Masuk Ke Sini
izad: 4 hari yang lalu
the_brOtherz: 31 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Hanzaalah Al-Usaydee


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Majlis Kelab Ogos yeopmi in-team


Hanzaalah Al-Usaydee
[306 x 270 jpg]

Dihantar olehhanzaalah
TarikhAug 19 2003
Hits8508
Undian10
Rating7.9

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Ismi Hanzaalah Al-Usaydee
Keterangan: Ismi Hanzaalah Al-Usaydee

Komen yang telah dihantar
aidilshah
(2003-08-21)
senyumlah sedekah yang paling mudah. kan akhie..
aidilshah
(2003-08-21)
mudah tapi paling mahal sekali.. :)
FauzanHakim
(2003-08-21)
salam ukhwah bang hanzalah..amik gambar sendiri ker ni ??
selembut salju
(2003-08-22)
a'kum...naper gambar cam terkejut jer
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-08-25)
Erm.. Assalamualaikum.. yeah.. sedap nama... Hanzaalah al Usaydee.. nama khalifah ke tu?? sedap jer bunyinye.. Salam Ukwah. :)
hanzaalah
(2003-08-26)
tak name tu sempena nama sahabat nabi
MeowHidayah
(2003-08-26)
Hmmm... renungan maut tu syeikh.. hehe.. jgn mare nanti kena kekoh..
minah arab
(2003-08-27)
assalamualikum...wah...mengoda gitu.....salam ukhwah daipada ana.....ustaz ker ni?
hanzaalah
(2003-08-27)
waalaikumsalam....salam taaruf dan ukhwahfillah dari ana.
de riyadh
(2003-08-30)
aik fiza.. cam lain jak tue.... heheh. cari calon ker?
kau kirana
(2003-09-01)
assa;amualaikum.. hehe mate anta macam ngantuk jer.. gi tidow nus.. baru bangun tidow dah kena candid... Nasihat kawan anta tu.. Hehehe, ana gurau jer
hanzaalah
(2003-09-02)
hehehe...ana tak ngantuk ler...mmg pesen mata ana gini sejak azali :D
minah arab
(2003-09-03)
uiks kirana...tak baik kata org macam tu.....apa pun ciptaan Allah tu tetap cantik....hidup hanzaalah...hehehe
hanzaalah
(2003-09-03)
afwan ya saidati arabi :) ......
al-kauthar
(2003-09-03)
kirana..mata ustyaz mmg mcm tu..bukan salah ibu mengandung..hehehe
hanzaalah
(2003-09-03)
erm....al-kauthar....nama satu telaga yang Allah hadiahkan untuk nabi dan umatnya di syurga ;
Raihanfan
(2003-09-05)
blitzz.... !! wah keren eui ... salam kenal bang
Raihanfan
(2003-09-05)
tak kenal maka tak sayang
ismi safiza
(2003-09-06)
assalamualaikum...semoga menjadi seperti hanzalah jgk..pahlawan perang jihad yg syahid...
hanzaalah
(2003-09-09)
salam kenai juga buat raihanfan dan terima kasih untuk ismi_safiza ;)
shah sobriyanie
(2003-09-10)
assalamualaikum..ustaz, bagaimana kalau shah nak mengenali ustaz, leh tak? insya-allah. wassalam
raihanfan
(2003-09-10)
oke deehh ... kalau sudah kenal gini kan asyik yaaa
hanzaalah
(2003-09-12)
ha...buat adik shah, nak kenal ngan ana ? leh..insya-allah, tafaddal ;)
achik solehah
(2003-09-23)
assalamualaikum akhi..emm..baru perasan gambar akhi kt sini ...salam ukhwah
hanzaalah
(2003-09-23)
la...solehah ni akhi dah lama ada kat sini .
achik solehah
(2003-09-25)
minta maaf ler byk2 yer akhi...tak perasan ler..ramai sgt peminat nampaknyer yer..ye la akhi ni byk ilmu..
hanzaalah
(2003-09-25)
takder la..akhi ni biase jer, menuntut ilmu mane boleh habis..kan !!
nowusee
(2003-10-10)
abang raihanlah...
Presiden MaaHaD
(2003-10-15)
hendsome jugak abg nih yerk.....nak kawan boleh???...
hanzaalah
(2003-10-16)
bole !! boleh ... ape salahnyer :)
umair
(2003-10-29)
apa petua abg nie , ramai peminat?
umair
(2003-10-29)
apa petua abg nie , ramai peminat?
al-kulliyah
(2003-10-29)
moga jd ustaz yg hakiki
hanzaalah
(2003-11-04)
petue ramai peminat nih ...rahsia ler ;) ...hehehe
hanzaalah
(2003-11-04)
bab jadik ustaz yg hakiki tu.... insya-allahi minal amin :)
apis otai
(2003-11-05)
assalamualaikum...abg..saya org baru..bagus jugak laman ini ya
hanzaalah
(2003-11-05)
waalaikumsalam, ukhwah.com memang best ;)
puteri harapan
(2003-11-16)
ustaz ni umur berapa? std lagi ke?
hanzaalah
(2003-11-17)
ana ni dah tue sebenarnyer....dah 24 tahun dah :)
zunah
(2003-11-17)
assalamualaikum.. salam ukhwah.. ustaz ni dah kawin ker? brapa org anak? ;) gurau aje..
hanzaalah
(2003-11-20)
waalaikumsalam.....hehehe ;)
wasilatul furqan
(2003-12-14)
baper aribulan yerk arini?
wasilatul furqan
(2003-12-14)
oo 14 desember rupenyer..
isymal
(2003-12-18)
assalamualaikum..salam ukhwah..sesungguhnya ukhwah itu indah bila bertemu dan berpisah keranaAllah
hanzaalah
(2003-12-18)
waalaikumsalam.
Nur hanania
(2004-01-10)
Assalamualailum wbt. Salam ukhwah fillah drp ana... Asal mana nie? Walau jauh di mata...tapi dekat di hati... betul kan..
adneen
(2004-01-11)
assalamualaikum..mmm..mcm kenal lah..
hanzaalah
(2004-01-12)
waalaikumsalam nur hanania :)
hanzaalah
(2004-01-12)
Waalaikumsalam juga buat nur adneen. akhi pun mcm kenai gak ngan nur adneen :)
achik solehah
(2004-01-27)
apa kabar? ...kabar baik...
Anis Nisa
(2004-01-31)
opocot.............
Anis Nisa
(2004-01-31)
tersepak batu lak.....
Anis Nisa
(2004-01-31)
tersepak batu lak.....saye
man-z
(2004-02-20)
alangkah mahalnya senyuman yang ikhlas....
nur khalisa80
(2004-02-23)
Assalamua'laikum ... kenapa ambik gambo cam org terkejut ajer?
hanzaalah
(2004-02-24)
waalaikumsalam .... biase la dik , ambik gamba sendiri la katakan.
luhur 7
(2004-03-09)
Issh..saya tengok gambar awak ni,saya plak rasa sgan,terasa macam awak pandang kat saya..blaja [email protected]?
hanzaalah
(2004-03-09)
takk....saya dah keja dah.
hanzaalah
(2004-03-09)
takk....saya dah keja dah.
intifada
(2004-03-22)
ni ustaz maner plak ni????????????heh.heh..heh
cahya ilham
(2004-03-22)
teringat lagu rabbani....ninama btol ke cobaan????
mikoyan
(2004-04-11)
salams brothers..if ada article menarik send kat kita ye
nuha cute
(2004-04-20)
Assalamualaikum....saya pun nak ucapkan salam ukhwah gak.... awk ni 24 tahun? tak de la tua pun.... Baru nak belajar2 hidup sendiri la ni kan?hehe...
nurfird
(2004-05-28)
salam ukhwah
hanzaalah
(2004-06-15)
salam ukhwah dan taaruf dari saya :)
iSlamIc
(2004-07-04)
assalamualaikum...salam ukhwah dr ana~!
hanzaalah
(2004-07-09)
Waalaikumsalam dan salam ukhwah juga kepada --> islamic :)
norliyana
(2004-07-16)
mukaserius
humaira april
(2004-11-03)
ada harapan jadi ulamak
achik solehah
(2004-12-02)
assalamualaikum akh..lamanya tak mai sini. sihat ke? camna keja?suma ok?..cmna plak dgn org tue..?? hehe =)..
riyas
(2004-12-02)
salam ukwah fillah hanzaalah..... anta dari mane?
amyra myra
(2004-12-15)
salam ukhwah
amyra myra
(2005-01-05)
muka anta nie familiar lahh
hanzaalah
(2005-01-20)
Salam Ukhwah juga dari Hanzalah Al-Usaydee
AZL DCA
(2005-02-05)
mata dah cam tu nok buat ghano! Ade mata pun dah syukur!!Tapi lain kali kalu nok bergambar jange le ambik camtu, Ayu nampak mata
zuhaira
(2005-03-28)
assalamualaikum! 'indis suaal, hal haza ismuk?
inspirasiku 85
(2005-04-12)
assalamualaikum ustaz... boleh ana berkenalan?
hanzaalah
(2005-05-08)
waalaikumsalam . ismi handzalah, min kedah. nak berkenalan email kat [email protected]
aKujErr
(2005-05-13)
ooo.. ustaz ni rupenya.. ok lah ust,,, salam ukhwah dr ambo..
hanzaalah
(2005-05-24)
salam ukhwah juga dari saya :)
hanzaalah
(2005-05-24)
id saya di YM = hanzalah_2003, nak pm tu boleh la :)
izaluera
(2005-07-02)
hanzaalah............sedap nama tu.....salam ukhuwah dari saya....:)
izaluera
(2005-07-02)
hanzaalah............sedap nama tu.....salam ukhuwah dari saya....:)
izaluera
(2005-07-02)
hanzaalah............sedap nama tu.....salam ukhuwah dari saya....:)
izaluera
(2005-07-02)
salam ukhuwah dari saya....:)
mawardah ilmi
(2005-07-17)
macam pernah ku lihat saja hanzalah ni tapi di mana ya
MencariSinar
(2006-01-13)
Assalamualaikum,boleh berkenalan heheh
Putri Cahaya
(2006-06-19)
salam ukhwah.... emmm,ana rasa macam pernah tengok saja muka anta... :)
farah hanan
(2006-08-04)
sekali pandang macam bekas ustaz ana....2 kali pandang, rupa-rupanya orang lain....silap orang....
faiz27
(2006-10-04)
salam pekenalan

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.084177 saat. Lajunya....