Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-07-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Layang-layang naik ke udara kerana menentang angin bukan kerana mengikut arah angin

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 136
Ahli: 0
Jumlah: 136




  Yang Masuk Ke Sini
yanokage: 10 hari yang lalu
Rashdin: 26 hari yang lalu
khalifah: 31 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Majlis Kelab Ogos


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Hanzaalah Al-Usaydee Majlis Kelab Ogos


Majlis Kelab Ogos
[444 x 235 jpg]

Dihantar olehEngku_Salina
TarikhAug 18 2003
Hits12114
Undian6
Rating7.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
bergambar kenangan...
Keterangan: bergambar kenangan...

Komen yang telah dihantar
munawwar
(2003-08-18)
salam ukhwah , dab happy bestday kat sesape bln ogos ! hehehe
aina nasuha
(2003-08-18)
Sekali-sekala sambut ramai2 nih best gak kan...selamat Hari LAhir dr Ana
mawarputih
(2003-08-18)
Syukran adik munawwar... Hepy besday gak kat anti dan semua sahabat sahabiah dari kelab ogos.
khaulah alazwar
(2003-08-18)
eh..eh..eh..mana mawarputih ye..sape pandai cari dia:):)
Kang
(2003-08-18)
sapa tau siapa yang tak der kat gambar dan melarikan diri? Mana khaulah dengan bunga? Lain kali ikat diorang berdua ni
khalifah
(2003-08-18)
depa mmg mcm tu kang...suka sorok blkg bunting...
mawarputih
(2003-08-19)
Ikat kami berdua...??? Alahai..sianlah kat kami!! Kak Khaulah... lepas nie kita kena praktis lari ikat kaki pulak nampaknya.
mawarputih
(2003-08-19)
Akhi khalifah... anta jgn byk komplen. Anta dah lah tak dtg ari tue... Pastu, sesedap kek jer nak mengutuk kami yer..
mawarputih
(2003-08-19)
kami x nyorok blakang bunting lah akhi. Ana nyorok blakang kerusi kak hanan... kak khaulah pulak nyorok blakang tiang. Hehehe... misi berjaya...!
Engku Salina
(2003-08-19)
yelah tu... berjaya sbb akak tolong... :P
khaulah alazwar
(2003-08-19)
eee mana ana nyorok..semua orang nampak ana hari tu...tak pelah kang..ikatlah la kalau boleh..nnt kak Sal akan tolong punyer :)
khaulah alazwar
(2003-08-19)
mane ade nyorok blkg bunting la akh khalifah..pandainye akhi tuduh ana..akhi tak de...mcm mana akhi tau?sape yang nyorok sekarang?akh khalifah la..:)
nawwal
(2003-08-19)
hmm....ana jugak yg takde dlm ni.....nasib.....
alfaqierah
(2003-08-19)
a'kum..alahai akakku..mawar putih,duk bercakaran pula ye..:) aits..ade jugak ayat mcm kenal tu.."sesedap kek!!"..'alal kulli hal..moga ceria & tenang
khalifah
(2003-08-20)
kuikuikui....
Engku Salina
(2003-08-20)
mcm2lah korang ni... boleh sembang2 kat sini lak... :p
nur indah
(2003-08-20)
aizan ngan khaulah.. lain kali nak main nyorok2 jgn le main kat kl sentral dik oìi... malu kat org jek... hehehe...:P
rizal zam
(2003-08-20)
lawanyerrrrr....semoga semuanya muslimah solehah...insya-Allah...
Hafiz Qiee
(2003-08-24)
macam pernah tengok je kerusi merah tu..tap kat mane eh?
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-08-25)
Wah wah wah.... meriahnya sambutan...bagus betul kalian suma. good, keep on trying.. :)
munawwar
(2003-08-27)
ehm... cam best lak !!!
mawarputih
(2003-08-29)
munawwar... lamanya tak nampak anti...?? kemana menghilang...??? Jangan menyelam lama sangat dik... lemas nanti. Hihihi...
shah sobriyanie
(2003-09-02)
bersatu kita teguh bercerai kita roboh, berpeganglah pada tali allah supaya kita tidak roboh, insya-allah
khaulah alazwar
(2003-09-03)
Betul tu mawar..akak pun dah lame tak jumpe dgn adik kite ni..nawwal yg paling akak kerap jumpe=)
fawwaz
(2003-09-07)
assalamualaikum..aiks...skali kulihat macam knal jer minah baju 'ijau komuniti'.[duduk paling kanan.hai kak...how r u?
kastury ac
(2003-09-15)
assalamualaikum....salam kedamaian buat semua.
Imam Baihaqi
(2003-09-16)
assalamualaikum,fuuu.boleh tubuh kumpulan nasyid nie
dinulhuda1422h
(2003-09-29)
betul ker bulan ogos semua nie... ker ader yang menumpang... :)
doktor kampung
(2003-10-05)
sure ade yang menumpang punyer...
isa-VR4
(2003-10-11)
wah....control semua....pakai microcontroller jenis ape ni?motorola?intel?microchip?
juju anne
(2003-10-12)
assalamualaikum. emm.. ramainya komuniti muslimah.
juju anne
(2003-10-12)
nak join gak
umair
(2003-10-29)
blh buat satu team lah nie, team puteri ukhwah.........boleh jer.........
ameer
(2003-12-17)
Assalamualaikum wrh wbrkth ...semangat waja muslimah teruskan cita2 anda saya akan menyokong anda semua Insyallah wasalam
kastury ac
(2004-01-12)
assalamualaikum..semua
nabsyaz
(2004-01-13)
Salam ukhwah utk semua
zack 11
(2004-02-12)
ada gaya serikandi2 islam, teruskan perjuangan..
AiFi
(2004-04-21)
seronoknya...semoga ikatan ukhwah terjalin selamanya... =)
DarkenX
(2004-05-12)
u are the best ...
adeq sofea
(2004-06-17)
mana satu nie tuan punya gambar ni? selamat berkenalan..wasaalam
Al-Qarni
(2004-06-21)
salam...........mmmmm mana satu yek pilihan di hati.....?hihihih jgn marah tuan gambar.............
MAZRINAINA
(2004-06-27)
SELAMAT HARI LAHIR.......moga ukhwah ini menjadi medam ilmu ....
aida nick
(2004-09-19)
salam ukhuwah dari ana...min egypt
al besouty
(2004-11-05)
aida dr egypt yerk..sayer pun samer gak..hehehe
mubasyirah
(2004-12-09)
moga ukhwah yang terjalin kekal selamanya
achik solehah
(2005-01-31)
slm ukhwah dari ana...hehe..kak kaie..kontrol senyum...ekekek =)..jgn marah ek
helmiidham
(2005-03-02)
semuanya ada ciri2 wanita solehah.....amin
ahmad azhar
(2005-05-05)
aik pompuan jer
ABg IMaM
(2005-11-24)
hehe...semuanya perempuan....ada lelaki ke kat sana?...:P
nabilpoyo
(2006-01-14)
girl saja....?
newavicenna
(2006-01-25)
semua kena pakai tudung labuh
ukhrawi
(2006-05-23)
em bergambar laaaa, sakit mata emmm
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
Addey
(2009-10-30)
salam ogos saya juga bulan ogos... bunyi khabar, org ogos ni semua panas baran

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.083204 saat. Lajunya....