Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-06-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Allah SWT memberikan kita dua telinga, dua mata, satu mulut dan otak di tengah antaranya, mesti bersebab. Dengar dan lihat kanan kiri, timbang dengan otak.
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 67
Ahli: 0
Jumlah: 67




  Yang Masuk Ke Sini
jasadkudisini: 7 hari yang lalu
hajime_kindaichi: 9 hari yang lalu
isa777_musa: 9 hari yang lalu
zam_rizal: 18 hari yang lalu
wanja: 29 hari yang lalu
MTMKi: 36 hari yang lalu
Kang: 36 hari yang lalu
Threshold
Komen di sini adalah hakmilik yang menghantar. Pihak Pengurusan Portal tidak ada kena mengena.


Re: populariti pelajar AF dan 12,000 pelajar melayu pintar t
oleh embun (7904361) pada Sabtu, 05 November 2005 @ 19:08:28
(Info AHLI)


fool
sepatutnya krajaan lebih pentingkn student yang nak masuk u ni
mereka ni pewaris intelek negara.
tapi realiti leni macam tu la, masyarakat lebih sukakan hiburan hingga abaikan mana yang lebih penting.
masalahnya, bila bagi pelusng kat student ni melanjutkan study, mereka buat main2 pula, tak serius belajar dsb
bukan sedikit yang kat dengar perangai budak u buruk- buat maksiat etc.
memang la masih ada yang betul2 nak belajar tapi ckt saja .
entah la,saya pun tak tau macam mana
cuma saya harap kat semua sebagai peljar, guna la peluang yang ada untuk belajar , bukan main2!
Jangan gadaikan masa depan nak berfiya2 aje.
Pastikan berjaya dapat ijazah dulu lepas tu nak enjoy ke apa ke....lantak la.wassalam.
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]

Re: populariti pelajar AF dan 12,000 pelajar melayu pintar t
oleh affenry pada Selasa, 17 Oktober 2006 @ 1:47:51
(Info AHLI)


salam..........
hehehehe
saya begitu tertarik dengan tajuk kali ini.....
menepati citarasa....
terus terang nya saya tak pernah ambil tahu akan AF, mentor, malaysian idol or apa-apa lagi yang sewaktu dengan nya...
tapi saya rasa terpanggil untuk meluah kan rasa ht saya apabila ramai rakan-rakan saya yang begitu asyik dengan dunia hiburan in....
siapa yang bersalah????????
penganjur????peminat????perserta?????stesen tv??????kerajaan???????
disini dapat kita lihat dimana semua pihak yang terlibat adalah bersalah......
buat apa diadakan program sedemikian???
apa kepentingan nya pada masyarakat??????
pada saya, daripada kita labur kan duit untuk program2 yang maksiat macam tu, lebih baik kita sedekah kan pada fakir2 yang ada....
rakyat merempat di negara sendiri.........
tapi duit yang ada diberi pada yang kaya.....
yang kaya akan bertambah kaya...yang miskin pula semakin terhimpit...................
adakah ini yang dibanggakan sopan santun budaya kita?????????
fikir2 kan...........................
salam.........
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.074226 saat. Lajunya....