Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-12-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tidak hidup dek puji; tidak mati dek keji
-- SMNA (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 58
Ahli: 0
Jumlah: 58




  Yang Masuk Ke Sini
Muslim1987: 5 hari yang lalu
Threshold
Komen di sini adalah hakmilik yang menghantar. Pihak Pengurusan Portal tidak ada kena mengena.


Re: info mengenai tahi lalat
oleh Tetamu pada Rabu, 21 Mei 2003 @ 11:23:46


Assalamualaikum?
Sesungguhnya segala-galanya adalah mengikut kehendak yang Maha Esa. Namun setiap ciptaan-Nya pasti mempunyai kebaikannya yang tersendiri.Bersyukurlah dengan apa yang telah dianugerahkan kepada kita.
Wassalam...
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]

Re: info mengenai tahi lalat
oleh islamicstudent03 pada Rabu, 28 Mei 2003 @ 23:01:55
(Info AHLI) http://-


ye ker [email protected] ikut kata org2 tua!!!!!!
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]

Re: info mengenai tahi lalat
oleh LiPaNzS pada Selasa, 03 Jun 2003 @ 3:19:40
(Info AHLI)


ape hukum buang tahi lalat?
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]



Re: info mengenai tahi lalat
oleh Puteri_Ceria ([email protected]) pada Sabtu, 21 Jun 2003 @ 0:56:07
(Info AHLI)


Assalamualaikum, salam ukhwah fillah dari saya. hurm... btul kate qaulah_atrah tuh.... boley cayer ker nih? hehehe jgn marah....... anyway... thanks sbb posting kan.... insya allah...

p/s : sudut mata kiri dalam - tidak mudah dilupakan pasangan. ( isk isk... sayer takde pasangan lagie... )
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]





Re: info mengenai tahi lalat
oleh puteri_islam pada Ahad, 20 Julai 2003 @ 1:23:55
(Info AHLI)


assalammualaikum...

macam tak caye je....tapi untuk pengetahuan apa salahnya kan??

Thank you for this article..great..ALHAMDULILLAH..

wAALAHUA'LAM..
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]

Re: info mengenai tahi lalat
oleh wazrie pada Khamis, 28 Ogos 2003 @ 12:19:20
(Info AHLI) http://-


Jika anda terkena dengan tafsiran yang kurang baik, jangan plak terasa.....cuma tafsiran semata-mata...di mana jua terletaknya tahi lalat, itu x penting....janji syukurlah diberikan tahi lalat oleh pencipta tahi lalat itu....he...he
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]

Re: info mengenai tahi lalat
oleh ummuluqman pada Rabu, 22 Oktober 2003 @ 10:55:36
(Info AHLI)


Hmm..tak tau nak percaya atau tak..
tapi most apa yg saya compare memang banyak yg betul2 kena pada diri saya.
Kalau betul..itu taqdir..tapi takdir kanke boleh diubah kalau kita berusaha..so..takyah la percaya sangat..cukuplah sekadar nak menghargai dan mengenali diri sendiri.
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]



Re: info mengenai tahi lalat
oleh ridwan pada Ahad, 07 Disember 2003 @ 11:23:14
(Info AHLI)


kita tentu suka sekiranya maksud tahi lalat tersebut menyebelahi kita tapi jika berlaku sebaliknya tentu ada yang kecewa.akibat terlalu percaya mungkin membawa mudarat bukan hanya kepada individu tetapi juga orang yang ada disekelilingnya.oleh itu,gunalah akal kurniaan ALLAH dan jangan malu bertanya kepada mereka yang lebih tua daripada kita.jika bertanya tue bukan seorang tapi biar ramai.orang yang hendak ditanya itu mestilah mahir dalam bidang tersebut kerana salah orang akibatnya buruk............
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]

Re: info mengenai tahi lalat
oleh mentari_suram pada Isnin, 15 Disember 2003 @ 15:22:57
(Info AHLI)



saje baca tambah pengetahuan...mana tahu kebetulan sama pulak..betul tak?
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]

Re: info mengenai tahi lalat
oleh liya pada Khamis, 08 Januari 2004 @ 2:53:56
(Info AHLI)


liya pun tak caya ngan benda ni. liya pun byk tahi lalat kat wajah wpun tak ler cam sharifah aini.. heheh
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]

Re: info mengenai tahi lalat
oleh Tetamu pada Sabtu, 13 Mac 2004 @ 0:09:44


Maaf..... dalam lingkungan poyo!!!
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]

Re: info mengenai tahi lalat
oleh aenis pada Ahad, 23 Mei 2004 @ 9:43:31
(Info AHLI)


ok ler tu...kadang kadang kebetulan jgk..tp seme nyer kehendak tuhan ....
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]

Re: info mengenai tahi lalat
oleh aenis pada Ahad, 23 Mei 2004 @ 9:44:57
(Info AHLI)


utk sekadar renungan akan kekuasaan allah
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]

Re: info mengenai tahi lalat
oleh fahim pada Selasa, 01 Jun 2004 @ 7:39:09
(Info AHLI)


assalamu'alaikum...
mmm, skadar pengetahuan boleh gak la... tapi nak percaya 100% tu agak berat sikit la... sebab ntah fulan ni ada taik lalat kat bhg sekian-sekian tapi opposite ngan apa yg di'describe' tuh... anyway, kalau taik lalat kat tumit kaki kanan? camane?
assalamualaikum...
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]

Re: info mengenai tahi lalat
oleh IbnuRushd pada Rabu, 23 Jun 2004 @ 22:17:28
(Info AHLI)


subhanallah,itu mnunjukn bhw stiap kejadian ALLAH itu tidaj sia2.dan itulah sbbnyer ALLAH memerintahkan kita menutup aurat,terutama perempuan krn terdpt byk rahsia yg boleh diketahui drp fizikal perempuan berbanding lelaki.
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]



Re: info mengenai tahi lalat
oleh plato pada Rabu, 16 Februari 2005 @ 11:45:26
(Info AHLI) http://n/a


..::lengan kiri::..
rajin dan kuat berusaha.
trimas postkan article ni
moga diberkati Allah
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]



Re: info mengenai tahi lalat
oleh srikandizinnirah pada Isnin, 28 Februari 2005 @ 13:36:59
(Info AHLI)


emmm.... boleh caye ke?.tp rasenye untuk pengetahuan saje boleh....
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]



Re: info mengenai tahi lalat
oleh anmahar ([email protected]) pada Rabu, 08 Februari 2006 @ 16:04:00
(Info AHLI)


hmmmmm :-)
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]



Re: info mengenai tahi lalat
oleh budakcomey (mar_ah89) pada Ahad, 20 Ogos 2006 @ 23:21:19
(Info AHLI)


harap-harap betul lah apa yang baik!sebab yang ada pada ana..baik2 belake..
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]

Re: info mengenai tahi lalat
oleh TenTang_Dia pada Jumaat, 14 September 2007 @ 14:15:54
(Info AHLI)


Hanya tafsiran.....segala-galanya ALLAH yang menentukan....Berdoalah,mudah-mudahan apa yang di tafsirkan tu,menjadi kenyataan....amin...
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]

Re: info mengenai tahi lalat
oleh ssk pada Selasa, 18 September 2007 @ 2:32:28
(Info AHLI)


banyak ilmu ana dapat
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]

Re: info mengenai tahi lalat
oleh shezrin pada Rabu, 14 Januari 2009 @ 13:07:38
(Info AHLI)


ada juga tahilalat yang hilang dengan sendirinya, konfius juga ni....
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]

Re: info mengenai tahi lalat
oleh rinn pada Rabu, 07 Oktober 2009 @ 8:52:01
(Info AHLI)


thank info ni..yang mana sama 2 secara kebetulan saja..jangan percaya sangat...
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.091376 saat. Lajunya....