Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-09-2021  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila telah sampai di puncak tetapi meneruskan pendakian, bermakna anda sedang menurun, bukan lagi mendaki
-- Seminar "Creating Wealth"

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 53
Ahli: 0
Jumlah: 53




  Yang Masuk Ke Sini
HIKAL: 2 hari yang lalu

Sajak: Pintaku darimu wahai sahabatku
 Posted on Sabtu, 23 September 2006 @ 15:04:34oleh istisafa
Karya tulip_biru menulis Sahabatku,
Hadirnya diriku,
Cuma hanyalah buat sementara,
Maafkanlah diriku ini,

Seandainya pernah melukakan hatimu tanpa ku sedari,
Ku pohon kemaafan padamu
Wahai teman..
Bahawa kita sebagai manusia
Tidak lali daripada melakukan kesilapan..

Sahabatku,
Walau kita tak pernah bersua,
Namun keakraban kita tetap terjalin,
Inilah anugerah ukhwah yang telah di kurniakan buat kita,
Aku bersyukur padamu Ya ALLAH,
kerana ketemukan ku pada sahabat sepertinya..
Jika tidak berjumpa di dunia,
Moga akhirat menemukan kita,
Di syurga nun kelak.

 

  Karya


Komen


"Sajak: Pintaku darimu wahai sahabatku" | Login/Mendaftar | 3 Komens
Threshold
Komen di sini adalah hakmilik yang menghantar. Pihak Pengurusan Portal tidak ada kena mengena.


Re: Pintaku darimu wahai sahabatku
oleh marsha pada Isnin, 13 November 2006 @ 12:44:31
(Info AHLI)


assalamualaikum..
sahabat ,semmgnya kat perlukan seorang sahabat yang dapat menegur,
membimbing kat ke jalan yang benar..
tanpa sahabat siapalah kat..
kat dapat menil;ai seseorang dengan hanya melihat pada siapa sahabatnye..
semoga setiap pertemuan kat mdpt keredhaan daripada ALLAH;)
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar ]

Re: Pintaku darimu wahai sahabatku
oleh perak ([email protected]) pada Ahad, 03 Disember 2006 @ 16:17:24
(Info AHLI) http://redzx.multiply.com/


bagus artikal ni..boleh forward pada mmbe lain nanti..
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar ]

Re: Pintaku darimu wahai sahabatku
oleh ubai pada Ahad, 03 Disember 2006 @ 16:24:48
(Info AHLI) http://bye-d.blogspot.com/


Sahabat yang baik akan kekal sehingga ke akhirat. Pernah diceritakan dalam satu kisah, apabila terpisah....tapi ana lupa lah kisah tu...tapi last sekali kedua-duanya sahabat tu kekal mesra dalam syurga... kerana keikhlasan persahabatan mereka kerana Allah... Semoga kita semua begitu...siapa ingat kisah tu? Tolong ana... syukran.
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar ]





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.07752 saat. Lajunya....